Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları 15.09.2014

KOÇ 21 Mart - 20 Ni­san

Hareketliliğiniz ve iletişim alanındaki yoğunluğunuz devam ediyor. Eğitim, yolculuklar ve çalıştığınız anlaşmaları başarılı bir şekilde sonuçlandırabilir, ilişkide olduğunuz kişilerle işbirliklerine girişebilirsiniz. Çevrenizle olan bağlarınızı geliştirebilir; sohbetli bir gün geçirebilirsiniz. Gün içinde ufak aksilikler yakanızı bırakmayabilir.

BOĞA  21 NİSAN-21 MAYIS

Finansal alanda değişken koşullar olmasına rağmen fikir alışverişleri ve araştırmalar yapabilir, uygun anlaşma zeminleri bulabilirsiniz. Ticari kararlarınızı destekleyenler başarılı adımlar atmanızı sağlayacaktır. Riskler kafanızın karışmasına ve planlarınızı ertelemenize neden olabilir. Sevdiklerinizin ihtiyaçlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir. 

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

Burcunuzda ilerleyen Ay; hareketliliğinizi arttırmakta ve çevrenizle ilişkilerinizin daha da yoğun olmasına yol açmakta. Özellikle romantik ilişkilerde kendinizi rahatlıkla ifade edebilir, sosyal ortamlarda bulunmaktan keyif alabilir, sanatsal ve entelektüel faaliyetlere katılabilirsiniz. Gelişmelerden hızla sıkılmanız kararsızlığa düşmenize neden olabilir.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Bilinçaltınızda sizi endişelendiren ve kararsız kılan düşünceler oldukça yoğun. Duygusal hayatınız, aileniz ve çocuklarla ilgili endişeler sizi yormakta. Aile ilişkilerinden gelen destek ve onlarla yapacağınız fikir alış verişleri sakinleşmenizi sağlayabilir. Yine de net kararlar almak birkaç gün beklemeli, gelişmelere uyum sağlamalısınız.

ASLAN 24 TEMMUZ - 23 Ağustos

Gruplar ve ekip çalışmaları içinde gününüz oldukça hareketli geçebilir. Hedeflediğiniz proje ve işler için fikir alışverişi, araştırmalar yapabilirsiniz. Arkadaşlarla keyifli geziler yapabilir; zamanı eğlenceli değerlendirebilirsiniz. Finansal konularda temkinli olmalı; karşılaşabileceğiniz aksiliklere ve engellere hazırlıklı olmalısınız.

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

İş hayatınız oldukça hareketli, sunumlar ve toplantılarla yoğun bir tempo sizi beklemekte. Çalıştığınız projeleri geliştirebilir; fikirler üretebilir, finansal anlaşmalar ya da işbirlikleri yapabilirsiniz. Sosyal yaşamda yerine getirilmesi gereken uğraşılar planlarınızı ertelemenize yol açsa da keyifli toplantılara katılabilirsiniz.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabileceğiniz bir süreçtesiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplarla biraraya gelerek zihinsel paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Bilinçaltınızdaki korku ve endişelere rağmen hayata iyimser gözlerle bakabilirsiniz. Girişimleriniz engellerle karşılaşsa da sorunları aşabilirsiniz.

AKREP  23 EKİM-22KASIM

Finansal konulardaki gelişmeler gündeminizde önemli bir yer tutmakta. Aldığınız gizli duyumları ve kulisleri kullanarak girişimlerde bulunabilir, perde arkasında kalacak işbirlikleri yapabilirsiniz. Akılcı ve araştırmacı olmak alacağınız riskler konusunda sizi koruyabilir. Arkadaşlarınızla aranızda yaşanacak gerilim duygusal krizlere neden olabilir.

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

İkili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili hareketlilik devam ediyor. Arkadaşlarla fikir alışverişleri, ticari faaliyetlerde olumlu gelişmeler olmasını sağlayabilir; karşılıklı duygularınızı rahat ifade edebilirsiniz. İş ve sosyal yaşantınızda anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Fakat cesur kararlar alarak, ani gelişen durumlara uyum gösterebilirsiniz.

OĞLAK  22 ARALIK-20 OCAK

Çalışma hayatınız, günlük işler ve sağlık temaları gündeminizde önemli bir yer tutmakta. İş ve sosyal hayatınızda başarı getirecek anlaşmalar imzalayabilir, beraber çalıştığınız kişilerle yapacağınız fikir alışverişinden fayda görebilirsiniz. Üstünde çalıştığınız projelerle ilgili aksilikler ve engeller yaşayabilirsiniz fakat akılcı çözümler üreteceksiniz.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

Romantik ilişkilere, çocuklarınıza veya yaratıcı işlere yoğunlaşabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenin yanı sıra eğitici ve öğretici olabilecek ortamlarda da bulunarak kendinizi geliştirebilirsiniz. Finansal konularda yaşadığınız endişeleri gelecek desteklerle aşabilirsiniz. Yaşanacak ufak tefek aksiliklere takılmamalı, yolunuza devam edebilmelisiniz.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

Evle ilgili sorumluklar, gayrimenkullerle alım satımına yönelik araştırmalar sizi meşgul edebilir. Aile içinde derin duygusal paylaşımlarda bulunabilir, finansal destekler sağlayabilirsiniz. . Dağılmadan görevlerinizi yerine getirmeye çalışmalı; planlı olmaya bakmalısınız. Karşınızdakileri memnun etmek için gösterdiğiniz çabadan vazgeçebilirsiniz.