Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları 16.01.2014

Koç            21 Mart - 20 Nisan

Bugün gerçekleşecek Dolunay ile birlikte eve, aileye ilişkin konularda artık bir yol ayrımına varabilirsiniz. Uzunca bir süredir değerleriniz ve duygularınız arasında yaşadığınız ikileme bir son verebilir; nihai kararı alabilirsiniz. Ayrıca ikili ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız zira gerilime açık etkiler altındasınız. Öğleden sonra ise değişen koşullarla beraber hayatın keyiflerine daha yakın duracaksınız.

Boğa          21 Nisan - 21 Mayıs

Duygularınızın etkisi altındasınız. Geleceğe yönelik kararlarınızı alırken hisleriniz ve mantığınız arasında kalabilirsiniz. Yakın çevre ve kardeşlerle olan ilişkilerinizde veya ortaklaşa karar vereceğiniz konularda son noktayı koyabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ise eve, aileye ve yerleşime ait gelişmeler sizi daha fazla meşgul edecek; bazı kadersel durumlar yaşanacaktır.

İkizler    22 Mayıs - 21 Haziran

Finansal durumunuzu ve değerlerinizi içine alan konularda bazı kararlar alabilirsiniz. Ortak çıkarlarınızı gözetmek isterken kendi isteklerinizi de göz ardı etmek istemeyeceksiniz. İlerleyen saatlerde ise yakın çevreniz, kardeşlerinizden alacağınız destekler söz konusu olabilir. Kendi fikirlerinize odaklı olmanız geleceğinizi ilgilendiren konularda şartlı bakmanıza neden olabilir.

Yengeç     22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün burcunuzda gerçekleşen Dolunay; son altı aydır üzerinde uğraştığınız işler, ilişkilerle ilgili son kararı alabileceğiniz veya noktayı koyabileceğiniz koşulları getiriyor. Olayları kendi bakış açınızdan değerlendirirken bir yandan da karşınızdakilerin de sizi haklı bulmalarını isteyebilirsiniz. Günün ikinci bölümünde ise maddi kaynaklarınız, değerlerinizle alakalı yeni gelişmeler olabilir.

Aslan  24 Temmuz - 23 Ağustos

Bilinçaltınızı kurcalayan durumlar, ailenize ait bazı meseleler veya iş konuları sizi meşgul etmekte. Bir süredir ilgilendiğiniz ve işin içinden çıkamadığınız durumlarla ilgili bazı kadersel sonlanmalar gündeme gelebilir. Ayrıca sağlığınızda yolunda gitmeyen rahatsızlığınızla ilgili bir tedavi sürecini başlatabilirsiniz. İlerleyen saatlerde burcunuza geçen Ay; sizi rahatlatacaktır.

Başak     24 Ağustos - 23 Eylül

Bugünkü Dolunay; aşk hayatınız, yetenekleriniz ve grup çalışmalarını ilgilendiren alanlarda bir karar süreci getirebilir. Hedeflediğiniz işlerle ilgili muhasebeleri yapabilir; size neyin ne kadar uygun olduğu hakkında değerlendirmeler yapabilirsiniz. Öğleden sonra kendi içinize dönmek; duygu ve düşüncelerinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Kadersel konular hayatınıza girebilir.

Terazi        24 Eylül - 22 Ekim

Dolunay gerek iş hayatınızda gerek ailesel konularınızda bir karar almanıza yol açabilir. Geleceğinizi ilgilendiren gelişmeler yaşayabilir; sorgulama ve değerlendirmelerini yapabilirsiniz. Ayrıca ikili ilişkilerinizde bir yol ayrımından geçiyor olabilirsiniz. Temkinli davranmanızda fayda var. Günün ikinci bölümü ise sosyalleşme adına hareketli geçebilir; gruplar ve arkadaşlar içinde yer alabilirsiniz.

Akrep      23 Ekim - 22 Kasım

Yakın çevre, kardeşlerle olan ilişkilerinizde bazı sorgulamalar içine girebilirsiniz. Gelecekte yapacakları veya kariyer hayatları adına bazı onaylamadığınız durumlar olabilir. Ayrıca yurtdışı, eğitim adına bazı kararlar almanız söz konusu olabilir. İş hayatınıza yön verecek gelişmeler yaşanabilir. Öğleden sonra ise yetenekleriniz ve kariyerinizle ön planda olabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Finansal konular bu Dolunay ile birlikte vurgu kazanıyor. Aile kaynakları, ortak gelirler, prim, faiz ile ilgili bazı gelişmeler olabilir. Gelecekteki güvenceniz adına ufak çaplı krizler yaşayabilirsiniz. Ayrıca duygusal paylaşımlarda değer yargılarınız devreye girebilir; muhasebe yapabilirsiniz. İlerleyen saatler de ise eski neşenize kavuşacak; geleceğe daha iyimser gözlerle bakacaksınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Karşıt burcunuzda olan Dolunay; ikili ilişkiler ve ortaklıklar adına bazı kararlar getirebilir. Kendinize uygun olacağını düşündüğünüz birliktelikleri daha üst boyuta taşıyabilir; uygun olmayanları ise sonlandırabilirsiniz. İş hayatınızda ise hedeflerinizle ilgili bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra ise finansal gelişmeler sizi daha fazla meşgul edebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Dolunay sağlığınız, iş hayatınız ve günlük düzenlerinizle alakalı konulara vurgu yapmakta. Artık size gerekli olamayan alışkanlıkları değiştirme kararı alabilir; yeni bir yaşam şekli kurmak isteyebilirsiniz. Bilinçaltınızı kurcalayan ailevi meseleleri çözmek için harekete geçebilirsiniz. İlerleyen saatlerde ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili yeni durumlar olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Aşk hayatınız, çocuklarınız ve gelecekle ilgili hedefleriniz adına bir karar sürecindesiniz. Sizi duygusal açıdan etkileyen durumlar söz konusu. Size destek olacak ve geliştirecek durumların değerlendirmelerini yapabilir; ihtiyaçlarınızı belirleyebilirsiniz. Öğleden sonra ise iş hayatınız adına yaratıcı, kararlı ve yönetimi ele alacağınız günler başlıyor.