Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları 16.11.2012

 

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sabah saatlerinde öfkeli ve saldırgan olabilir, düşüncelerinizi savunurken fanatik davranabilirsiniz. Öğleden sonra daha planlı ve stratejik hareket edebilirsiniz. Ani kararlar almadan önce iyi düşünmeli, hırslarınıza yenik düşmemelisiniz. Finansal konularla ilgili geçmiş fırsatlarla tekrar karşılaşabilir, olayları yeniden gözden geçirebilirsiniz. Derin ve mistik konularla ilgilenebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Ortak kaynakların kullanımında çatışmalar yaşayabilir, harcamalarınızda dengeyi tutturamayabilirsiniz. Yurtdışı, mahkeme, medya ve yüksek eğitimle ilgili girişimlerinizde ani ve kontrol edilemeyen engeller yaşanabilir. Geleceğe dair hayallerinize ulaşmak için, işbirliklerinden destek görebilirsiniz. İlişkilerde süregelen sorunları tekrar gözden   geçirerek çözüme ulaşabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Güne öfkeli ve gergin başlayabilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerle aranızda bir anda gelişen ve sonuca ulaşmayacak çatışmalar yaşanabilir. Sonrasında ise finansal konular gündeme gelebilir. İş ve sosyal hayatınızda hedeflerinize ulaşmak için sezgilerinizi kullanabilirsiniz fakat geleceğe dair beklentilerinizi gerçekleştirmek adına fazla hırslı davranabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş arkadaşlarınızla ya da akrabalarınızla aranızda çatışmalar yaşanabilir. Gündelik işlerinizi yerine getirirken aksiliklerle karşılaşabilir, sakarlıklar yapabilirsiniz. Bugün ortaklıklar ve işbirlikleri gündeme gelebilir. Evlilik, ortaklık ya da işbirliklerinde aşırı hırs ve beklentiden kaynaklanan gerilimler olabilir. İş ve sosyal hayatınızda değişim için girişimlerde bulunabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Ev ve aileye dair geçmiş sorunlar tekrar gözden geçirerek çözüme kavuşturulabilir. Aile ilişkilerinde kendinizi ifade edebilir, yarım kalan yatırımlarınızı tamamlayabilirsiniz. Aşk ilişkilerinde çatışmalar yaşayabilir, bir anda öfkeyle sonradan pişman olacağınız kararlar alabilirsiniz. İş hayatınızda hırslı davranmanız çalışma arkadaşlarınızla aranızda gerginliğe neden olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Eski okul veya mahalle arkadaşlarınızla tekrar karşılaşabilirsiniz. Yarım kalan eğitimler, anlaşmalar ya da yolculuklar tekrar gündeme gelebilir. Sabah saatlerinde aile ilişkilerinde gerilim yaşanabilir, eve veya yatırımlara yönelik girişimleriniz bir anda kesintiye uğrayabilir. Finansal konularda yaşanan değişim, yaşamdan aldığınız keyfi engelleyebilir, aşk ilişkilerinde rekabet yaşanabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Maddi manevi değerlerinizi tekrar gözden geçirerek, sonuca ulaşmamız gelir kaynaklarıyla ilgili harekete geçebilirsiniz. Sabah saatlerinde iletişiminize dikkatli olmalısınız. Bir anlık öfkeyle sonradan pişman olacağınız sözler söyleyebilir, yakın çevreyle çatışmalar yaşayabilirsiniz. Gayrimenkul ve yatırımlarla ilgili işbirliklerinizde sorunlar olabilir, fazla hırslı davranmamalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün ilişkiler bir süredir devam eden sorunları çözmek için harekete geçebilir, arada ki yanlış anlamaları düzeltebilirsiniz. Fakat harcamalarınızda dikkatli olmalısınız. Bir anda gelişen ani para çıkışları, ekonomik dengenizi bozabilir. Kariyerinizle ilgili anlaşmaların, yolculukların karşısına engeller çıkabilir, çalışma arkadaşlarınızla hırsınızdan kaynaklanan çatışmalar yaşanabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bir anlık öfkeyle ilişkilerde kopmalar yaşanabilir, yaşamınızı ilgilendiren konularda ani girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Fakat hemen arkasından kararlarınızdan vazgeçebilirsiniz. Maddi manevi değerlerinizle ilgili sorumluluklarınız keyiflerinizi ve konforunuzu engelleyebilir. Gelirlerinizi artırmak için fazla hırslı davranmanız sevdiklerinizle aranızda gerilime yol açabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sabah saatlerinde kontrol edemediğiniz sorunlarla karşılaşabilir, öfkenizi kontrol altında tutmakta zorlanabilirsiniz. Öğleden sonra Ay’ ın burcunuza geçişiyle birlikte girişimlerde bulunmak isteyebilir, sezgilerinizi kullanarak harekete geçebilirsiniz. Fakat fazla hırslı davranmanızdan dolayı aile ilişkilerinde çatışmalar yaşayabilirsiniz. Hedeflerinizi tekrar gözden geçirebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün sosyal hayatınızda geçmiş sorunların çözümü için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kariyerinizde kendinizi ifade edebileceğiniz ortamlar oluşabilir. Arkadaşlarınız ve içinde bulunduğunuz sosyal gruplarla çatışmalar yaşayabilir, hedeflerinizi bir anda değiştirebilirsiniz. Yaşanan gerilimden sonra içinize kapanabilir, öfkenizi içinizde yansıtmakta zorlanabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Mahkeme ve yüksek eğitimle ilgili konularda geçmişten gelen sorunları çözebilir, kaçırdığınız fırsatları tekrar yakalayabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda dikkatli olmalı bir anlık öfkeyle hareket ederek ani kararlar almamalısınız. Arkadaşlarınızla aranızda çatışmalar yaşayabilir, hedeflerinize varmak için hırsla harekete geçebilirsiniz. Sezgilerinize güvenmelisiniz.