Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (16.05.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Gün boyunca tamamlanması gereken işler, üzerinize aldığımız görevlerin eksik kalan taraflarıyla meşgul olabilirsiniz. Maddi konularda destekler alarak uzun vadede kendinizi güvende hissedebilir; bütçenize ve harcamalarınıza yeni düzen getirmek isteyebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yaşamdan keyif almak için harekete geçebilir, size mutluluk verecek uğraşlara zaman ayırabilirsiniz. Sevginin ve sorumluluğun içinde olduğu ilişkiler kurmakla ilgili beklenti içinde olabilirsiniz. Ayrıca maddi konularda kazancınızı arttırmaya yönelik atacağınız adımlar olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün ev, aile ve kariyere ait konularda bazı bitiş ve başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Üzerinize düşen sorumlulukları ve görevleri yerine getirirken oldukça planlı hareket etmeniz ve detayları gözden kaçırmamanız gerekebilir. Kontrol edemediğiniz gelişmeler yaşasanız da maddi destekler alabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bilgi alış verişi içinde aldığınız verileri detaylı değerlendirmeye yönelik çalışmalar içinde olabilirsiniz. Zihnen aktif olacağınız bugünü lehinize ve kaygılarınızdan arınmak için kullanabilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişiminizden fırsatlar yakalayabilir, çok şey öğrenebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün görevler, işler özellikle finansal konularda sorumluluklar altında olabilirsiniz. Gerek özel gerek çalışma hayatınızda bütçe ve planlama yapmaya odaklanabilir; gelirlerin yönetimiyle meşgul olabilirsiniz. Gruplar içinde veya ekip çalışmalarında fikirlerinizle ön planda olabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Verimli olmak ve üzerinize aldığınız işlerde mükemmeli yakalamak için çaba sarf edebilirsiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişilerle bir araya gelmek önünüze maddi fırsatlar çıkmasını sağlayabilir, düşüncelerinizden emin olarak kararlılıkla harekete geçmenizi sağlayabilirler.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Kendi içinize yönelebilir; zihninizi kurcalayan düşünceler içinde olabilirsiniz. Geçmişten gelen ve bilinçaltınızda yer etmiş konu veya durumları aşabilmek için çaba gösterebilir; nedenleri ve sonuçları üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Finansal endişelerinizi aşmanıza yönelik gelişmeler yaşanabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Gruplar, takım çalışmaları veya arkadaşlar oldukça fazla zamanınızı alabilir. Üzerinize aldığınız işlerin planlaması, detaylandırılması ve organizasyonuyla meşgul olabilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerle yapacağınız işbirlikleri verimli ve kazançlı olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Çalışma ve sosyal hayatınızda sorumluluklarınız ve görevleriniz artıyor. Planlama, detaylandırma ve sunum gerektiren işlere odaklanabilir; verim almaya yönelik hareket edebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla bir takım halinde olmanız hem kolay ilerlemenizi hem de kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacaktır.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yurtdışı, eğitim ve yolculukları içeren işlere yoğunlaşabilir; plan ve program yapabilirsiniz. Ortak çıkarlar doğrultusunda uzlaştığınız, aynı görüşü paylaştığınız kişiler maddi kazançlarınızın da artmasını sağlayabilir. Verim almaya ve faydalı olmaya yönelik hareket edebilirsiniz. 

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Ortak olduğunuz gelirlerin, alacak ve borçların planlamasına odaklanabilir, detaylı çalışmalar yapabilirsiniz. Fakat mükemmeli yakalama isteğiniz ufak çaplı krizlere ve durumu fazla idealize etmenize neden olabilir. Gayrimenkullerle ilgili istediğiniz finansal desteği bulabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay; ikili ilişkiler ve ortaklıkların önemine işaret etmekte. Hayallerinizi gerçekleştirmenize olanak sağlayacak veya eleştiride bulunacak kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Alacağınız fikirler ve öneriler doğrulusunda sağlam adımlar atabilirsiniz.