Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (16.01.2015)

KOÇ 21 MART - 20 NİSAN

Bugün uzun yolculuklar, yüksek eğitim ve mahkemelerle ilgili girişimlerinizde kısa süreli karışıklıklar olabilir, sonrasında ise çevrenizdekilerin desteğiyle sorunlarınızı çözebilirsiniz. Kontrol edemediğiniz gelişmeler kısa süreli de olsa hayal kırıklıklarına yol açabilir. Görüşlerinizi ifade ederken fanatik tavırlar sergilemeniz düşman kazanmanıza neden olabilir.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

Geleceğe dair hayallerinizi gerçekleştirmek için savaşabilir, yardıma ihtiyacı olan arkadaşlarınızın yanında olabilirsiniz. Borç ve alacaklarla ilgili planlarınızda yaşanan aksamalar uzun süreli olmayacak. Girişimlerinizin sonuçlarını almakta zorlandığınız için vazgeçişler yaşayabilirsiniz. Attığınız adımlarda acele etmemeli, sabırla ilerlemelisiniz.

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

Eşiniz, ortağınız ya da yakın ilişki de olduğunuz kişilerle aranızda kısa süreli çatışmalar olabilir, kararsızlık ve hayal kırıklıkları yaşanabilir. İş ve sosyal hayatınızı etkileyecek girişimleriniz de yaşanan belirsizlikler; ertelemelere neden olabilir. Ortak yaptığınız işlerde sorumluluk paylaşımından kaynaklanan çatışmalara karşı dikkatli olmalısınız.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Gün içinde çalışma arkadaşlarınızla aranızda düşünce farklılıkları ortaya çıkabilir. Üstünde çalıştığınız işlerde kısa süreli aksamalar olabilir, gündelik işlerinizde sakarlıklar yapabilirsiniz. Görüşlerinizi savunurken yanılsamalar yaşayabilir, yanlış bilgilendirilmelerden dolayı hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Bugün işlerinizin sonuçlanmaması sizi yönsüz bırakabilir.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Bugün romantik duygularda karmaşa yaşanabilir. Öncelikle finansal risklere ve beklenmedik harcamalara karşı dikkatli olmalısınız. Sevdiklerinizle romantik bir ortamı paylaşmak istemenize rağmen işlerin planladığınız gibi ilerlememesi vazgeçişlere neden olabilir. Çocuklarla ilgili sorumluluklar sizi zorlayabilir, kararsız kalmaktan dolayı sıkıntıya düşebilirsiniz.

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Yaşamınıza dair bitiş ve başlangıçlarla ilgili kararlar almanıza rağmen uygulamakta zorlanabilirsiniz. Eve ve aileye dair girişimler ön plana çıkabilir fakat beklentilerinizin karşılanmaması hayal kırıklığına yol açabilir.  Eşiniz, ortağınız ya da işbirliği içinde olduğunuz kişilerle aranızda kısa süreli fikir ayrılıkları ve kararsızlıklar yaşanabilir.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

Bugün iletişim trafiğinizde karmaşa yaşanabilir. Yanlış anlaşılmalar ve hatalı bilgiler çalışma ortamınızda gerilime neden olabilir. Sonradan pişman olacağınız kararlar almanız veya aldığınız kararlardan vazgeçmeniz mümkün. Girişimlerinizin sonuçsuz kalması çatışmaya yol açsa da hemen harekete geçmemelisiniz zira kısa sürede işler tekrar yoluna girebilir.

AKREP  23 EKİM-22KASIM

Ekonomik konularla ilgili kararlar almadan önce iyi araştırma yapmanızda ve ani girişimlerden kaçınmakta fayda var. Finansal sorumluluklar ve risk aldığınız yatırımlarda yaşanan belirsizlikler sorunlara neden olabilir. Sevdikleriniz ve aşk ilişkileri için mücadele edebilirsiniz. Yapacağınız harcamalarda dikkatli olmalısınız.

YAY 23 KASIM-22 ARALIK

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay’ ın enerjisiyle girişimlerde bulunmak ve yaşamınıza dair uzun soluklu kararlar almak isteyebilirsiniz. Fakat işlerin planladığınız gibi ilerlememesi vazgeçişlere neden olabilir. Aile ve eve dair konularda yaşanan belirsizlik hayal kırıklığına ve çatışmalara yol açabilir. Hemen duygusal tepkiler vermemeli biraz sabretmelisiniz.

OĞLAK  23 ARALIK-20 OCAK

Bugün aldığınız haberler kafanızın karışmasına ve kararsızlık yaşamanıza yol açabilir. Sonradan pişman olacağınız sözler sarf etmeden önce iyice düşünmelisiniz. Olayların gelişimi sizin kontrolünüzde olmayabilir, gizli ve kadersel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Dedikodular ve düşmanlıklar girişimlerinizi ertelemenize ya da hayal kırıklıklarına neden olabilir.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

Gün içinde hedef ve idealleriniz doğrultusunda girişimlerde bulunmak isteyebilir, arkadaşlarınızla uyumlu ilişkiler içinde olabilirsiniz. Fakat ekonomik konularla ilgili belirsizlikler verdiğiniz mücadelenin sonuca ulaşmasını engelleyebilir. Hayal kırıklıkları ve kararsızlıklar yaşamanıza rağmen hemen harekete geçmemelisiniz.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

İş ve sosyal hayatınızda yaşanan hareketlilik sonuca ulaşmayabilir. Üstlendiğiniz sorumlulukları yerine getirmek için attığınız adımlar kararsızlığınızdan dolayı ertelenebilir. Yaşamınızı ilgilendiren konularda ve ilişkilerde girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz fakat hayatınızda ki otoriteler ve işlerinizin yoğunluğu sizi engelleyebilir.