Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (15.12.2014)

KOÇ 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün tek başınıza hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Karşınızdakilerin sizin gibi hissedip düşünmemesi içsel kırgınlıklara yol açsa bile tavırlarınızı dengede tutmaya ve kimseyle tartışmamaya çalışmalısınız. Kariyer ortamınızda yaptığınız işbirlikleri çıkar çatışmalarından dolayı engellenebilir.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

Beraber çalıştığınız kişilerle adil iş paylaşımından veya görüş farklılıklarından dolayı gerilim yaşanabilir fakat fazla büyütmeden kendi içinizde sorunları giderebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ise iş ve sosyal hayatınızda cesaretinizi toplayarak girişimlerde bulunabilirsiniz.

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

Sevdikleriniz için yaptığınız harcamalar zorlanmanıza neden olsa da gelecek ödemelerden dolayı iyimserliğinizi muhafaza edeceksiniz. Romantik ilişkilerde beklentilerinizin karşılanmaması kırılmanıza neden olabilir. Fakat kişi ve grupların desteği ile cesaretinizi toplayacaksınız.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Güne ailenize ve evinize zaman ayırma isteği ile başlayabilirsiniz. Hayattan beklentilerinizin gerçekleşmemesi ve yakın ilişkide olduğunuz kişilerle yaşadığınız çatışmalar açığa çıkmasa da sizi üzmeye devam edebilir. Yine de duygusal paylaşımlar ve finansal alanda alacağınız desteklerle devam edebileceksiniz.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Beraber çalıştığınız kişilerle aranızda ki çıkar çatışmalarını tartışmaya dökmeden çözmeye çalışabilir, size düşmanlık yapmaya çalışanların aslında başarılı olamadığını fark edebilirsiniz. Fakat sonrasında üstünde çalıştığınız anlaşmaları sonuçlandırabilir, işbirliklerinin desteğiyle kendinizi cesaretle ifade edebilirsiniz.

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Kazancınız yeterli gelmeyebilir, sevdikleriniz için daha fazla harcama yapmak isteyebilir, kendinizden ödün verdiğinizi düşünebilirsiniz. Çalışma ortamınızda işbirlikleri size yeni gelir kaynakları yaratabilir ya da yeteneklerinizi kullanarak üreteceğiniz projelerin olumlu sonuçlarını alabilirsiniz.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

İş, sosyal ortamınızda yaşanan gelişmeler sizi kırmış olsa bile tavırlarınızı dengede tutarak, nezaketinizi korumayı başarabileceksiniz. Çıkar çatışmaları ilişkilerinizi gözden geçirmenize yol açsa da uzlaşmacı olmaya devam etmeli çatışmalardan uzak durmalısınız. Çalışmalarınızın sonuçlarını alabilirsiniz.

AKREP  23 EKİM-22KASIM

Düşmanlıkların açığa çıkmasıyla çıkar ilişkilerinin farkına varabilirsiniz. İçten içe kırılmakla birlikte hemen tepki vermek yerine strateji geliştirmeye çalışabilirsiniz. Bazı kişilerle ilgili düşüncelerinizi tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir. Ailenizden alacağınız destekle sağlam adımlarla ilerlemeye devam edeceksiniz.

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

Güne arkadaşlarla bir araya gelerek başlayabilirsiniz. Sanatsal organizasyonlar içinde yer alabilir, geleceğe dair umutlarınızı yakın çevrenizle paylaşabilirsiniz. Fakat kendinizi ifade etmeye çalışırken yeteneklerinizi kullanamayabilirsiniz. Ekonomik çıkarlarınız gereği bazı değerlerinizden ödün verebilirsiniz.

OĞLAK  22 ARALIK-20 OCAK

Çalışma hayatınızda ve sosyal ortamınızda, çıkarlarınız adına varolan gerilimi gidermeye çalışmalı, uzlaştırıcı bir tavır belirlemelisiniz. İlişkide olduğunuz kişilerle yaşanan olaylara adil ve dengeli bir bakış açısı geliştirmeniz gerekebilir. Ekonomik koşullarınızı iyileştirmek için başlangıçlar yapabilirsiniz.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

Girişimlerinizin istediğiniz hızda ilerlememesi ve gelişen olaylar hayata bakış açınızı sorgulamanıza neden olabilir. Çıkar ilişkilerini fark etmeniz beraber çalıştığınız kişilerle aranızda gerilim yaşamanıza yol açabilir. Çevrenizdeki anlaşmazlıklarda uzlaşmacı ve arabulucu rolü oynamanız gerekebilir.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

Koşullar bugün oldukça değişken görünüyor. Gerek ev gerek iş yaşantınızın hareketlilik içermesi sizin de tam anlamıyla belli bir konuya odaklanmanızı zorlaştırıyor. İkili ilişkilerde bazı pürüzler gündeme gelebilir. Otorite konumundaki kişilerle çatışmalar yaşanabilir. İlerleyen saatlerde sizi mutlu edecek gelişmeler var.