Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (16.12.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Gün içinde arkadaşlarınızla organizasyonlara katılabilir, aynı görüşü paylaştığınız gruplarla bir araya gelebilirsiniz. Geleceğe dair hedeflerinize varmak için yapacağınız eylemlerde istekli ve iyimser olabilirsiniz. Fakat akşam saatlerinde kendinizi yalnız hissederek, içinize kapanabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş ve sosyal hayatınızda kendinizi ifade edebileceğiniz ortamlar içinde bulunabilirsiniz. Finansal konularla ilgili düşüncelerinizi hayata geçirebilir, somut adımlar atabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ise arkadaşlarınızla beraber olmak isteyebilir, keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Fikir birliğine vardığınız kişilerle işbirliğine varabilir, ortaklık ya da evlilikle ilgili kararlarınızı yürürlüğe sokabilirsiniz. Mahkeme ve yüksek eğitimle ilgili konularda girişimlerde bulunabilir, görüş ve inançlarınızı ifade edebilirsiniz. Akşam saatlerinde sosyal hayatınız hareketlenebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Ortak kaynakların kullanımında bağımsız kararlar almak isteyebilir, çalışmalarınızı yürütmek için ihtiyacınız olan finansal desteği bulabilirsiniz. İlerleyen saatleride aynı görüşü paylaştığınız kişilerle bir araya gelmekten ve inançlarınız doğrultusunda yaşamaktan keyif alabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Şartlar size bağlı olmasa da sevdiklerinizle ve işbirliği içinde olduğunuz kişilerle ortak girişimlerde bulunabilir, onların planlarına uyabilirsiniz.Mümkün olduğunca sabah saatlerinde işinizi bitirmenizde fayda var. Çünkü sonrasında duygusal çalkantılar içine girebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş ve aile hayatınız arasında kalabilir, girişimlerde bulunabilir, çalışma ortamınızda yenilikler yapabilirsiniz. Hayatınızla ilgili aldığınız kararları uygulamaya koyabilir, gününüzü programladığınız şekilde işlerinizi yaparak geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde olayları akışına bırakmayı tercih edebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Güne heves ve heyecanla başlayabilir, aşk ilişkilerinde cesur davranışlar sergileyebilir, sevdiklerinize kendinizi ifade edebilirsiniz.  Çevrenizden alacağınız destekle kişisel gelişiminize katkıda bulunacak adımlar atabilirsiniz. Sonrasında daha duygusal tepkiler verebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Ekonomik konularla ilgili iyimser adımları atmak için gereken cesareti bulabilir, yatırımlarınızı kimseye danışmadan bireysel kararlar alarak yönlendirebilirsiniz. Girişimlerinizi sabah saatlerinde tamamlamalısınız zira sonrasında sevdiklerinizle zaman geçirmekten keyif alacaksınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Son günlerin hareketliliği ve girişimlerinden sonra artık kafanızı toplayarak ne istediğinize karar verebilir, attığınız adımlarla ilgili durum değerlendirmesi yapabilirsiniz. Duygularınızı yakınlarınızla paylaşabileceksiniz. Akşama doğru ev ve aile konuları gündeme gelebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Ekonomik konularla ilgili girişimlerinizi sonuçlandırmak için kulislerden destek alabilirsiniz. Tek başınıza harekete geçseniz de sağduyulu davranabilecek ve kararlarınızın arkasında durabileceksiniz. Günün ilerleyen saatlerinde duygularınızı paylaşabilir, kendinizi ifade edebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Geleceğe dair hedef ve ideallerinizi gerçekleştirmek için ilişkilerden destek görebilir, arkadaşlarınızla organizasyonlar yapabilir, keyifli ortamlarda bulunabilirsiniz. Aldığınız kararları uygulayacak fırsatlar ayağınıza gelebilir. Akşama doğru duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün iş ve sosyal hayatınızla ilgili gelişmeleri uzaktan izlemeyi, olayları kontrol etmeden, kendi içinizde çözüm üretmeyi tercih edebilirsiniz. Gün içinde yalnızlığa ihtiyaç duysanız da sonrasında Ay’ ın burcunuzda hareket etmeye başlamasıyla ön plana çıkabilecek ve ilişkilere yönelebileceksiniz.