Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (16.09.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

İşbirlikleri ve ortaklıklarla ilgili girişimlerinizin sonuçlarını alabilir, üstünde çalıştığınız anlaşma ve sözleşmeleri yürürlüğe sokabilirsiniz. Bugün elinizdeki işleri tamamlamak için vakit ayırmanızda fayda var. Akşam saatlerinde daha derin ve tutkulu bir ruh haline bürünebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş ortamınızda ve günlük hayatınızda tamamlanması gereken işlere odaklanabilir, çalışma arkadaşlarınızla keyifli sohbetler ve organizasyonlar yapabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ilişkiler ya da ortaklıklar daha fazla gündeme gelebilir, duygusal yoğunluğunuz artabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Güne dinamik enerjilerle başlayabilir, hobilerinizle ilgilenebilir, sanatsal ya da entelektüel organizasyonlar da yer alabilir, size keyif veren sohbetlerde bulunabilirsiniz. Akşam saatlerinde çalışma ortamınızda daha konsantre olmanızı gerektiren yoğun bir tempo oluşabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Gün boyunca evinizin tadilat  işlerini halledebilir ya da misafir ağırlayabilirsiniz. Girişimlerinizle ilgili aile fertleriyle fikir alışverişi yapabilirsiniz. Sevgi, aşk ve çocuklarla alakalı konularda harekete geçmek için akşam saatlerini beklemelisiniz. Tutkulu bir ruh haline bürünebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yakın çevre, kardeş, komşu ve kuzenlerle bir araya gelerek, sohbet edebilir, kişisel gelişiminiz ya da işinizle ilgili eğitimler planlayabilirsiniz.  Akşam saatlerinde gayrimenkul ya da aileyle ilgili konulardaki gelişmeler huzursuzluğunuzu artırabilir,  duygusal derinliğiniz yoğunlaşabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş ve parayla ilgili konularda girişimlerinizin sonuçlarını almaya yönelik hareket edebilir, yeteneklerinizi kullanarak arabuluculuk yapabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde zihinsel konsantrasyon sağlayarak, araştırmalar içine girebilir, sosyal medya da kendinizi ifade edebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Çevrenizdekileri uzlaştırma görevini üstlenebilir, gün boyunca elinizdeki işleri tamamlamaya yönelebilirsiniz. Akşam ise ruh halinizde değişim yaşanarak, kendinizi daha tutkulu ve konsantrasyonu yüksek hissedebilirsiniz. Mali konuda hareketlenmeler yaşanabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün dedikodu yapılan ortamlarda bulunabilir, ilişkilerinizi ve görüşmelerinizi gizli tutmaya çalışabilirsiniz. Yalnız kalarak değerlendirmeler yapmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde  kendinizi daha rahat ifade edebilir; hedeflerinizin peşinden hırsla gidebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Güne neşeyle başlayabilir, planladığınız organizasyonları uygulamaya koyabilirsiniz. Dernekler ve gruplarda düşüncelerinizi açıklayabilir, arkadaşlarınızla keyifli sohbetler içine girerek, fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Akşam saatlerinde huzur bulmak için dua edebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Günü üstünde çalıştığınız anlaşmaları sonuçlandırarak, iş ve sosyal hayatınızda sunumlar yaparak geçirebilirsiniz. Üstlerinizle fikir alışverişlerinde bulunabilir, projelerinizi anlatabilirsiniz. Akşam saatlerinde gruplar içinde etkin olabilir; hedeflerinize odaklanabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün fikir alış verişinde bulunmanız, gruplar içinde görüş birliğine varmanızı sağlayabilir. Yaşama bakış açınızı paylaşmaktan keyif alabilir, yurt dışıyla ilgili işlerinizi halledebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde iş ve sosyal hayatınıza odaklanarak, kararlı adımlar atabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Finansal konularda, ortak yatırımların değerlendirilmesi ve kullanılmasında adil ve uzlaştırıcı bir tavır sergileyebilir, duygusal paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde düşüncelerinizi daha tutkuyla ifade edebilir; aynı fikirde olduğunuz kişilerle biraraya gelebilirsiniz.