Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (17.02.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sosyal ve toplumsal konular  ilginizi çekmekte. Gruplarla birlikte hareket edebilir; aynı fikirler çerçevesinde birleşebilirsiniz. Yurtdışı işler, eğitim, medya ve hukuki konuları içine alan gelişmelerle alakalı almış olduğunuz kararlar yeniden gündeminize girebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş ve sosyal hayatınızda ekip çalışmaları, grupların içinde olduğu faaliyetler gündeminizi oluşturabilir. Bir süredir takip ettiğiniz projelerin eksik yönlerini tamamlamalısınız. Finansal kaynaklı durumlarla ilgili gerçekçi değerlendirmeler yapabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bir süredir üzerinde düşündüğünüz ve tasarımlarda bulunduğunuz eğitim, yurtdışı işler, hukuk ve medyaya ait uğraşlarınızla ilgili nihai kararları alabilirsiniz. Ancak girişimde bulunmak için birbeklemeniz gerekebilir. Eşiniz veya işbirliklerinizde gerçekçi olmalısınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Duygusal paylaşımlarda ve maddi konularda sizi endişeye sürükleyen durumlar söz konusu. İlkeli davranma isteğiniz zaman zaman sorunlara neden olabilir. Ortak kazançlarla ilgili beklentilerinizi giderecek gelişmeler gündeme gelebilir. Gerçekçi düşünmeyi elden bırakmayın.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirliklerinin öne çıkacağı gelişmeler var. Karşınızdaki kişiler vizyonunuzu geliştirecek hal ve tavırlar içinde olabilirler. Ayrıca kişisel kararlarınızı almak istemenize rağmen bağlı olduğunuz grupla birlikte hareket etmeniz gerekebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Grup çalışmaları, sosyal temalı işler veya teknik alandaki uğraşlar gündeminiz olabilir. Eğitim, ticaret ve yolculukları içine konularda anlaşmalar yapabilirsiniz. Evinizle alakalı tamirat tadilatla uğraşabilir veya gelecekte uygulamak istediklerinizi planlayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugünlerde çocuklarınız, hobiler veya keyifler sizin meşguliyet alanınız. Günün ilk bölümünde bu konularda kısa vadeli de olsa girişimleriniz olabilir. İletişiminizi geliştirebilirsiniz. Belli bir fikir çevresinde toplandığınız gruplarla etkinliklere katılabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Eve, aileye, gayrimenkule ve yerleşime dair konularda bitiş veya nihai kararları aldığınız günlerdesiniz. Zihninizi kurcalayan bir konu ile alakalı vardığınız kanaatlerinizi artık uygulamaya geçirmek isteyebilirsiniz. Ancak bunu yapmak için uygun süreçte değilsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugüne dek savunduğunuz fikirlerinizde bazı değişimler yaşadığınız bir süreçtesiniz. Kendinizi yenilemeli ve sabi fikirli davranmak yerine ufkunuzu geniş tutarak düşünmelisiniz. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizden gereken desteği alabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Finansal konular gündeminizi fazlasıyla meşgul etmekte. Grup çalışmalarından, teknik ve teknolojik konulardan elde edeceğiniz kazançlarınız olabilir. Geleceğinizi düşünerek yeni projeler geliştirebilirsiniz. Paraya dair korkularınız sizi risk almamaya yöneltebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Burcunuzda ilerleyen Ay ile bugünlerde kendinize olan güveniniz daha da artabilir. İstek ve arzularınızın peşinden gitme eğilimindesiniz. Ancak yeni başlangıçlar için birkaç gün daha beklemelisiniz zira bugünlerde akıcı enerjiler yok.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Kendi içinize dönmek ve duygu ve düşüncelerinizle baş başa kalma eğilimindesiniz. Sorun veya geleceğinizi ilgilendiren konular sizi etkisi altına almış olabilir. Gün içinde sosyal amaçlı yardım projelerine katılabilirsiniz.