Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (17.04.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Burcunuzda hareket etmekte olan Ay’ın verdiği enerjik ve girişimci etkiler altındasınız. Geçmişi geride bırakmak için gereken cesareti kendinizde bulabilir, yaşamdan keyif alabileceğiniz ya da kişisel gelişiminizi sağlayacak adımlar atabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün koşulları sizin belirlemeniz mümkün olmayabilir, kontrol edemediğiniz ve risk yaratan durumlara karşı temkini elden bırakmak istemeyebilirsiniz. Kendinize olan güveninizi tazelemek için beklemeli ancak ön hazırlıkları da ihmal etmemelisiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmek için ani girişimlerde bulunabilirsiniz. Geçmişten gelen pürüzleri temizleyerek ilerlemeniz daha doğru olacaktır. Olduğunuz gruplar içinde aktif ve girişkensiniz. Çevrenizin etkisiyle düşünmeden hareket edebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş ve sosyal hayatınızda daha önceden karşılaştığınız teklifler yeniden gündeme gelebilir. Daha cesur adımlar atmaya müsaitsiniz. Hedeflerinize olan bağlılığınız sizi yeni hamleler yapmaya yönlendirebilir. Kazançlarınız için risk alabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün toplum içinde bütün dikkatleri üstünüzde toplayabilir ve özgüveninizi abartılı tavırlarla sergileyebilirsiniz. Yolculuklarla ilgili yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir. Kariyerinizi sağlamlaştırma arzusunda olmanız gelişmeleri iyi değerlendirmeniz gerekir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Görüşlerinizden dolayı gizli düşmanlıklarla karşılaşabilir, risk içeren girişimlerde bulunurken içten içe huzursuz olabilirsiniz. Finansal konularda geçmişten gelen yüklerden kurtulacak fırsatlar yakalayabilir, cesur hamlelerde bulunabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sabah saatlerinde alacağınız haberler üstünde çalıştığınız anlaşmaların sonuçlanmasını sağlayabilir. Eski ilişkiler ve işbirlikleri tekrar gündeme gelerek ortak hareket etmenizi gerektiren ani gelişmelere yol açabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bedenen veya zihnen yıpratacak ortamlardan uzak durmaya çalışmalısınız. Üzerinde çalıştığınız projeler veya anlaşmalarla ilgili yeni gelişmeler önünüze farklı kapıların açılmasını sağlayabilir fakat öncelikle geçmişten gelen sorunları temizlemelisiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Aşk hayatınızda ve çocuklarla olan ilişkinizde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Fakat öncelikle geçmişten gelen pürüzleri temizlemeniz ve bitişlere razı olmanız gerekiyor.  Çalışma ortamınızda yaşanan fikir ayrılıklarına dikkat etmelisiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş, sosyal ya da aile yaşamınızda yaşanan sorunları çözmek için hayatınızdan çıkarmanız gereken kişi ve konular var. Bitirmek ve vazgeçmek için gereken cesarete sahip olabilir. Hızlı karar almanızı gerektiren durumlar olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Beklediğiniz haberleri alarak, eskiden aldığınız kararların üstünden geçebilirsiniz. Düşüncelerinizi ifade etmekten kaçınmayacak; geleceğe dair isteklerinizin peşinden gitmek için çaba göstereceksiniz. Gayrimenkullerle ilgili cesur karalar verebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Kendinize fazla güvenerek üstlendiğiniz işleri yerine getirmekte zorlanabilir, hem bedenen hem de zihnen kendinizi fazla yorabilirsiniz. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için maddi kaynaklarınızı seferber etmeniz gerekiyor.