Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (16.06.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Finansal işlerinizle ilgili görüşmeler yapabilir; bir yapılandırma işine girebilirsiniz. Ayrıca alacak ve borçlarla ilgili de kontrol edemediğiniz durumlar olabilir. Beklentileri yüksek tutmaktan bazı hayalkırıkları yaşayabilirsiniz. Duygusal olarak etkilendiğiniz şu günler yakın zamanda geçecektir. Unutmayın.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay; ikili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirliklerinin gündeminizi meşgul edeceğine işaret etmekte. Finansal konuların ve duygusal paylaşımların da işin içinde olacağı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca hedeflerinize giderken güvensizlik yaratacak şeylere prim vermemeye çalışın.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş ve sorumlulukların sizi etkileyeceği bir gündesiniz. Çalışma arkadaşlarınızla aranızdaki bağlarınızı iyi tutmaya çalışın zira bazı gizli kapaklı durumlar olabilir. Ayrıca sağlığınızla ilgili de geçmişteki bir konu yeniden ortaya çıkabilir. İşbirlikleri ve ortaklıklarda ise halen belirsiz durumlar devem etmekte.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugünlerde duygusal derinliğinizi arttıran ve sizi tutkulu kılan gelişmelere açıksınız. Gerek sevdiğiniz kişi gerekse de çocuklarınızla olan bağlarınızı güçlendirmek için uğraşabilirsiniz. Yaratıcılığınızın da yüksekliği iletişim alanında yeteneklerinizi ortaya çıkarabilir. Yurtdışı işlere dikkat.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Eve, aileye ve yerleşime ait konularda bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Kontrolünüz dışında ve fedakarlık gerektiren durumlar bugün sizi maddi manevi etkileyebilir. Ayrıca geleceğinizi ilgilendiren kararları alırken detaylı değerlendirmelerde bulunabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarda ise zorlanabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün düşüncelerinizde stratejik olabilir; ilgilendiğiniz konuyu derinlemesine araştırabilirsiniz. Size umut vaad edecek gelişmelere rağmen gerçeklerden uzaklaşmadan hareket edebilirsiniz. Eğitim, yolculuklar veya kardeşlerle alakalı bazı durumlar yoğun duygusallığa neden olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün kazançlarınızla ilgili bazı endişelerin yanı sıra size umut getirecek fırsatları aynı zamanda yakalayabilirsiniz. Ayrıca işe dair hayal ettiklerinizi gerçekleştirmek için gerekli olan mali desteği bulabilmek için yakınlarınızla irtibata geçebilirsiniz. Yakın çevre ve kardeşlerle olan ilişkilerde gerçekçi olun.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Burcunuzda ilerlemekte olan Ay; sizi hırslı kılmakta. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için stratejik ve olanlı ilerleyebilirsiniz. Sevdiğiniz kişi veya çocuklarınızın hayallerini gerçekleştirmek için bazı girişimleriniz olabilir. Ancak beklediğiniz tepkileri göremeyebilirsiniz. Parasal alanda zorlanmalarınız olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Kendi iç dünyanıza dönmek isteyebilirsiniz. Bilinçaltınızı kurcalayan maddi veya duygusal paylaşımlara ait konular olabilir. Ayrıca korkularınızla da yüzleşmeniz söz konusu olabilir. Beklentilerinizi yüksek tutmanız gerçekleri görmenizi engelleyebilir. Sorumluluklarınız ile hayalleriniz arasında kalabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Grup çalışmaları, ekip işlerinde kontrolü elinizde tutarak ilerlemek istemektesiniz. Hedeflerinize ilerlerken planlı hareket edebilirsiniz. Ayrıca arkadaşlarınız arasında onlardan gizlediğiniz bazı durumlar olabilir. Arka plandaki konular veya otorite konumundaki kişilerden kaynaklı gelişmeler kafa karıştırıcı olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş ve sosyal yaşamda gözler önündesiniz. Parasal işler veya aileye ait durumlar sizi meşgul edebilir. Yaratıcılığınız ve yeteneklerinizle kendinizi ifade edeceğiniz koşulları doğru kullanmalısınız zira hedefleriniz için bu gerekli olabilir. Ortak gelirler veya duygusal paylaşımlarda endişe kaynağı olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yurtdışı, eğitim, hukuk ve medyaya dair işlerle ilgili kararlarınızı sorgulayabilir; size neyin uygun olup olmadığına artık karar verebilirsiniz. Beklentilerinizi de yerine getirebilecek fırsatları kaçırmamaya çalışın. Hayallerinizle gerçeklerin örtüşmediği yerde plan değişime de gidebilirsiniz.