Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (16.10.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sabah saatlerini finansal koşullarınızı düzenlemekle geçirebilir; ödeme ve alacakların tahsilini yapabilirsiniz. Öğleden sonra değişen dinamikler sizi yaşamın anlamını sorgulamaya yöneltebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Son birkaç gündür eşiniz, ortağınız veya işbirliği içinde olduğunuz kişilerle gerek parasal gerekse de ihtiyaçlarınızla ilgili paylaşımlar içindeydiniz. Günün ilk bölümünde yapılması gereken işlerle ilgilenebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Günün ilk bölümü eksik kalan uğraşları tamamlamakla geçebilir. Öğlenden itibaren ikili ilişkiler ve ortaklıkların daha ön planda olacağı bir sürece adın atacaksınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sabah saatlerinde çocuklarınızın ihtiyaçları, aileden gelen gelirlerle ilgili düzenlemeleri yapmakla geçebilir. Öğle saatleri itibariyle sorumluluklarınızın artacağı bir sürece girebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Eve, aileye, yerleşime ait konularda sizi zorlayan koşulların sonuna gelmektesiniz. Sizi hem ruhsal yönde hem de zihinsel olarak yoran konuları artık sabah saatlerinden itibaren geride bırakabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Zihnen yoğun geçen günlerin ardından artık bir mola vermek ihtiyacında olabilirsiniz. Öğle saatlerinden sonra evinize çekilebilir veya ailenizle paylaşımlar içine girebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Para, kazançlar ve harcamalarla ilgili sizi meşgul eden süreçler öğle saatlerinden sonra eski önemini yitirebilir. Değişen dinamiklerle daha farlı işlere yönelebilirsiniz. Yakın çevrenizin ihtiyaçları öne çıkabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Son günlerde başlattığınız girişimlerinizin eksik kalan yönlerini tamamlamaya ayırabilirsiniz. Öğle saatlerinden sonra kendinizi parasal mevzuların daha öne çıkacağı koşullar içinde bulabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sabah saatlerinde henüz koşulları kendiniz yönlendiremeyebilir; akışta kalarak ilerleyebilirsiniz. Ancak öğle saatlerinden itibaren burcunuza geçen Ay; ipleri elinize almanıza olanak sağlayacaktır.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Günün ilk bölümünde ekip çalışmaları ve gruplar içindeki görevlerinizle ilgilenebilir; eksik kalanları tamamlayabilirsiniz. Öğle saatlerinden sonra kendi iç dünyanıza çekileceğiniz zamanlar var.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş ve sosyal yaşamda başlattığınız girişimlerin öğleden sonra kazanç kısmıyla ilgili bazı öngörüler elde edebilirsiniz. Ayrıca bağlı olduğunuz gruplar ve ekip çalışmalarında sorumluluklar gündeminize gelebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Son birkaç gündür kariyeriniz adına ön çalışmalarını yaptıklarınızı öğleden sonra toplum önüne çıkarabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda size yeni sorumluluklar getirecek ve uzun vadeli olacak girişimleriniz olabilir.