Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (16.11.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

İş ve sosyal hayatınızda ani hareketlilik söz konusu olabilir, beklenmedik olayların getireceği gerilimi ve baskıyı yaşayabilirsiniz. Hırslarınıza yenilmeden ilerlemeye çalışmalısınız. Yaptığınız çalışmalarda profesyonellerin desteğini alabilir, uzmanlaştığınız alanda başarı elde edebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Aynı görüşü paylaştığınız kişilerle ters düşebilir, fikirlerinizi kabul ettirme çabasına girebilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili konularda yeni kararlar alırken sevdiklerinizin desteğini alabilir ya da sizin için aracılık eden kişilerle beraber çalışabilirsiniz. Hedeflerinize varabileceğiniz adımlar atabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Finansal konular, yeni yatırımlar, borç ve alacaklar, girişimde bulunduğunuz işlere ait ödemeler size sorumluluk getirmekle birlikte ufak çaplı krize de neden olabilir. Fakat ailenin desteği ya da bir gayrimenkul alım satımı sizi rahatlatabilir. Yaşamınızda planlı ve programlı ilerlemeniz gerektiğini fark edebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün ilişkilerde ve ortaklıklar da daha fazla sorumluluk almanızı gerektiren gelişmeler yaşanabilir. Karşınızdakilerle fikir birliğine varabilir, üstünde çalıştığınız anlaşmalardan başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Ani gelişen olayların üstesinden gelmek için ortak hareket etmeniz gerekebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklar fırsatlar getirmekle birlikte yorucu koşullara neden olmakta. Çabalarınızın ekonomik karşılığını alabilmeniz için detayları gözden kaçırmamalısınız. Geçmişten gelen veya gayrimenkulle ilgili bir gelişme size destek verebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Aşk hayatınızla ya da çocuklarla ilgili konularda temkinli kararlar alarak ilerlemek isteyebilirsiniz. Her ne kadar finansal zorlanmalar yaşasanız da isteklerinizi yerine getirecek gücü kendinizde bulabileceksiniz. Zihinsel konsantrasyonunuzun yüksek olması başarılı sonuçlar almanızı sağlayabilir

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Evde ve ailevi konularda üstlendiğiniz sorumlulukları yerine getirirken karşınızdakilerin beklenmedik tavırları dengenizi bozabilir. Yatırımlarınızı yönlendirirken kulislerden destek alabilir, ekonomik kazançlarınızı temkinli ve sağlam adımlarla çoğaltabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz, yolculuklar ya da eğitimle ilgili konularda sorumluluk bilinciyle hareket etmeli, ani gelişebilecek olayların planlarınızı bozmasına izin vermemelisiniz. Yapacağınız görüşmeler hedeflerinize varmanıza yardımcı olacağı gibi, gruplardan alacağınız destekle ilerleme kaydedebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Ekonomik alanda her zamankinden fazla sorumluluk almanız gerek. Kazançlarınızı harcamak yerine yatırıma dönüştürmeniz gerektiğinin farkına varabilir, iş ve sosyal hayatınızdan alacağınız destekle yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Gizli kulisler yatırımlarınızı doğru yönlendirmenizi sağlayabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Aile içindeki ani gelişmeler kendinizi baskı altında hissetmenize ve başarı odaklı hareket etmenize neden olabilir. Fikir birliğine vardığınız kişi ve gruplarla çıkarlarınızın da uyuşması yeni girişimlerde bulunmanızı sağlayabilir. Hedeflerinize varabileceğiniz yaşamsal kararlar alabilirsiniz. 

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İçten içe başarılı olmanız gerektiğini düşündüğünüz konularda harekete geçebilirsiniz fakat gelişmeleri kontrol edemediğinizden işler istediğiniz gibi ilerlemeyebilir. Finansal alanda güçlü kişilerin desteğiyle sıkıntıları atlatabilir, iş ve sosyal hayatınızda başarı getirecek akılcı kararlar alabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Gruplar ve ekip çalışmaları içinde kendinizi ifade etmeye çalışırken yakın ilişki içinde olduğunuz kişilerin desteğini alabilirsiniz. Fakat ekonomik konularda ki ani dalgalanmalarla baş etmek zorundasınız. Görüşlerine güvendiğiniz insanlardan fikir almanızda fayda var.