Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (15.06.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Birkaç işi bir arada yapmak istemenize rağmen zihninizin yoğunluğundan belli bir konuya odaklamakta zorlanabilirsiniz. Bugün arkadaşlar, kardeşler ve yakın çevrenizdekilerle iletişiminiz artabilir; düşüncelerinizi onlarla paylaşabilirsiniz. Fakat henüz bilmediğiniz ya da kontrolünüz de olmayan gelişmeler sizi yanıltarak hayal kırıklığına uğramanıza neden olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Maddi kazançlarınızı artırmak için yapacağınız girişimler arasında ikilemde kalabilirsiniz. Konuşma yeteneğiniz, bilginiz ve eğitiminiz sayesinde değerinizi ortaya koyabileceğiniz ve dikkat çekeceğiniz koşullar içindesiniz.  Hedeflerinize varmak isteseniz de henüz koşulların netleşmemiş olması kararsız kalmanıza ve ertelemelere yol açabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Burcunuzdaki gezegen birikimi istek ve hedefleriniz doğrultusunda girişimlerde bulunmak istemenize neden olacaktır. Fakat bugün fazla acele etmemeli mümkün olduğunca bilgi alışverişinde bulunarak, yarın gerçekleşecek yeniay öncesi durum değerlendirmesi yapmalısınız. Gün içinde beklentileri yüksek tutmak hayalkırıklığı ve ertelemeler getirebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün kafanız çok karışabilir, duyumlar ve aldığınız haberler sizi kararsız kılabilir. Hedeflerinize ulaşmak için başlattığınız girişimler bugün zihninizi kurcalamakta. Kardeşlerle ilgili bir süredir canınızı sıkanları artık konuşmak ve çözüme ulaştırmak isteyebilirsiniz. Hemen harekete geçmemekte, şartların netleşmesini beklemenizde fayda var.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş ve sosyal hayatınızda fikirlerinizle dikkat çekebilir; hedefleriniz doğrultusunda ilerleyebilirsiniz. Fakat beklentilerinizin hemen gerçekleşmeyeceğini bilirseniz fazla hayal kırıklığı yaşamazsınız. Finansal belirsizlikler kararsızlığa yol açabilir. Arkadaşlar ve bağlı olduğunuz grup ve derneklerde aktif görev alabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün sosyal yaşantınız oldukça hareketli geçebilir. Kariyerinizle ilgili karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmek için girişimlerde bulunabilir; çevrenizdekilerle sürekli iletişim kurabilirsiniz. İkilemde kaldığınız konularda kararsız kalabilir, eşin, ortağın ya da işbirliği yaptığınız kişilerin beklentilerinizi karşılamamasından dolayı hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Yurtdışı, eğitim, medyayla olan işlerinizde karşınıza çıkan fırsatların bolluğu sizi şaşırtabilir. Geleceğinizi düşünerek hareket etmek isteyebilir; ikileme düştüğünüz anlarda karar almakta zorlanabilirsiniz. Çalışma ortamınızda yaşanan belirsizlik hayal kırıklığına neden olsa da acele etmemelisiniz. Arkadaşlarınızdan alacağınız destekle önümüzde ki günlerde ilerlemeniz daha kolay olacaktır.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Finansal konularda beklentileriniz oldukça yüksek. Bir süredir üzerinde çalıştığınız proje ve anlaşmalarla ilgili haberler alabilirsiniz. Gelen bilgilerin doğruluğundan emin olmadan girişimde bulunmamalısınız. Duygularınızın yoğunluğu en ufak bir hayal kırıklığında hemen krize girmenize neden olabilir. Acele karar almamak için koşulların netleşmesini beklemelisiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Birkaç gün ikili ilişkiler ve işbirlikleri sizi meşgul edebilir. Çalışma hayatınızda kurulu düzeninizi sürdürmek istemenize rağmen koşulları karşınızdakilerin belirliyor olması sizi de bir şekilde bağlı kılmakta. Tanışacağınız yeni kişiler yaşantınıza yenilik, neşe ve fırsatları da beraberinde getirebilir. Beklentileri yüksek tutmamalı; fazla düşünmeden hareket etmemelisiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş hayatınızda oldukça yoğun bir dönemin başlangıcındasınız. Yolculuklar, eğitim, ticaret ve anlaşmalar gündeminizde daha fazla yer alabilir. Düzenlerinizde yapacağınız değişiklikler hayatınıza yenilikleri de beraberinde getirecek; sizi daha canlı kılacaktır.. Günlük program akışınız bugün oldukça hareketli geçebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş, ev, aileyle geçen birkaç günün ardından artık keyiflerinize yönelebilirsiniz. Aşk hayatınızda hareketli ve şanslı bir süreçtesiniz; yeni tanışmalar yeni dostluklar getirebilir. Çocuklarınızın eğitimi, çıkacağınız seyahatlerle ilgili planlar yapabilirsiniz. Israrcı olduğunuz konularda kalıplarınızı kırmanız için önünüze fırsatlar çıkabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ailevi konularda yeni başlangıçlar içindesiniz. Belirsiz ve ikilem yaratan koşullara rağmen hayallerinizi ve beklentilerinizi yüksek tutabilirsiniz. Evde dostlarınızı ağırlayabilir; bol sohbetli ve keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Kardeşlerinizle aranızda yaşanan sorunları konuşarak çözmek isteğiyle harekete geçebilirsiniz.