Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (16.03.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Hareketli geçen günlerin ardından bugün sakinleşip ailenize ve yuvanıza zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Hayal kurmak ve duygularınızı daha derin yaşamak isteyebilir, olaylara hassas ve duyarlılıkla yaklaşabilirsiniz. Yakınlarınızın ve sevdiklerinizin ihtiyaç ve taleplerini yerine getirebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün alacağınız haberler sizi mutlu edebilir, sevdiğiniz kişilerin gönlünü almaya çalışabilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşleriniz veya arkadaşlarınızla bağlarınızı güçlendirebilir; iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca eğitim, yolculuklar ve anlaşmalarla ilgili gelişmeler olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Geçtiğimiz günlerde başladığınız ama ilerleme kaydedemediğiniz işler düzene girebilir. Aileden gelebilecek finansal veya manevi destekler sizi rahatlatabilir, kazançlarınız artabilir. Hayalini kurduğunuz bir sosyal çevreye girebilir veya kariyerinize fayda sağlayacak işbirlikleri kurabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün duygularınızı dolu dizgin yaşayabilir, birkaç gündür içinizde sakladığınız hisleri açığa çıkarabilirsiniz. Uzaklardan beklediğiniz ve hayalini kurduğunuz haberler size her an ulaşabilir. Girişimleriniz hızla ve kolaylıkla akarken, romantik ilişkiler de olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Son günlerin gerginliğinin ardından bugün aradığınız iç huzura kavuşabilirsiniz. Sezgileriniz çok güçlendiğinden olayları anlamanız ve hassasiyetle yaklaşmanız daha kolay olacaktır. İhtiyacı olanlara yardım etmek ve sevdikleriniz için fedakârlık yapmak isteyebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün hedeflerinize varmak, hayallerinize ulaşmak için; ilişkilerden, ortaklıklardan ve işbirliklerinden destekler alabilir, teklif veya öneriler karşısında mutlu olabilirsiniz. . Ayrıca aileniz, sevdikleriniz ve arkadaşlarınızla birlikte keyif alacağınız faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İş ve sosyal hayatınızda size destek olacak işbirliklerine girişebilir, kariyerinizi olumlu etkileyecek gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Bugün gireceğiniz toplantılardan ve yapacağınız sunumlardan başarılı çıkabilir, kendinizi hedeflediğiniz nokta da bulabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün romantik ilişkilerle ilgili beklentileriniz gerçekleşebilir, sevginizin karşılıklı olduğunu anlayarak mutlu olabilirsiniz. Kendinizi şanslı hissedeceğiniz bir zamandasınız. Hayata daha iyi niyetle ve sevecen gözlerle bakabilir, çocuklarla şefkat dolu bir ilişki kurabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

En derin duygularınızı paylaşmak sizi rahatlatacak hatta ailenizin sizi anladığını görmekten mutluluk duyacaksınız. Finansal konularda fazla zorlamanıza kalmadan işler yoluna girebilir, ipotek, gayrimenkul, kredi gibi işleriniz kolaylıkla yoluna girebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün en büyük desteği karşınızdakilerden görebilir, beklediğiniz anlaşmaları imzalayabilir, danıştığınız kişilerden sorunlarınıza çözüm önerileri bulabilirsiniz. Alacağınız haberler sizi mutlu edebilir, ilişkide olduğunuz kişilerin sizin için fedakârlık yaptığını görebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Çalışma ortamınızda sizi zorlayan sorunların çok kolay çözüldüğünü görebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanarak üstlendiğiniz işlerde başarılı sonuçlar alabilecek, ekonomik olarak sizi rahatlatacak gelişmeler yaşayabilirsiniz.  Beraber çalıştığınız kişilerle keyifli işbirlikleri geliştirebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün yaşayacaklarınız sonucunda hayallerini kurduğunuz gibi bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz kişi, çocuklarınız ve yakınlarınıza duyarlı ve hassas tavırlar içinde olabilir; onların istek ve ihtiyaçlarına cevap verebilirsiniz. Kendinizi şanslı ve mutlu hissedebilirsiniz.