Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (17.04.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün günlük temponuz yoğun olabilir, birilerine yardım etmek için koşturabilir ama çabalarınızın karşılığını da almakta da zorlanabilirsiniz. Sağlığınıza önem göstermeniz gerekiyor. Ekonomik destek sağlayacak görüşmeler yapabilir, fikir alış verişlerinden fayda görebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Oldukça hareketli ve karmaşık duygularla dolu bir gün olabilir. Sevdikleriniz için endişelenerek, duygusal krizler yaşayabilir, onları mutlu etmek için harcamalar yapmak isteyebilirsiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişiler; görüş ve düşüncelerinizden emin olmanızı sağlayabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün evinize zaman ayırmak isteyebilir, temizlik, tadilat veya dekorasyon gibi detaylarla uğraşmak isteyebilirsiniz. Aile fertleri için çaba sarf ederken çatışmalar yaşayabilirsiniz. Finansal açıdan güçlü kişiler doğru yatırımlar için sizi yönlendirebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yakın çevrenizi ziyaret etmek isterken aksiliklerle karşılaşabilir, zamanınızı doğru kullanamayabilirsiniz. Kendinizi ifade ederken bir anda sözel tartışmalar içinde kendinizi bulabilirsiniz. Fakat yakın ilişki de olduğunuz kişilerin desteğiyle kararlı ve tutarlı adımlar atabileceksiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sevdiklerinizle tartışma yaşayabilir, günü nasıl değerlendireceğiniz konusunda fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Detayları gözden kaçırmanız gerginliklere neden olabilir. Fakat gün boyunca size güç ve maddi kazanç kazandıracak işbirliklerinden yarar sağlayabilir, işlerinizi düzene sokabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Aile içi ilişkilerde çatışmalar olabilir, fazla eleştirel olmanızdan dolayı gerginlikler yaşanabilir. Ev içinde yaşanan ufak tefek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Sevdiklerinizin güçlü desteğiyle görüşlerinizi kabul ettirebilir, daha ikna edici ve kararlı tavırlar sergileyebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Aldığınız haberler telaşlanmanıza ve endişelenmenize neden olabilir. Dedikodular içinize kapanmanıza ve yalnız kalmak istemenize yol açabilir. Fakat ailenizin desteğini alarak, güç kazanabilir, iç huzurunuzu ve dengenizi koruyabilirsiniz. Doğru yatırımlar yapacağınız finansal kararlar alabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İçinde bulunduğunuz grup ve arkadaşlarla çatışmalar yaşayabilir, bir anda öfkelenmenize yol açacak tartışmalar içinde kendinizi bulabilirsiniz. Harcamalarınızda daha dikkatli olmalısınız. Yakın çevrenizin desteğiyle karşınızdakileri daha rahat ikna edebileceksiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün yaptığınız planlara çevrenizdekilerin de uyum sağlamasını bekleyebilir, sosyal ilişkilerinizde çatışmalar yaşayabilirsiniz. Ufak tefek aksiliklerin sizi fazla öfkelendirmesine izin vermemelisiniz. Bu dönemde iş hayatınızla ilgili aldığınız kararlar size ekonomik olarak güç kazandırabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Gizli endişe ve korkularınızla yüzleşebilir, öfkenizi dışarı vurmakta zorlanabilirsiniz. Yaşanan görüş ayrılıklarının sizi yıpratmasına izin vermemelisiniz. Sevdikleriniz tam bir uyum içinde size keyif verecek organizasyonlar içinde olabilir, kendinizi doğru ifade edebilirsiniz. 

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Duygusal olarak huzursuz ve tedirgin olabilir, bir şeylere yetişme telaşından gerilim yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla yaptığınız programın aksaması, sizi öfkelendirebilir. Finansal açıdan kendinizi zorlamadan hareket etmelisiniz. Aile fertleriyle iletişimde olmanız sizi daha güçlü kılacaktır.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün kafanızda ki programı uygulayamayabilir, sürekli karşınızdakilerin gündemine bağlı kalabilirsiniz. Ani gelişen olaylar aksamalara neden olduğundan tartışmalar yaşayabilirsiniz. Fakat kararlı ve akılcı çözümler üreterek günü kurtarabilir, sonunda ikna edici olabilirsiniz.