Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (17.03.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Duygusallığın yanı sıra kaygılarınız da artabilir. Eve, aileye, yerleşiminize dair konularla ilgili daha koruyucu kollayıcı olabilirsiniz. Bazı fedakarlıkların gündeme geleceği durumlarla karşılaşabilirsiniz. İçten içe sizi yaralayan konularla da ilgili değerlendirmeler yapabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Alacağınız haber ve bilgiler sizi duygusal olarak etkileyebilir; üzerinizdeki bir yandan baskı yaratırken diğer taraftan şaşırtabilir. Eğitim, yurtdışı, hukukla ilgili işlerle ilgili kararlarınızı mantıklı düşünerek alabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan biriyle yaralandığınız alanla ilgili konuşabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Kazançlarınızla ilgili bazı kaygılı durumlar yaşanabilir. Beklentilerinizin dışında gelişen durumlardan dolayı gelir ve giderlerinizi dengelemekle ilgili bazı sorunlarınız olabilir. İş ve sosyal yaşamda ise sizi yaralayan alanla ilgili iyileştirmeye yönelik hareket edebilirsiniz. Ayrıca net olmayan haberlere inanmayın.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Burcunuzda ilerlemekte olan Ay; sizi duygusal hareket etmeye yöneltmekte. Hassas ve kırılganlığın yanı sıra kaygılarınızın da arttığı bir gün geçirebilirsiniz. Eşiniz, dostunuz, ortağınızla olan ilişkilerinizde üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Gelecekle ilgili beklentilerinizde yaralandığınız alanlar olabilir. 

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Kontrolünüz dışında gelişen eve, aileye veya duygusal yaşama dair olaylar sizi derinden etkileyebilir. Ayrıca güçlü kişilerden de üzerinizde baskı hissettiren davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Ortak gelirler, prim, faiz gibi kazançlarınızda yaralanmış olduğunuz alana şifa verecek gelişmeler de olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Hedeflerinize tüm duygu ve düşüncelerinizi koyarak ilerlemekten yanasınız. Ancak sizi baskısı altına alan veya beklenmedik parasal alandaki gelişmelerden kaynaklı durumlar amaçlarınıza ket vurabilir. Ortağınızdan, eşinizden bu yaralarınızı saracak destekleri bulmak isteyebilir; talep edebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İş ve sosyal yaşamda içinde bulunduğunuz koşullar inişli çıkışlı olabilir. Ayrıca ailenizle ilgili bazı konular da üzerinizde baskı yaratacak şekilde ilerleyebilir. Karşınızdakilerin ani ve beklenmedik tavırları sizi duygusal davranmaya yöneltebilir. Sağlığınızla ilgili de hassas olabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Duygularınızın sizi yönlendirdiği gibi davranmanız gerek ailevi gerekse de geleceğiniz açısından bazı sorunlara neden olabilir. Kardeşleriniz veya yakın çevrenizle olan ilişkileriniz değişebilir. Yolculuklar, yurtdışı, eğitim ve hukuksal alandaki işlerle ilgili yoğun bir gün geçirebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Duygusal paylaşımlarda yaşayabileceğiniz baskının yanı sıra parasal alanda da bazı can sıkıcı durumlar gelişebilir. Gelirlerinizden fazla yapılacak harcamalarınız olabilir. Grup çalışmaları veya arkadaşlarınızdan da gelecek beklenmedik gelişmeler sizi bazı farkındalıklara itebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İlişkilerinize, ortaklığınıza veya işbirliklerine daha fazla eğilmeniz gereken bir gün sizi beklemekte. Karşınızdakilere daha fazla empati ve anlayışla ve baskınızı fazlasıyla hissettirmeden yaklaşmanız gerekebilir zira koşullarda ani değişimler olabilir. Yakın çevre ve kardeşlerle sizi duygusal yaralayan durumlara da dikkat.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugünlerde gerek iş yaşantınız gerek günlük hayat sorumluluklar altında geçebilir. Ailenize, çalışma arkadaşlarınıza ve en önemlisi sağlığınıza daha önem vermeli; ihtiyaçlar dahilinde hareket etmelisiniz. Var olan yeteneklerinizin hakkını vereceğiniz ve o olanlardaki yaralarınızı saracağınız adımlar atabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Aşk hayatınız, çocuklarınızla olan ilişkileriniz bugün duygusal davranmanızı gerektirebilir. Göreceğiniz baskı veya edineceğiniz farkındalık sizi hassas kılabilir. Tavır ve davranışlarınızla ilgili sizi yaralayan ve yıpratan durumları iyileştirme ve düzeltme fırsatınız var.