Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (15.06.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sabah saatlerinden itibaren aldığınız haberler sizi heyecanlandırarak, iyimser bir ruh haliyle harekete geçmenizi sağlayabilir, işbirliklerinin ve anlaşmaların yolu açılabilir. Akşama doğru finansal konularla ilgili girişimler ve beklentiler devreye girebilir, duygusal paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Ekonomik konularla ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir üstünde çalıştığınız anlaşma veya işbirlikleri devreye girebilir. Kazançlarınızla ilgili iyimserliğinizi muhafaza edebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde karşıt burcunuzda hareket etmekte olan Ay; ilişkilerin önemine vurgu yapmakta.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün hem hayatınızı ilgilendiren konularda hem de ilişkilerde sizi mutlu edecek gelişmeler yaşanabilir. Kendinizi rahatlıkla ifade edebilirsiniz ama sonuca ulaşmadan fazla iyimserliğe kapılmamalısınız. Zaten sonrasında çalışma temponuzun artması keyiflerden uzaklaşmanıza neden olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Kadersel gelişmeler beklemediğiniz yerlerden destek görmenizi sağlayabilir, gizli anlaşmalar sizi umutlandırabilir.  Aileyle ortak yaptığınız işlerde ya da gayrimenkullerle ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle tutku ve romantizm dolu saatler geçirebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Hedeflerinize varmanızı sağlayan olumlu gelişmeler iyimserliğinizi artırabilir, arkadaşlarınızdan ve içinde bulunduğunuz sosyal gruplardan destek alabilirsiniz. Fikir alış verişleri ufkunuzun açılmasını sağlayabilir. Günün ilerleyen saatlerinde aileye ve eve dair konular gündeme gelebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün iş ve sosyal hayatınızda sizi sevindirecek gelişmeler yaşanabilir, kariyerinizde hedeflerinize varabilir hatta kazançlarınızın arttığını görebilirsiniz. Fakat öğleden sonra olayların derinine inebilir, yazılı ve sözel iletişiminizde daha konsantre olabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Uzun yolculuklar, mahkemeler ve yüksek eğitimle ilgili konularda yaşanacak olumlu gelişmeler mutlu olmanızı sağlayabilir, hayata bakış açınıza iyimserlik ve neşe hâkim olabilir.  Akşama doğru ise ekonomik konulara daha fazla odaklanabilir, harcamalarınızı kontrol etmek isteyebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Finansal konularla ilgili girişimlerinizin sonuçlarını alabilir, ortak kaynakların paylaşımında sizin lehinize gelişmeler yaşanabilir. Kredi, vergi, sigorta gibi konularda uzlaşma sağlanabilir. Günün ilerleyen saatlerinde Ay’ ın burcunuza geçmesiyle birlikte istek ve taleplerinize yönelebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün karşınızdakilerin iyimserliği ve neşesi sizi de mutlu edebilir. Anlaşmalar da, ortaklıklar da ya da işbirliklerinde olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Evlilikle ilgili kararlar alabilirsiniz. Sonrasında ise içinize çekilerek durum değerlendirmesi yapmak ve olayların derinine inmek isteyebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Çalışma ortamınızda sizi heveslendirecek gelişmeler olabilir, iş arkadaşlarınızın desteğini hissedebilir, üstünde çalıştığınız projelerde başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Üstlerinizin de onayıyla kariyerinizde olumlu adımlar atabilirsiniz. Akşam saatlerini arkadaşlarınızla geçirebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün sizi mutlu edecek ve yaşamdan daha fazla keyif alabileceğiniz gelişmeler olabilir. Yaratıcılık gerektiren çalışmalarda ve romantik ilişkilerde başarılı sonuçlar alabilir, görüş ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınıza dair girişimlerde bulunmak için harekete geçebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Gayrimenkul alım satımında sizi mutlu edecek olumlu sonuçlar alabilir, eve ve aileye dair gelişmelerden dolayı iyimser bir ruh haline bürünebilirsiniz. Yaşamınızı ilgilendiren konularda ve ilişkilerde görüşlerinizi ifade edebilir, geleceğinizi planlamak üzere fikir alış verişleri yapabilirsiniz.