Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (16.04.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Burç değiştiren Merkür, parasal konularda yeni gelişmelere ve kararlara neden olabilir. Zihniniz kazançlarınız üzerine odaklanabilir; gelirlerinizi arttıracak yol ve yöntem arayışında olabilirsiniz. Ayrıca var olanı korumak içinde çaba içine girebilirsiniz. Bugün ise ilişkilerinizde dikkatli olmanız gerekebilir zira yanlış anlaşılmalar veya ağızdan çıkan sözler kopuşlara neden olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burcunuza ilerleyen Merkür; önümüzdeki günlerde kendinizi daha rahat ifade etmenize olanak sağlayacağı gibi temkinli, ayağı sağlam yere basar kararlar almanızı da mümkün kılacaktır. Çevrenizdekilere karşı iyi bir dinleyici olabilir; kişisel gelişime daha açık hareket edebilirsiniz. Ancak bugün gerek özel gerek sosyal ilişkilerinizde değişken koşullar sizi huzursuz edebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Değişen iletişim dinamikleri iç dünyanıza dönmenize, düşünce ve fikirlerinizi kısa bir süre için kendinize saklamanıza neden olabilir. Gelecekte yapacaklarınız ve projelerinizi üzerine geri planda hazırlık yapabilir; gelişmeleri içten içe kurgulayabilirsiniz. Bugün ise iş hayatınız ve ticari faaliyetlerde sorunlar olabileceği gibi özel yaşantınızda mutluluğunuza gölge düşürecek durumlar söz konusu.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugünlerde dikkatiniz, grup faaliyetlerinde, arkadaş çevrenizle olan paylaşımlarınızda olabilir. Eğitimsel, kişisel gelişme yönelik çalışmalar, yolculuklar daha fazla gündeminizde olabilir. Gün içinde ise ilişkilerinizi bozacak durumlar ve gelişmeler yaşayabilirsiniz. Arkanızdan konuşulabilir;  itham edilebilirsiniz. Bu yüzden huzurunuz kaçabilir. 

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş v sosyal hayatınızda hareketli bir döneme girmektesiniz. Eğitim, yolculuklar, ticari faaliyetler ve iletişime yönelik uğraşlara daha fazla odaklanabilirsiniz. Aynı zamanda sabit fikirlerinizle de gündemde olabilirsiniz. Alacağınız kararlarda konumuzu koruyacak ve sarsmayacak nitelikte temkinli hareket edebilirsiniz. Bugün ise finansal konulardaki kaygan ve değişken koşullarla karşılaşabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Kendinizi maddi manevi güvende hissettirecek koşulları sağlamak hedefleriniz arsında ilk sırayı almakta. Eğitime, iletişime, yurtdışı ve medyaya ait işlerle uğraşabilir; ticari alandaki faaliyetlere yönelebilirsiniz. Ayağınızı sağlam yere basarak ve somut sonuçlar elde edebileceğiniz kararlar alabilirsiniz. Bugün ise ikili ilişkiler, işbirliklerinde arzu ettiğiniz verimi almakta zorlanabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burç değiştiren Merkür ile finansal alana odaklanabilir; yatırımlarınız, gelirlerinizle ilgili karar sürecine girebilirsiniz. Ortak kazançlar, kredi, nafaka gibi alacaklarınızda anlaşmaları gözden geçirebilir; zihninizi bu alandaki işlere yoğunlaştırabilirsiniz. Bugün ise odaklanma konusunda zorlanabilirsiniz. İş hayatı, gündelik rutinlerde planlı ve programlı hareket edemeyebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Karşıt burcunuza geçecek olan Merkür ile önümüzdeki günlerde ilişkiler, ortaklıklarda güven ve sadakati sorgulayabilirsiniz. İşbirliklerinde ise verimlilik ve kazanç hedefleyebilir; uzun vadeli olacak projelerde yer almak isteyebilirsiniz. Bugün ise aşk hayatınızda değişken koşullar var. İdeallerinizin peşinde olmanız beraberliğinize odaklanmanıza zorlaştırabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Önümüzdeki günlerde çalışma hayatınızda görüşmeler, ticari anlaşmalar, seyahatler sizi fazlasıyla meşgul edebilir. Ayrıca parasal alanda istikrarı yakalamak isteyebilir; bunun için uğraşı içinde olabilirsiniz. Bugün ise ikili ilişkilerinizde dikkatli olmanız gerekebilir zira bazı boşvermişlikler birlikteliğinizde sorunlara ve kopmalara zemin hazırlayabilir. Ani kararlar almak yerine akışta kalmaya bakmalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün iş hayatınızda bazı şeyler planladığınız gibi ilerlemeyebilir. Bu yüzden zihnen karmaşada hissedebilir; hayalkırıklığında olabilirsiniz. Burç değiştiren Merkür önümüzdeki günlerde aşk hayatınıza, çocuklarınızla olan ilişkilerinize yeni bir dinamik getirecektir. Bağlarınızı ve aranızdaki güveni sağlamlaştıracak veya kopartacak olaylar yaşanabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugünlerde aşkta, arkadaşlıkta zor günler geçirmektesiniz. İlişkilerinizin gidişatını değiştirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu zorlanmaların temelinde iletişim bozukluğu ve bilgi paylaşımından olabileceğini unutmayın. Burç değiştirene Merkür ise bu alan yeni dinamikler getirerek ifadelerinize yeni bir tarz oluşturmanıza olanak sağlayabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuzda ilerleyen Ay; kendi istek ve arzularınızı ön plana almanıza olanak sağlarken bir yandan da fedakarlık temalarınız hayatınıza daha fazla çekebilir. Bugün gerek iş gerek özel yaşamda ilişkilerinizde dikkatli olmanız gerekebilir. Bazı kopuşlar ve sorunlar yaşayabilirsiniz. Burç değiştiren Merkür ise eğitim, zihinsel gelişim adına yeni bir süreci başlatabilir.