Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları -15.02.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Sabaha karşı yaşanan Dolunay’ın ardından Başak burcuna geçen Ay; size görev ve sorumluluklarınızı hatırlatıyor. Duyguları bir kenara bırakarak yapılması gereken işlere odaklanabilirsiniz. Ayrıca zihinsel olarak yoğun geçecek bir gün sizi beklemekte. Kafanızı birçok düşünce istila edebilir; kimi an kaygılı kimi an mantıklı düşünebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Günün değişen atmosferiyle birlikte hayatın keyifli yanlarını yaşamak taraftarısınız. Çocuklarınız, hobileriniz ve sevdikleriniz sizin için önem kazanıyor. Onların size verdiği önerileri dikkate alarak ilerleyebilirsiniz. Ancak kafanızı karıştıran bazı durumlar da yok değil. Üstesinden gelebilmek için mantığın yanı sıra sezgilerinizi de kullanabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Evde, aile içinde bazı bitiş ve başlangıçlar söz konusu. Aklınızı karıştıran veya fedakarlık etmenize neden olan gelişmeler yaşanabilir. Kardeşlerinizle daha önce anlaşamadığınız bir konu üzerine yeniden değerlendirmelerde bulunabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim veya medyayı ilgilendiren işlerinizi daha üst boyuta taşımak adına yaratıcılığınızı ve ikna kabiliyetinizi kullanabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün karmaşık duygu ve düşünceler içinde olabilirsiniz. Bir yandan mantıklı davranmak isterken hislerinize yenilebilirsiniz. Yakın çevre, kardeşler adına alınacak sorumluluklar bazı fedakarlıklar getirebilir. Şefkat ve anlayışla yaklaştığınız takdirde halledemeyeceğiniz bir mesele yok gibi görünüyor. Maddi konularda yeniden müzakere yapmanızı gerektiren gelişmeler olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Dolunayın ardından duygu yüklü zamanları geride bırakıyor; zihinsel konulara yöneliyorsunuz. Bugün değişen atmosfer maddi konuların önemini anımsatırken yeteneklerinizi kazançlarınızı arttırmak için neler yapabileceğinize dair düşünmeye itiyor. Sabah saatlerinde karmaşaya düşseniz dahi ilerleyen zamanlarda mantığınız devreye girerek size yol gösterecektir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burcunuza geçen Ay; görev ve sorumluluk bilinci getirmekte. Günün ilk saatlerinde sizi karmaşaya düşüren durumlar olabilir. Eşten, işbirliklerinden veya ortaklardan gelecek bazı davranış veya gelişmeler geleceğinizi ilgilendiren alanlarda yeniden değerlendirme yapmanıza neden olabilir. Geçmişte yapamadığınız yenilenmeleri tekrar ele alabileceğiniz fırsatlar var.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bilinçaltınızı kurcalayan birçok düşünce var. Fazla takıntı ve kuruntu yapmadan akışa teslim olmak sizi rahatlatabilir. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar hayat yönünüzde bazı değişimlere neden olabilir. Bu günlerde gerek zihinsel gerek bedensel sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Ertelediğiniz işleri ele almaya bakmalı; hazırlıklarını tamamlamaya çalışmalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Gruplar, topluluklar, ekip çalışmaları içindesiniz. Görev icabı bazı yapmanız gereken sorumluluklarınız olabilir. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize sıcaklığın yanı sıra temkin ve mesafe de hakim olabilir. Ruhunuzun derinliklerinde sizi zihnen düşündüren durumları yeniden değerlendirebilir; gelecekten neler beklediğinizin sorgulamasını yapabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş ve sosyal hayatınızda sorumlulukların olduğu bir gün olabilir. Üzerinize aldığınız görevler size yük gibi gelebilir. Ancak bir yandan da evden, aileden kaynaklı bazı kafanızı karıştıran durumlarla da mücadele etmeniz gerekebilir. Kendinizi biraz kaybolmuş hissedebilirsiniz. Mantığınızı devreye alarak düşünmeye ve hareket etmeye çalışın.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yurtdışı, yolculuklar veya eğitimle ilgili konularda sorumluluk alacağınız zamanlar söz konusu. Ancak görevlerin yanı sıra sizi rahatlatacak ve hayale sürükleyecek bazı gelişmeler de olabilir. Ayrıca gerek özel gerek iş hayatınızla ilgili kafanızı karıştıran düşünceler içindesiniz. Günün ikinci bölümünde değer yargılarınızı gözden geçirmenize neden olacak durumlar yaşanabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Kısa bir süre önce yaşadıklarınızın yeniden gündeme gelmesiyle birlikte sorgulamalar yapabilirsiniz. Akılcılığınız, mantığınız ve yorumlama gücünüz sayesinde olayları lehinize değerlendirebilirsiniz. Finansal konularda sizi kaygıya düşüren gelişmelere karşı sakin kalmak ve hayale kapılmadan yönetmek elinizde.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün ikili ilişkiler ve ortaklıkların getirdiği sorumluluklarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi hazır hissetmediğiniz kaçmak veya göz ardı etmek isteyebilirsiniz. Ancak karşınızdakiler tutum ve davranışlarıyla sizi etkileri altına alacak güce sahipler. Kendi dünyanıza çekilerek sorgulamalar yapmak için günün enerjilerini kullanabilirsiniz.