Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (16.01.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugünü çok yoğun geçirebilir, ani alacağınız kararlar ya da gelişmeler aklınıza yatsa bile iş ve sosyal hayatınızdan engellerle karşılaşabilirsiniz. Yurtdışı, yüksek eğitim, medya ve mahkemelerle ilgili girişimlerinizde olumlu anlaşmalara varabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Kontrolünüzde olmayan ani gelişmeler, elinizi kolunuzu bağlayabilir. Gizli düşmanlıkların açığa çıkmasıyla bakış açınızı değiştirmeye zorlanabilirsiniz. Krizlerin çözümü için cesaretle harekete geçerek, sizi korkutan riskler alabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Geleceğe dair hedef ve beklentilerinizi gerçekleştirmek için cesaret toplayabilir, karşınıza çıkan fırsatları değerlendirebilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerle fikir birliğine vararak girişimlerde bulunabilir, hevesle harekete geçebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Kariyerinizle ilgili ani ve beklenmedik gelişmeler karşısında düşünmeden kararlar alabilir, fırsatları değerlendirmek için acele edebilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerle işbirliği yapabilir, toplantılara katılabilirsiniz. Fakat yakın ilişki de olduğunuz kişiler sizi engellemeye çalışabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün hayata bakış açınızı ve görüşlerinizi değiştirmenizi gerektiren olaylarla karşılaşabilir, gelişmeler farkındalığınızı artırabilir. Sevdiklerinizle bir arada olmaktan keyif alabilir, zevk alabileceğiniz uğraşlara yönelebilirsiniz. Çalışma hayatı üstünüzde baskıya yol açacaktır.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Vergi, sigorta, miras, kredi, nafaka ve borçlarla ilgili gelişmeler sürprizlere yol açabilir. Sevdiklerinize, çocuklarınıza ya da keyiflerinize yaptığınız harcamalar üstünüzde baskı hissetmenize ve finansal krizlere yol açabilir. Girişimlerde bulunmak için ailenizin desteğine ihtiyacınız olacaktır.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Karşıt burcunuzdaki Ay; olayları kontrol altına almanızı zorlaştıracaktır. Karşınızdakilerin beklenmedik tavırları size fırsatlar getirebileceği gibi üstünüzde baskı hissetmenize de neden olacaktır. Yakın çevre kardeş ve kuzenlerle ilişkilerinizden destek görebilir, anlaşmalar imzalayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Çalışma ortamınızda yaşanan beklenmedik gelişmeler karşınıza fırsatlar da getirebilir. Bir yandan harekete geçmenin heyecan ve hevesini hissederken bir yandan aldığınız haberler önünüze engeller çıkabileceğini gösterebilir. Gelirlerinizle ilgili iyimser olabilir, size kazanç sağlayacak işbirlikleri yapabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Aşk hayatınızda yaşanan beklenmedik gelişmeler cesaretinizi toplayarak harekete geçmenizi sağlayabilir. Yaşamınızla ilgili aldığınız kararları uygulayabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz. Finansal konuların oluşturduğu zorunluluklar baskı hissetmenize yol açabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş ve özel yaşamınızda yaşanan beklenmedik gelişmeler, kontrolü kaybettiğiniz hissine kapılmanıza ve kararlarınızı tekrar gözden geçirmenize yol açsa da fırsatları da değerlendirmek isteyebilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin muhalefetiyle ve engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün aldığınız haberler sizi harekete geçirebilir, eğitimle ilgili fırsatlarla karşılaşabilir, kazançlar elde edebileceğiniz anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Sözel iletişiminizde cesur davranabilir, gelecek hedefleriniz için adımlar atabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Kazançlarınızla ilgili ani fırsatlarla karşılaşabilir, iş ve sosyal ortamınızda yapacağınız anlaşmalardan dolayı gelir artışı yaşayabilirsiniz. Harcamalarınızda dikkat edin. Arkadaşlarınız girişimlerinizde baskı hissetmenize neden olabilir.