Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (17.03.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün oldukça dinamik ve gerilimli etkiler altındasınız. Bir yandan gelecek hedeflerinize odaklanırken diğer bir yandan eskiyi bırakmanın telaşı ve gerilimi içinde olabilirsiniz. İşe, kariyere ve toplumsal konumuzu değiştirecek gelişmeler yaşayabilir; kendinizi yenileyebilirsiniz. Boğa burcuna geçen Venüs ise finansal kaynaklarınız ve değerlerinizde olumlu durumlar getirebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burcunuza geçen Venüs; ay boyunca sizi fırsatlara açık kılacaktır. Dış görünüşünüz ve güzelliğinizle göz doldurabilir; ilişkilerinizde ise istikrarlı bir tutum içinde gösterebilirsiniz. Gün içinde yaşayacağınız bir diğer durum ise yurtdışı, eğitim ve hukuksal alandaki işlerinizle ilgili gerilimler olabilir. Ayrıca bilinçaltı aydınlanmaları gelecekten beklentilerinizde değişime neden olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün duygusal paylaşımlarda veya finansal konularda dönüşen koşullar hedeflerinizde değişime ve yenilenmeye neden olabilir. Uzaklar, yabancılar, eğitim ve hukuki alandaki işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Ayrıca Boğa burcuna geçen Venüs ise ilişkiler, işbirliklerinde kontrolünüz dışında gelişebilecek durumlar getirebilir. Aşkınızı ve duygularınızı herkesten gizleyebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Boğa burcuna geçen Venüs hedefleriniz konusunda istikrarlı olacağınıza, bağlı olduğunuz gruplar içinde ise güvenirliliğinizle ve finansal gücünüzle ortaya çıkabileceğinize işaret etmekte. Ayrıca bugün ortaklaşa konularda size yeni bir sürece itecek gelişmeler de olabilir. Tek başınıza var olmak için harekete geçebilirsiniz. Ancak amaçlarınız için ortak olduğunuz gelirlere ihtiyacınız olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün ikili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirlikleri halen gündeminizdeki önemini korumakta. Karşınıza çıkan kişiler size yeni bakış açıları kazandırabilir; iş ve sosyal hayatınıza değer katabilirler. Bugün burç değiştiren Venüs; paranız, varlıklarınız ve yeteneklerinizle sizi öne çıkarabilir. Ayrıca zaman içinde değişen fikirleriniz iş hayatınızda yenilenmeye ve dönüşüm isteği getirebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugünkü enerjiler iş, düzenleriniz ve sağlığınızla alakalı konuları gündeminize taşıyabilir. Çalışma hayatınızda grup projeleri ve ekip çalışmalarında yer alabilir; sorumluluklarınızın peşinden gidebilirsiniz. Burç değiştiren Venüs ise yurtdışı, eğitim ve gelecekteki güvencelerinizi konu alan gelişmeleri önümüzdeki günlerde odak noktanız kılabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Aşka, çocuklarınıza dair konulara, hayatın keyiflerine yönelebilirsiniz. Gayrimenkulünüz veya aileden aldığınız kaynaklarla alakalı konularla ilgilenebilirsiniz. Bilinçaltınızda yer etmiş konular ve dönüşen anlayış veya algınız ilişkileriniz üzerinde yeni açılımlara neden olabilir.  Burç değiştiren Venüs ise ortak gelir ve duygusal paylaşımlarınızda önümüzdeki ay olumlu sayılacak gelişmeler getirebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Eve, aileye ve işe ait konularda yenilenmeler içindesiniz. Umutlarınızı yitirmeden hareket edebilirsiniz ancak beklentileriniz yüksek olabilir. İkili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirliklerinde ise huzur, güven, sadakat ve parayla ilgili durumlar burç değiştiren Venüs ile önümüzdeki günlerde önem kazanabilir. Bugün ayrıca işle alakalı konularda değişebilecek ve yenilenecek durumlar olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

YAY: Bugünlerde geleceğiniz için yeni düşünceler içindesiniz. Gelişmeleri alternatif bakış açısıyla değerlendirebileceğiniz yeteneğe sahipsiniz. Boğa burcuna geçen Venüs iş hayatınızda finansal konuları öne çıkarırken diğer bir yandan da güven ve istikrar gerektiren uğraşları önemli kılabilir. Ayrıca değişen kazançlarınızın getirdiği koşullarla hayatınızı yeniden düzenleyebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün finansal konular, grup çalışmalarından elde edeceğiniz gelirler ve bunların değerlendirilmesi, yatırıma dönüştürülmesi gündem maddeniz olabilir. Kazandığınız farkındalıklar neticesinde kendi gücünüzün de farkına varabilirsiniz. Ayrıca burç değiştiren Venüs önümüzdeki günlerde aşk hayatınıza, çocuklarınızla olan işliklerinizde yeni gelişmeler getirebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Burcunuzda ilerlemekte olan Ay; kendi fikir ve düşüncelerinizin ön planda olacağına; istekleriniz için hareket edeceğinize işaret etmekte. Taviz vermeden hedeflerinizin peşinden koşabilirsiniz. Ayrıca burç değiştiren Venüs; ailevi konularda, gayrimenkule ve yatırımlara ait alanlarda sizi yeni kararlar arifesine götürebilir. Kontrolünüz dışında gelişebilecek durumlara karşı temkinli olun.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Şu günlerde kendi içi dünyanızda olmaktan veya herkesten her şeyden uzakta kalmaktan içten içe keyif duyuyor olabilirsiniz. Bilinçaltınızı kurcalayan düşünceler zaman zaman sizi huzursuz kılsa da üstesinden geleceğinize inancınız yüksek. Burç değiştiren Venüs; eğitim, iletişim, yolculuklar ve yakınlarınızla olan ilişkilerinize olumlu sayılacak koşullar getirebilir.