Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (15.10.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün yeni girişimlerde bulunmak yerine finansal alandaki işlerinizi gözden geçirebilir belki detaylı hesaplamalar yapabilir ve eksik kalanları toparlayabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarda ise sizi dönüşüme zorlayan etkiler altındasınız. Ruhunuzun derinliklerindeki hislerinizle yüzleşebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İkili ilişkiler ve işbirliklerine dair konular halen gündeminizi meşgul etmekte. Ancak bugün istediğiniz ilerlemeyi kaydetmek biraz zor olabilir. Çocuklarınızın bugünlerde sınırları aşan bazı davranışlarıyla karşılaşabilirsiniz. Doğru tepkilerle aranızda var olan ahengi bozmamaya çalışabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Çalışma hayatında araştırılması, detaylandırılması gerekenlerin yanı sıra eksik kalan işlerinizle bugün ilgilenebilirsiniz. Yeni girişimler yerine ileride yapacaklarınızın ön hazırlıklarıyla uğraşabilirsiniz. Ayrıca eve, aileye dair konular da gündeminizi meşgul edebilir. Sağlığa da dikkat.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Aşk hayatınız, çocuklarınızla alakalı meseleler sizi duygusal olarak yıpratıyor olabilir. Var olan koşulları değiştirmek için yeni adımlar atmak yerine konunun özüne inebilir ve detaylandırabilirsiniz. Ayrıca aileden gelen kazançlar, gayrimenkulle ilgili ise alacağınız kararları gözden geçirebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Eve, gayrimenkule, yerleşime, kariyere veya aileye dair konular bugünlerde sizi içten içe düşündürmekte.  İşin içinde kazançlarınızı da etkileyecek gelişmelerin olması sizi yeni kararlar arifesine getirebilir. En iyisi bugün yeni hamle ve girişim yapmak yerine var olan şartlarınızı irdelemek olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş ve eğitim alanındaki uğraşlar veya kardeşleri içine alan konular bugünlerde sizi zorlamakta. Gün boyunca gösterdiğiniz çabaya karşılık istediğiniz ilerlemeyi kaydedemeyebilirsiniz. Koşullarınızı kendi bakış açınızdan değerlendirmek yerine konunun özüne inip çözüm aramak iyi olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Parasal alandaki işlerinizi bugün istediğiniz akıcılıkta ilerletemeyebilirsiniz. Kazançlarınızı arttırmak için girişimde bulunmak yerine bütçenizi gözden geçirebilir; geleceği düşünerek düzenleyebilirsiniz. Ayrıca var olan bir yeteneğinizden nasıl gelir edeceğinizle ilgili araştırma yapabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Ay halen burcunuzda ilerlemesine ve sizi güçlü kılmasına rağmen günün kısıtlı enerjilerinden dolayı gerek özel hayatınız gerek iş yaşantınızda istediğiniz akıcılığı yakalayamayabilirsiniz. Aynı zamanda hedefleriniz için fazla çalışacağınız ve çevrenizdekilerden destek alacağınız bir dönemdesiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İç dünyanıza döndüğünüz bir gün olabilir. Gerek günün enerjileri gerekse de ruh haliniz nedeniyle kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Kontrolünüz dışındaki gelişmeler veya başkalarına yardımcı olmanız gereken durumlar yaşayabilirsiniz. Ayrıca iş ve sosyal hayatta sorumluluklarınız artabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Grup çalışmaları, ekip işleri ve arkadaşlar bugünlerde odak noktanız olmakta. İşle ilgili alanda başlatmış olduğunuz girişimlerin bugün detay çalışmalarını yapabilir; eksik kalan yönlerini irdeleyebilirsiniz. Ayrıca parasal alanları da göz ardı etmeyeceksiniz. Yurtdışı, eğitim ve hukuki uğraşlarınız artabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş ve sosyal hayatınızla ön plandasınız. Belirlediğiniz stratejiler doğrultusunda hareket etmek niyetindesiniz. Ancak ortaklı gelirden, borç, alacak mevzularından dolayı istediğiniz ilerlemeyi kaydedemeyebilirsiniz. Üstesinden gelebilmeniz için detaylı bir çalışma yapmanız gerekebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Eğitim, hukuk, medya ve yolculukları içine alan konularda eksik bıraktığınız işleri tamamlayabilirsiniz. Karşınıza çıkan kişiler, ortağınız ve eşinizin size vereceği bilgiler ve destekler sayesinde gelecek hedeflerinize varmanız ve arzu ettiğiniz edinimleri kazanma şansını yakalayabilirsiniz.