Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (16.02.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Kardeşlere dair gelişmeler sabah saatlerinde sizi duygusal olarak yorabilir. Günü belli bir plan dahilinde programlamanıza karşın bazı değişimler yapmanız gerekebilir. İletişimde bazı aksamalar yaşanabilir. Akşam saatlerinde ise sorunlu olduğunuz konularda bazı alternatif çözümler üretebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Parasal konular sizi gün boyunca meşgul edebilir. Değişken koşullar veya hiç hesapta yokken ortaya çıkan gelişmeler planlarınızda da değişime neden olabilir. Bazı işlerinizi akşam saatlerinde değin bir çözüme ulaştırmakta zorlanabilirsiniz. Otorite konumundaki kişi ve kurumlarla da sorunlar olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Burcunuzda ilerlemekte olan Ay; sizi kararsız ve ikilemde kalacağınız durumlara neden olabilir. İş ortamında yaşanan belirsizlikler, değişken koşullar fedakarlıkta bulunarak veya düşünce ve tavırlarınızda esneyerek hareket etmenizi gerektirebilir. İkili ilişkilerinizde ise sorunlarınız olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bilinçaltınızı yoran birçok duygu ve düşünce içindesiniz. Arkadaşlarınız, kardeşlerinizle ilgili sizi mullakta bırakan durumlarla karşılaşabilir; fedakarlıklarda bulunabilirsiniz. İş veya günlük yaşamdaki bazı sorumluluklarınızı yerine getirmek için yeni düzenler kurabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Hedeflerinize ulaşmak için hareket geçeceğiniz günlerdesiniz. Ancak parasal konular sizi zorlayabilir ve ufak çaplı krizlere neden olabilir. Arkadaş çevrenizle ise sorunlar yaşamanıza neden olabilecek gelişmeler olabilir. Duygusal kopuşlara açıksınız. Akşam saatlerinde ise beklenmedik olumlu şeyler olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş ve sosyal hayatınızda eğitim, yolculuklar ve anlaşmalar öne çıkmakta. Ancak sabah saatlerinde sorumlulukları yerine getirme zorunluluğu sabah saatlerinde fedakarca davranmanızı gerektirebilir. Eve, aileye dair görevlerinizle sosyal yaşam arasında da bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Yolculukları içine alan konularda sizi ikilemde bırakan veya ne yapacağınızı bilemediğiniz durumda olabilirsiniz.  Zihninizde bir çok düşünce ve fikir olmasına karşın belli bir girişimde bulunmakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevre ve kardeşlerle ilgili bazı gelişmeler can sıkıcı olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Finansal konularda sizi ikileme düşüren ve zihnen kriz yaşmanıza neden olacak gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarda ise beklenti ve hayallerinizin karşılanmamsı da sizi yorabilir. Aşk yaşantınızda veya çocuklarınızla olan ilişkilerinizde bazı soğumalar olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İşbirlikleri, ortaklıklar ve ilişkilerde değişken ve belirsizlik içeren koşullar içindesiniz. Sabah saatlerinde başlayan onular günün ikinci bölümünde olumsuz ilerleyebilir; bazı sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Ayrıca arkadaş veya kardeşle ilgili durumlar sorumluluk almanızı gerektirebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş yaşantınızda hareketli bir gün sizi beklemekte. Sabah saatlerinde zihniniz karışık olabilir; birçok işe aynı anda koşmanın getirdiği dağınıklığı yaşayabilirsiniz. Otorite konumundaki kişilerle bazı sorunlara da açıksınız. Ayrıca hem bedensel hem de ruhsal sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Aşka hayatınız, çocuklarınızla ilişkileriniz bazı fedakarlıklar gerektirmekte. Havai davranışlarınız da harcamalarınızın atmasına neden olabilir. Dikkat. Arkadaş grupları içinde ise sizi zorlayan durumlar da yaşanabilir. Sorumluluklarınızın bilincinde olmak hedeflerinize ilerlemenize olanak sağlayabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Eve, aileye veya gayrimenkulle alakalı durumlar sabah saatlerinde sizi meşgul edebilir. Sizin ihmalinizden veya koşuların değişkenliğinden ilerleyeceğiniz yolu ve yöntemleri belirleyemeyebilirsiniz. İş hayatınızda sorumluluklarınızı yerine getirmek için çaba harcayabilirsiniz.