Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (15.12.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Gruplar, ekip çalışmaları ve toplumsal konularla ilgili faaliyetler odaklandığınız alanlar niteliğinde. Sabah dealleriniz doğrultusunda hareket edebilir; gelecek vaade eden işler adına sağlam adımlar atabilirsiniz. Ancak günün ilerleyen vakitlerinde duygusal iniş çıkışların olacağı bir zaman dilimi var.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş ve sosyal yaşantınızda hareketli geçecek birkaç gün sizi beklemekte. Hedeflerinizi kalıcı kılmak için sabahın erken saatlerinden itibaren harekete geçebilirsiniz. Sonrasında işbirlikleriniz ve ikili ilişkilerin parasal paylaşımlarına ait durumlar öne çıkabilir. Dengeleri kurmak için çaban olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İdeallerinizi gerçekleştirmek için atacağınız adımlar sağlamlık içerebilir. Yurtdışı, eğitim, hukuk ve medyayı içeren konulardaki işleriniz ilerleyen saatlerde bazı pürüzlü durumlara açık hale gelebilir. Alternatif çözümler üreterek karşınıza çıkan kişilerle kuracağınız dialoglarla koşulları farklılaştırabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Duygusal paylaşımlardaki bağımsız tutumunuz ilişkileriniz üzerinde etkili olabilir. Beraberliğinizin yanı sıra parasal alanlarda da bazı ufak krizlere açıksınız. Gelen eleştiri ve davranışlarla bir şekilde kendinizle yüzleşebilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızı yenileme ve değiştirme fırsatlarınız var.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Karşıt burcunuzda ilerlemekte olan Ay; ilişkileri ön plana çıkaracaktır. Sabah saatlerinde daha gerçekçi ve yapıcı bir tutum içinde olmanıza rağmen ilerleyen saatlerde bu dengeleri korumanız zorlaşabilir. Farklı çözüm ve alternatif bakış açısıyla değerlendirme yapabilirseniz olaylar ivme kazanabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş ve çalışma hayatınız bugün hareketli geçebilir. Günün erken saatlerinden itibaren sorumluluklar çerçevesinde hareket edebilirsiniz. Grup çalışmalarında faaliyet gösterebilirsiniz. Ancak parasal konular biraz soruna neden olabilir. Ayrıca sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir gündesiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Hayatınızı daha keyifli geçirmek itsenize karşın bazı gelişmeler sizi huzursuz kılabilir. Sevdiğiniz kişi veya çocuklarınızla olan ilişkinizi sabah saatlerinde geçekçi bakış açısıyla değerlendirebilirsiniz. Ancak bazı duygusal ve parasal çelişkilere açıksınız. Akşam saatleri ise daha rahat geçebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Eve, aileye ait konularda bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Değişime dirençli olmanıza rağmen bugünlerde farklı bakış açılarıyla yaşantınızı değerlendirebilirsiniz. Ancak parasal konularda sizi zorlayan durumlara karşı da dikkatli olmalısınız zira ilişkilerde gerginlikler bundan çıkabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Odaklandığınız düşüncelerle ilgili ciddi değerlendirmeler yapabilir; sonrasında karar aşamasına gelebilirsiniz. Risk almaya açık davranışlar içinde olmanızdan dolayı temkinli hareket etmeniz yerinde olur. Değer verdiğiniz şeyleri göz önünde bulundurmak belli bir sonuca varmanızı kolaylaştırabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Kazanç ve harcamalarınızı gözden geçirebileceğiniz bir süreçtesiniz. Grup çalışmalarından beklediğiniz gelirleri elde etmekte zorlanabilirsiniz. Paranızı nereye harcadığınızı gözden geçirmelisiniz. Akşam saatlerinde farkındalığa yol açan durumlar ve aileden birinin söylemleriyle karşılaşabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Burcunuzda ilerleyen Ay; kendinizi yaratıcılığınız ve kararlarınızla ön plana çıkarabilir. Sabah saatlerinde ideallerinizle ilgili yeni girişimleriniz olabilir. İlerleyen saatlerde ise binişli çıkışlı durumlara açıksınız. Duygularınızda çelişkiler yaşanabilir. Ancak akşam biraz daha gerçekçi düşünebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İç dünyanızda olmayı ve düşüncelerinizde kalmayı tercih edebilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve hukuksal işlerle ilgili sizi parasal ve duygusal anlamda zorlayan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Günün ikinci bölümünde ise alacağınız destek ve farklı bakış açısıyla değerlendirmeler ufuk açabilir.