Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (16.07.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün gerçekleşecek olan Yeniay; eve, aileye, yerleşime dair konularda yeni haber ve gelişmeleri beraberinde getirebilir. Ruhunuzun derinliklerinde kalmış anılarınız, geçmişe ait yaşadıklarınız bilincinize gelebilir. Artık bazı şeyleri geride bırakmak için veya yeni bir yol ve yöntem bularak yeniden düzenlemek isteyebilirsiniz. Değişimi kabullenmeniz halinde duygusal zorluklar hissetmeyebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yeniay; yakın çevre, kardeş ilişkileriyle alakalı duygusal bir süreci başlatabilir. İç dünyanızın derinliklerinde olanları, birlikte yaşananları sübjektif bir bakış açısıyla değerlendirebilirsiniz. Ani kırılganlıklara dikkat. Ayrıca eğitim, anlaşmalar, yolculuklarla alakalı olarak yeni durumlar gündeme gelebilir. Kendi isteklerinize sıkı sıkıya bağlılık sorunlara neden olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün gerçekleşecek olan Yeniay gerek finansal alanınızı, kazançlarınızı gerekse de manevi değerleriniz üzerinde etkili olabilir. Mantığınızdan çok duygularınızın etkisiyle hareket edebilirsiniz. Dikkat. Dalgalı bir seyirde olan bütçenizi dengelemek için bazı yeni girişimlerde bulunabilir; mülk, gayrimenkul veya evsel alanlara ait işlerden gelir elde etmek için harekete geçebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Burcunuzda gerçekleşecek olan Yeniay; duygusal olarak sizi oldukça fazla etkileyebilir. Ne istediğinizin bilincinde olmanızdan dolayı arzularınızın yerine gelmesi için ısrarcı olabilirsiniz. Ancak muhalefetle karşılaşma riskinden dolayı güç savaşlarına girebilirsiniz. Diğer bir yandan ise yaşantınızda bazı bitişler olabileceği gibi yeni başlangıçlar için şansınız var.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugünkü Yeniay; iç dünyanızı, bilinçaltınızı temsil eden alanda gerçekleşecektir. Eve, aileye veya sevdiklerinizle alakalı gelişmeler zihninizi kurcalayabilir belki duygusal yıpranmalara neden olabilir. Kontrol edemeyeceğiniz veya kadersel sayılabilecek durumlarla karşılaşabilir; bazı şeyleri geride bırakarak veya kabullenerek ilerlemek isteyebilirsiniz. Kendinizi olaylara fazla kaptırmamaya çalışın.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yeniay, idealleriniz ve hedefleriniz üzerinde etkili olabilir. Bitişlerin yanı sıra yeniden başlangıçlar yapmak isteyebilir ve kendinizi maddi manevi buna adayabilirsiniz. Sosyal ortamlarda, arkadaş veya aile çevrenizde yaşayacağınız gelişmeler bazı alınganlıklara neden olabilir; duygusal tepkiler verebilirsiniz. Ayrıca aşk hayatınız, çocuklarla ilgili konular size baskı yaratabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugünkü Yeniay yaşantınızda adeta bir dönüm noktası olabilir. Geçmişi geride bırakarak yeni hedeflere doğru ilerlemek isteyebilirsiniz. Soysal konumuzu, ailesel durumunuzu, statünüzü ve kariyerinizi etkileyecek yeni gelişmeler içinde olabilirsiniz. Bu bir evlilik kararı, sizi rahatsız eden işinizden ayrılma veya ailesel temalı konuları içerebilir. Diplomasi yeteneğinizi kullanmayı unutmayın.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugünkü Yeniay; sizi sıkı sıkıya bağlı olduğunuz düşüncelerinizden sıyrılmanıza olanak sağlayabilir. Edindiğiniz tecrübelerle kazandıklarınız size yeni bakış açısı getirebilir. Ancak zaman zaman duygularınız ve mantığınız arasında bazı çelişkiler de yaşayabilirsiniz. Akademik eğitim, yurtdışı, medya ve hukuksala alandaki işlerinizle de ilgili bazı bitiş ve başlangıçlar içinde olabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün gerçekleşecek olan Yeniay; sizi duygusal paylaşımlar ve finansal konularla oldukça yoracağa benziyor. Alacak borçlarla alakalı urumlar, prim, vergi, miras veya sigortayla ilgili gelişmeler ufak çaplı krizler yaşamanız neden olabilir. Aileye, ortak olduğunuz gayrimenkullere veya gelirlere dair gelişmelerde güç savaşları yaşanabilir. Dikkat.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Karşıt burcunuzda gerçekleşecek olan Yeniay; ikili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirliklerinizde yeni bir sürecin başladığına işaret etmekte. Bu bir evlilik, yeni bir iş olabilir. Ayrıca bağlantıda olduğunuz kişiler adeta size kendinizle alakalı ayna görevinde bulunabilirler. Bugüne dek koşulları siz belirlerken artık onlarda kendilerini size dinletme peşine düşebilirler.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş, çalışma ve düzenlerinizi anlatan alanda gerçekleşecek olan Yeniay, size yeni oluşumlar getirebilir. Üzerinize aldığınız sorumlulukları yerine getirmiş olmanıza rağmen ekstradan hesapta olmayan bazı yükler yine gündeme gelebilir. Ayrıca sağlığınızı tehdit eden bazı alışkanlıkları bırakmak için sürecin enerjisini kullanabilir; yeni tedavilere başlayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yeniay’da en şanslı sayılabilecek burç olabilirsiniz. Yaşantınıza yeni bir aşk gelebilir; çocuklarınızla olan bağlarınızı güçlendireceğiniz gelişmeler yaşayabilir ve hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Yaratıcılığınızı arttıracak enerjiler altında olmanız yeni sanatsal çalışmalara yol açabilir. Yolculuklar, sosyal ve ailevi ilişkiler adına hareketli bir dönemde olmanız keyfinizi yerine getirebilir.