Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (17.05.2016)

Koç 21 Mart - 20 Nisan
 
Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay ile uyumun dengenin peşinde olabilir; işbirlikçi davranmaya yönelebilirsiniz. Parasal alanda güvende oluşunuzun bunda etkisi yüksek.  Kazançlarınızı arttırmak için yeni ortaklıklar gündeme gelebileceği gibi eşiniz, ortağınız için harcamalar yapmaktan da kaçınmayabilirsiniz.
 
Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs
 
Kendinizi ve isteklerinizi ortaya koymaktan çekinmeden ilerlediğiniz günlerdesiniz. Bir süredir keyif aldığınız konulara odaklandınız. Bugünden itibaren yapmanız gereken işlere artık yönelebilirsiniz. İşbirliği ve uyum gerektiren uğraşların yanı sıra sağlığınızla da yakından ilgilenebilirsiniz.
 
İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran
 
Bilinçaltınızda maddi manevi güvenliğinize dair konuları veya sevgiye olan ihtiyacınızla alakalı beklentilerinizi değerlendirmektesiniz. Bugün aldığınız kararlar doğrultusunda harekete geçmekten kaçınmayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle irtibata geçebilir veya kazançlı girişimlerde bulunabilirsiniz.
 
Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz
 
Eve, aileye, yerleşime veya kariyerinize dair alanlarda bitiş ve başlangıçlar içinde olabilirsiniz. Belirlediğiniz hedefler ve kendi güvenli koşullarınızı oluşturduğunuz şekilde hareket etmek isteyebilirsiniz. Bu isteklerinizi yerine getirirken uyum ve dengeleri bozmadan ilerlemeyi tercih edebilirsiniz.
 
Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos
 
İşbirlikleri, anlaşma ve sözleşmeler gündeminizde önemli yer tutabilir. Bunlarla ilgili yazışmalar yapabilir; fikir alış verişlerinde bulunabilirsiniz. Eğitim ve bilgiye dair konularda sizi meşgul edebilir. Ancak karar almakta bazen tereddüt edeceğiniz zamanlar yaşayabilirsiniz.
 
Başak 24 Ağustos - 23 Eylül
 
Finansal alanda hareketli gelişmelerin yaşanacağı bir gün sizi beklemekte. Oluşturmak istediğiniz güvenli koşulları sağlamak için işbirlikleri ve ortaklıklar kurmaya niyet edebilirsiniz. Ayrıca yakınlarınız veya aileniz için bütçeniz doğrultusunda bazı harcamalar da gündeme gelebilir.
 
Terazi 24 Eylül - 22 Ekim
 
Burcunuza geçen Ay ile kendinizi bu günlerde daha rahat hissedebilir ve ifade edebilirsiniz. Bir süredir sizi madden ve manen yoran konular için hareket geçme gücü bulabilirsiniz. Uyum ve dengeleri önemseyen yönünüzle yolunda gitmeyen işleri, ilişkileri yönlendirme şansınız var.
 
Akrep 23 Ekim - 22 Kasım
 
İlişkilerinizi, parasal durumunuzu iç dünyanızda değerlendireceğiniz bir gün olabilir. Aslında ihtiyacınız olanın size huzur, güven ve sadakati gösteren kişiler olduğunu anlayabilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen durumları uyum ve işbirliği belki alttan alarak düzeltmenin yoluna gidebilirsiniz. 
 
Yay 23 Kasım - 22 Aralık
 
Arkadaşlıklar, ekip çalışmaları, bağlı olduğunuz derneğin faaliyetleri bugünlerde sizi meşgul edebilir. Uyumu, dengeyi ve işbirliklerini koruyarak ilerlemek sizin adınıza fayda sağlayabilir. İş hayatında ise sağlam ve ayağı yere basarak alacağınız kararlar ise gelecekteki konumunuzu etkileyecektir. 
 
Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak
 
Gerek iş gerek özel yaşantınızda ilişkiler, ortaklıklar ve işbirlikleri fazlasıyla gündeminizde olabilir. Bir yandan uyum ve dengeleri koruyarak diğer bir yandan da taviz vermeden ilerlemek durumunda kalabilirsiniz. Aileniz ve annenizle alakalı da gelişmeler sizi sorumluluk altına alabilir. 
 
Kova 21 Ocak - 19 Şubat
 
Yurtdışı, eğitim, medya, hukuk ve yolculukları içeren konularda hareketli ve dialoglar geliştireceğiniz gelişmeler olabilir. İletişimde bulunarak gelecekte yapmayı düşündüklerinizin zeminini hazırlayabilirsiniz. Gereken uyumu ve işbirliğini göstermekten kaçınmayabilirsiniz.  
 
Balık 20 Şubat - 20 Mart
 
Son birkaç günde değerlendirmelerde bulundurduğunuz ikili ilişkiler ve ortaklıklara ait konuların artık parasal yönü gündeminizde olabilir. Yapacağınız anlaşmalarda kendi istekleriniz üzerine odaklandığınızdan gerekli taviz ve toleransı göstererek hareket edecek olmak sizi ufak çaplı krizlere itebilir.