Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (15.01.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

İşe enerjiniz oldukça yüksek. Canlı ve mücadeleci davranmanın yanı sıra rekabete ve risk almaya açık olabilirsiniz. Kendi istek ve heveslerinizin de peşinden coşkuyla koşabilirsiniz. Gerek ikili ilişkilerde gerekse de kendinizi ifade etmekteki başarınız yeni fırsatlar getirebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İç dünyanızda olmayı tercih edebilir; düşüncelerinizi tartabilirsiniz. Cesaret gösteremediğiniz konularda kendi kendinizin eleştirisini yapabilir; daha iyi olmak için kendinizi motive edebilirsiniz. Ancak bilinçaltınızın derinliklerinde negatif duygularınızla da savaşmalısınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İdeallerinize  odaklanabilir; rekabetten ve riskten kaçınmadan ilerleme isteğinde olabilirsiniz. Gruplar içinde ve ekip çalışmalarında öne çıkacağınız koşulların varlığı da kendinize olan güveninizde etkili olabilir. Ayrıca günü arkadaşlarınız ve dostlarınızla keyifli geçirebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş ve sosyal yaşamda gözler önünde olacağınız bir gün sizi beklemekte. Gerek cesaretinizle gerekse de enerjinizle dikkatleri çekebilirsiniz. İkili ilişkilerde, işbirliği ve ortaklıklarınızda ise daha önce fark etmediğiniz bazı durumları bugün yeniden değerlendirme şansınız olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yurtdışı, eğitim, yolculuklar, hukuksal işler bugünlerde sizi meşgul edebilir. Yeni atılımlar içinde olabilir; geleceğe umut, heves ve coşkuyla bakabilirsiniz. İdeallerinizle ilgili ise zihninizde yeni fikirler üretebilir; risk almaktan kaçınmayarak hareket edebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Gerek finansal gerekse de duygusal paylaşımlar adına hareketli geçecek birkaç gün sizi beklemekte. Kurduğunuz ortaklıkların mali yönüyle alakalı yeni durumlar söz konusu olabilir. Alacağınız riskleri doğru hesaplamanız sizi krizlerden uzak tutacaktır. İlişkilerde ise rekabete açıksınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Ay; ikili ilişkilerde hareketli ve dinamik bir süreç getirmekte. Koşullar sizin dışında gelişse dahi bundan olumlu etkilenebilir; yeni başlangıç fırsatları yakalayabilirsiniz. Önümüzdeki birkaç gün beraberlikler, işbirliklerinde başkalarından gelecek teklif ve önerilere açıksınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Çalışma hayatınızda rekabetin ve risklerin olduğu bir süreçten geçmektesiniz. Sizin için çalışan kişiler davranış ve hareketleriyle sizi motive edecekleri gibi gerginliğe de itebilirler. Sağlığınızla ilgili ertelediğiniz tedaviyi veya dieti yeniden gündeminize alabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Çocuklarınızla ilişkileriniz hareketleneceği gibi yaşamdan keyif almaya yönelik davranışlar içinde olabilirsiniz. Sevdiğiniz bir hobinizle yeniden ilgilenme fırsatı yakalayabilirsiniz. Parasal durumunuzu etkileyen harcamalarınızla da ilgili değerlendirmede bulunabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Eve, aileye ve işe dair konularda başlangıçlar içindesiniz. Bugün aile bireylerinizle hararetli konuşmalar yapabilir; kendi istekleriniz için mücadele etmekten kaçınmayabilirsiniz. Geleceğe dair düşünce ve beklentilerinizi yeniden gözden geçireceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Düşüncelerinizi ifade etmekten kaçınmayabilir; söylemlerinizde konuya odaklı olabilirsiniz. Yakın çevre ve kardeşlerle olan dialoglarınızda rekabetçi bir tutum gösterebilirsiniz. Ortaklı gelirlerinizle ilgili ise  düzenleme yapmanızı gerektiren durumlarla meşgul olabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Değerinizi ortaya koyacağınız gelişmeler var. Gerek maddi kazançlarınız gerekse de yeteneklerinizi açıkça ortaya koymaktan çekinmeyecek size faydalı olacak şekilde kullanmayı hedefleyeceksiniz. Ancak harcamalarınıza dikkat etmelisiniz zira düşünmeden hareket edebilirsiniz.