Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (15.07.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Günün ilk bölümü işlerinizi istediğiniz hızda ilerletmek kolay olmayabilir. Parasal konular, ödeme ve alacaklarla ilgili uğraşlarla meşgul olabilirsiniz. Öğleden sonrası ise oldukça keyifli zamanlar olacağa benzer. Dostlarınızla neşeli ve eğlenceli saatler geçirebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sabah saatlerinden öğlene kadar olan zaman diliminde eksik kalan işlerinizle ilgilenebilir ve son tamamlamaları yapabilirsiniz. Öğle saatlerinden sonra değişen dinamikler sizi de etkileyecektir. Finansal işler, ortak kazançlar, alacak ve ödemelerle ilgili konular gündeminizde yoğunlaşabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Günün ilk bölümünde çalışma hayatına ve gündelik işlere daha fazla yer verebilirsiniz. Eksik kalanları toparlayabilir; üstlendiğiniz görevlerle alakalı sonlandırmalarınızı yapabilirsiniz. Öğleden sonra ise ikili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirliklerinin öne çıkacağı gelişmeler var.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sabahtan öğlene kadar olan süreçte size keyif veren işlerle veya tamamlanması gereken uğraşlarla ilgilenebilirsiniz. Sonrasında işe veya sağlığınıza ait konuların öne çıkacağı zamanlar var. Disiplinli çalışmanız gerekebilir. Uzun ve yoğun geçecek saatlerin ardından dinlemeye de vakit ayırmalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Üzerinde çalıştığınız işlerin son rötuşlarını yaparak artık sonlandırabilirsiniz. Öğle saatlerinden sonra artık size keyif veren konulara yönelebilirsiniz. Sevdiklerinizle, çocuklarınız ve arkadaşlarınızla zamanınızı hoşça geçirebilirsiniz. Ayrıca aşktan yana bugün oldukça şanslısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Çalışmalarınızı tamamlayacağınız ve üzerinden geçerek eksiklerinizi belirleyeceğiniz bir sabah geçirebilirsiniz. Bu detaylı ve titiz çalışma sonrasında artık evinize, ailenize vakit ayırabileceğiniz zamanlar gelebilir. Ya zamanınızı sevdiklerinize ayırabilir ya da dinlenmeyi tercih edebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Finansal işlerle uğraşarak geçireceğiniz bir güne uyanabilirsiniz. Telaş içinde olmak ve işlerin yavaş ilerliyor oluşu sizi biraz zorlayabilir. Ancak öğle saatlerinden sonra daha özgür olacağınız veya özgür düşüneceğiniz zamanlar var. Kısa çevre gezileri yapabilir veya arkadaşlarla sohbet edebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Günün ilk bölümünde üzerinde çalıştığınız işlerle ilgilenebilir; eksikleri tamamlayarak artık nihayete erdirebilirsiniz. Öğle saatlerinden sonra parasal konular veya yeteneklerinizi ortaya koyarak ilerleteceğiniz çalışmalara yönelebilirsiniz. Harcamalarınızı da arttıracak alış verişleriniz olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Öğlene kadar olan zaman diliminde işleriniz istediğiniz nitelikte ilerlemeyebilir. Ancak burcunuza geçen Ay ile birlikte enerjiyle dolabilir; motivasyonunuz yükselebilir. Kendi istek ve hedeflerinizin peşinden gidebilir; sorumluluk almaya hevesli olabilirsiniz. Kendinizi iyi hissedeceğiniz zamanlar var.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Öğlene kadar olan süreçte çalışmalarınızı tamamlamanız gerekiyor zira sonrasında istediğiniz koşulları bulmakta zorlanabilirsiniz. Kendi içinize dönmek ve dinlenmek isteyeceğiniz bir havada olacağınızdan gözlerden uzak olmayı tercih edebilirsiniz. Ayrıca riskli işlere karşı da temkinle yaklaşmanızda fayda var.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Günün ilk bölümünde eksik kalan işlerinizi tamamlayabilir; bir sonraki yapacaklarınızın planlarını ve ön hazırlıklarıyla uğraşabilirsiniz. Öğle saatlerinden sonra grup çalışmaları, ekip ve dernek işleriyle ilgileneceğiniz durumlar söz konusu. Liderlik ederek çevrenizdekileri yönlendirebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Son birkaç gündür üzerinde çalıştığınız iş ve projelerin artık son rötuşlarınız yapabilir; eksiklerini tamamlayarak hazır edebilirsiniz. Öğle saatlerinden itibaren iş ve sosyal yaşamda gözler önünde olacağınız zamanlar var. Sunumlar yapabilir; bilgi ve çalışmalarınızı çevrenizdekilere gösterebilirsiniz.