Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (17.06.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Gün boyunca birkaç gündür süren koşturmaya devam edebiliriz ama artık işin içine ailenin ve evin ihtiyaçları da girecektir. Bugün ailemiz için fedakarlık yapmamız onların duygularına karşı duyarlı ve hassas davranmamız gerekebilir. Sevdiklerimizi korumamız gerektiğini düşünebilir, bağlarımızın güçlenmesi için çaba sarf edebiliriz. Ülke ile ilgili sorunlara daha ilgili yaklaşabiliriz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yakın çevre, kardeş ve kuzenlerinize karşı hassas davranabilir, onlarla duygusal konuşmalar yapabilirsiniz. Karşınızdakileri korumak için bazı konuları kendinize saklayabilirsiniz fakat hayallerinizi ve ideallerinizi paylaşmaktan keyif alabilirsiniz. Sezgilerinize kulak verirseniz iletişim içinde olduğunuz kişilerin isteklerini daha iyi anlayabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Birkaç gündür devam eden yoğun koşturmaca kafanızın karışmasına neden olmuş olabilir. Artık işin içine sezgilerinizi de katarak kariyer hedeflerinize varmanız daha da kolay bir hale gelebilir. Sözleşme, anlaşma ve işbirliklerinden alacağınız sonuçlar henüz tatmin edici olmayabilir ama ekonomik kazançlarınıza ilgili daha önce attığınız adımlarda hızlıca ilerleyebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün burcunuzda hareket etmeye başlayacak olan Ay; duygularınızı akıcı bir dille ifade etmenizi sağlayacaktır. Artık kontrolü ele aldığınızı hissedebilir, istek ve taleplerinizin peşinden gidebilirsiniz. Hassas ve duyarlı düşünceler içinde yaratıcılığınız ön plana çıkabilir. Fedakarlık ve yardımseverlik üzerine fikir üretebilir, aynı görüşü paylaştığınız kişilerle birlikte çalışabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün hassaslaşabilir ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Derin duygular ve aşırı duyarlılık içinize kapanmanıza neden olabilir. Yardım taleplerine olumlu karşılık verebilir, sevdikleriniz için fedakarlık yapabilirsiniz. Aileniz ya da çocuklarınız için yapacağınız harcamalar sizi finansal olarak zora soksa da kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İçinde bulunduğunuz sosyal ortam da ya da arkadaş grupları içinde sevecenliğinizle ön plana çıkabilirsiniz. Yardım derneklerinde ya da sevdikleriniz için çalışmak isteyebilir, ülke yararı için partilerde görev alabilirsiniz. Eşiniz, ortağınız veya işbirliği yaptığınız kişilerden alacağınız destekle hedeflerinize varmanız ve üstünde çalıştığınız anlaşmaları yapmanız daha kolay olacaktır.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün iş hayatınızda başlangıçlar yapmak, yeni projeler içinde olmak isteyebilirsiniz. Çalışma ortamınızda hassasiyetinizle ve duyarlılığınızla ön plana çıkacak ve beraber çalıştığınız kişilerin sevgisini kazanabileceksiniz. Üstünde çalıştığınız projeler bir anda hız kazanarak kolaylıkla ilerleyebilir, siz de sezgilerinize güvenerek çalışmalarınızı başarılı bir şekilde yürütebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Son günlerde yaşanan finansal gelişmeler fazlasıyla akılcı ve objektif davranmanızı gerektirmiş olabilir. Fakat bugün işin içine sezgilerinizi katarak ilerlemeye çalışacak ve yaptığınız işlerin hem ahlaki hem de duygu boyutunu dikkate alacaksınız.  Yaratıcılık gerektiren konularda çok başarılı olabilirsiniz. Bugün aynı görüşü paylaştığınız kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İlişkilerde ve işbirliklerinde yaşanan gelişmelerin ardından işin finansal boyutu gündeme gelebilir. Aileniz veya yakınlarınız için fedakarlık yapmanız, maddi yardımlarda bulunmanız gerekebilir. Duygusal ilişki de olduğunuz kişilere karşı aşırı hassasiyet içinde olmanız daha da derinleşmenize ve paylaşımlarınızın artmasına neden olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Hafta başından itibaren çalışma ortamınızda ve gündelik işlerinizde devam eden yoğunluktan sonra bugün işbirlikleri ve eşinizin talepleri ön plana çıkabilir. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin hassasiyetlerine karşılık verebilir, duygusal konuşmalar yapabilirsiniz. Birkaç aydır üstünde çalıştığınız anlaşmalar sezgilerinizi doğru kullanırsanız bir anda sizin lehinize ilerleyebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün çalışma arkadaşlarınızla aranızda duygusal konuşmalar olabilir. Akrabalarınız için fedakarlık yapmanız gerekebilir. İş hayatınızla ilgili devam eden belirsizlik attığınız adımlarla çözümlenebilir hatta başlangıç yapma fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Yeteneklerinizi göz önüne sermeniz, hayallerinize daha kolay ulaşmanızı ve süregelen tıkanıklığı aşmanızı sağlayabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün sevdikleriniz için fedakarlık yapabilir, romantik ilişkilerinizde önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Duygusal olarak çok hassas ve duyarlı olmanız, yaratıcılık gerektiren konularda başarılı olmanızı sağlayabilir. Kendinizi şiirsel bir dille ifade edebilirsiniz. Sezgileriniz ve empati gücünüzü kullanırsanız şansınız da yaver gidecektir.