Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları 15.11.2012

 

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Yurtdışı, yabancılar, eğitim ve yolculukları içeren işler sizi meşgul edebilir; bilginin ve haberleşmenin yoğun olduğu bir gün yaşayabilirsiniz. Beklentilerinizi yüksek tutabilir; karşınızdakileri ikna çabasına girebilirsiniz. Ortak kaynaklarınızla ilgili girişimlerde yapacağınız girişimler için hevesli olmanıza rağmen kararsızlıklarınız olabilir. Gece saatleri ilişkiler ve uyum adına olumlu geçebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Eşin, ortağın gelirleri; alacak ve borçlarla alakalı sizi tereddüte düşüren durumlar olabilir; beklentilerinizi yüksek tutmamalı veya karşı tarafa gereğinden fazla güvenmemelisiniz. Duygusal paylaşımlarınızda hisleriniz yerine akılcı düşünmekten yana olabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde keyif, sanat ve zevklerin ön planda olduğu ortamlarda bulunabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün eşiniz, ortağınızdan bir süredir beklediğiniz haberler size ulaşabilir. Önceden sözleştiğiniz konuları yeniden konuşabilir ancak bir anlaşmaya varmanız pek mümkün olmayabilir. İşle ilgili almış olduğunuz kararlar gruplar içinde yeni bir harekete neden olabilir. Geç saatlerde uyumu ve işbirliğini yakalayabilir; geleceğe dair umut vaad eden düşünceler içinde olabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Eğitim, yolculuklar ve yabancıları içeren konular gündeminizde yer alabilir. Yanlış bilgi ve anlaşılmadan dolayı kimi zaman yaptığınız çalışmaları tekrarlamanız gerekebilir. Anlaşma ve sözleşmeleri olur hale getirmek için fazladan çaba harcayabilir; ikna kabiliyetinizi devreye sokabilirsiniz. Geç saatler hem ailevi konular hem birlikteliğiniz açısından olumlu vakitler olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Ailenize ait kaynaklar, gayrimenkul gelirleriniz için riskli yatırımlar yapabilir veya gelişmelerden beklentileriniz yüksek olabilir. Geleceğe ait cesurca alınan kararlar içsel gerilim yaratabilir. Sevdiğiniz kişi ve çocuklarla ilgili meseleleri geniş bir perspektiften bakarak değerlendirebilirsiniz. Geç saatlerde sosyal hayatınız hareketlenebilir; keyif alacağınız ortamlarda bulunabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Kardeş, yakın çevre ilişkilerinizde sizi huzursuz eden konuları artık aile içinde konu edebilir; fikir alış verişlerinde bulunabilirsiniz. Eğitim ve yolculukları içeren işlerinizde koşulların değişken oluşu geleceğe ait planlarınızda şimdilik kararsızlığa neden olabilir; aynı zamanda finansal konuda belirsizlik yaratabilir. Geceyi ise evde dostlar paylaşarak geçirebilir; zihninizi dağıtabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Kazançlarınızı gözden geçireceğiniz bir süreç bu yüzden değişik fikirlere ihtiyaç duyabilirsiniz. Ancak her fikri uygulamaya kalmak sizi karmaşaya düşürebilir. Parayla ilgili beklentilerinizi makul seviyede tutmalısınız. Eğitim, yolculuklarla ilgili ufkunuzu açacak yeni teklifler alabilirsiniz. Akşam saatlerinde günün gelişmelerini yakınlarınızla değerlendirebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Birkaç gün önce ilişkiler, ortaklıklar veya anlaşmaları içeren konularda başlamış olan gelişmeler kazançlarınız için risk kaynağı oluşturabilir. Hızla ve düşünmeden yapacağınız harcamalara bugün dikkat etmelisiniz. Diğer yandan ikna yeteneğinizi kullanacağınız olanaklar karşınıza çıkabilir; kontrolünüz dışındaki işbirlikleri ve yakın ilişlerinizi lehinize çevirebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Burcunuzdaki Ay ile kendinizi rahat ifade edebilir; risk içeren konularda cesaretle girişim yapabilirsiniz. Bilinçaltınızı kurcalayan meseleleri çözmek için harekete geçebilirsiniz ancak tutamayacağınız sözler vermekten kaçınmalısınız. Karşınızdaki kişilerin size getireceği fırsatları beklentilerinizi yüksek tutmadan değerlendirmeye bakmalısınız. Akşam saatlerini dostlarla birlikte geçirmek iyi gelebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Ekip çalışmalarını içeren projeler, gelecek hedefleriniz için başlattığınız girişimler kontrolünüz dışında ilerleyebilir. Kendi kendinizle baş başa kalarak yeni fikirler üretmek isteyebilirsiniz. Ancak zihinsel anlamda kendinizi fazla zorlamamalısınız; ancak riskleri iyi hesaplamalısınız.          Akşam saatlerinde gizli ve sizden saklanan bilgilere ulaşmanız kariyer ve işbirlikleriniz için artı olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sosyal hayatınızda etkili olacak gelişmelerin ardından hedefleriniz hakkında yüksek beklenti içine girebilirsiniz. Grup ve içinde bulunduğunuz ekip çalışmalarında fikir üretmeye yönelik davranabilir, varolan görüşleri yeniden değerlendirmek isteyebilirsiniz. Ancak bazı kararsızlıklar yaşanabilir. İlerleyen saatlerde yurtdışı, eğitim ve hukuki alanda size yeni ufuklar açılabilir. 

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Hayat görüşünüzü değiştirecek haberlerin ardından umutla hareket edebilirsiniz. İş, kariyer ve sosyal hayatınızda yeni gelişmelere açıksınız; risk almaya gönüllüsünüz. Ailenizin size önereceği fikirleri değerlendirmeye almaya bakmalısınız zira yaşananlardan dolayı beklentileriniz yüksek olabilir. Akşam saatlerinde duygusal paylaşımlarınızda olumlu gelişmeler olabilir.