Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (15.02.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Hedeflerinize varmak için daha fazla para kazanmanız gerektiğini fark edebilir, işbirliklerinin desteğiyle kariyerinizde atılımlar yapabilirsiniz.  Gruplar içinde ve arkadaş ortamında geleneksel tutumların dışına çıkmak isteyebilirsiniz. Öğleden sonra alacağınız haberler harekete geçmenizi sağlayabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sabah saatlerinde yaşamınızı ilgilendiren konularda girişimlerde bulunurken aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplardan destek alabilir, iş ve sosyal yaşamınızla ilgili sıra dışı başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Öğleden sonra ise ekonomik kazanç sağlayacak anlaşmalar ve görüşmeler yapabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Kendi görüş ve düşüncelerinize fazla odaklanabilir, başkalarının fikirlerine güvenmeyebilirsiniz. Güne izole ve diyaloğa kapalı başlayabilir, ekonomik krizlere çözüm arayışında olabilirsiniz. Fakat sonrasında kendinizi daha rahat ifade edebilir, görüş alış verişlerinde bulunarak harekete geçebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün geleneksel gelir yollarının dışına çıkarak geleceğe yönelik planlar yapabilir, orijinal fikirler üreterek, daha önce denemediğiniz finansal çözümler üretebilirsiniz.Size muhalif olan kişilerle diyaloğu kesmemelisiniz, günün ilerleyen saatlerinde uzlaşabileceğiniz ortamlar oluşabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İşbirliği yaptığınız kişiler iş ve sosyal hayatınızda sıra dışı kararlar almaya zorlanabilirsiniz. Fakat çalışma arkadaşlarınızın desteği ile bu kararların üstesinden gelebilecek ve başarı elde edebileceksiniz. Öğleden sonra gruplar içinde kendinizi ifade edebilecek ve ortak girişimlerde bulunabileceksiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Düşüncelerinizde ısrarcı ve inatçı bir tavır içinde olabilir, çalışma ortamınızda, günlük işlerinizi yaparken karşılaştığınız sorunları çözmek için geleneksel yöntemlerin dışına çıkabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren projelerde başarı sağlamanız kariyerinize yönelik görüşmelerin olumlu geçmesini sağlayabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Finansal konularda yatırımlar yapmak ve geleceğinizi güvence altına almak isteyebilirsiniz. Fakat daha fazla kazanç için risk alarak atacağınız adımlar sizi huzursuz etse de ailenizin desteği ile girişimlerde bulunabilirsiniz. Sevdiklerinizle görüş alış verişinde bulunmak sizi mutlu edebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün karşınızdakiler daha tutarlı ve ağır adımlarla ilerlemek isteyebilir ama siz sıra dışı çözümlere de açıksınız. Ev ve yuvaya dair girişimlerinizde eşin veya yakın ilişkilerin desteğini almakta zorlanabilirsiniz fakat onları ikna etmekte başarılı olabileceksiniz. Yatırımlarınızı yönlendirebileceğiniz anlaşmalar yapabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Çalışma ortamınızda sağlam ve tutarlı adımlarla ilerlemek istiyorsunuz ama bir yandan da orijinal fikirlerle çözümler üretebiliyorsunuz. İş arkadaşlarınızla aranızda görüş ayrılıkları yaşansa da aynı çıkar etrafında buluşabilirsiniz. Öğleden sonra sizi destekleyen kişilerle bir araya gelerek anlaşmaya varabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün sevdiklerinizle romantik anlar geçirebilir, yaşamdan keyif alabilirsiniz. Bir yandan geleneksel yatırımlar yapmak, sağlam adımlar atmak isterken bir yandan da orijinal kazanç yollarına açık olmanız sıkıntı yaratabilir. Fakat günün ilerleyen saatlerinde gelirlerinizi artıracak projeler üretebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Hem evde huzurlu olmak isteğiniz hemde ilişkilerinizde özgür ve hesap vermeyen tavrınız çatışmalara yol açabilir. Daha önce denenmemişi deneyerek yaşamınıza dair girişimlerde bulunabilirsiniz. Gizli ilişkiler ve kulislerden destek alabilir, doğru iletişim ve uzlaşma yolları bulabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Duyduğunuz haberler ve dedikodular günün ilk yarısında iletişime geçmemenize yol açabilir. Fakat arkadaş çevreniz sizi yalnız bırakmayacak ve kendinizi ifade etmenizi sağlayacaktır. Günün ilerleyen saatlerinde ise ailenizle ve yakınlarınızla açık açık konuşarak, gizli kalmış konuları açığa kavuşturabilirsiniz.