Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (17.06.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Yine parasal işler ve paylaşımlar tüm hızıyla gündeminizi oluşturmakta. Ancak bu kez biraz sizi fevrileştiren durumlarla karşılaşabilirsiniz. Burç değiştiren Venüs ise artık eve, aileye, yerleşime dair konulara ağırlık vermenize neden olabilir. Ayrıca sevdiklerinize daha korumacı ve duyarlı yaklaşabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burç değiştiren Venüs; yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilgili hassasiyetlerinizi arttırabilir. Ayrıca eğitim, yolculuklar ve geziler daha fazla hayatınızda yer alabilir. Bugün ise karşınızdakilerin agresif ve fevri davranışlarına maruz kalabilirsiniz. Ayrıca parasal konularda karşınızdakilere bağlı olabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş hayatınızda hareketli bir gün sizi beklemekte. Parasal işler, araştırma ve organizyonel konular da sizi uğraştırabilir. Ayrıca sağlığınıza da özen göstermeniz gerekebilir. Burç değiştiren Venüs ise finansal konularınızı etkileyecektir. Ailevi kaynaklardan faydalanabilir veya harcamalarda bulunabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün burcunuza geçen Venüs ay boyunca sizi destekler pozisyonda olacaktır. Dış görüntünüzde değişimler yapabilir; gerek özel gerekse de sosyal ilişkilerinizi geliştirebilir; sevgi dolu davranabilirsiniz. Bugün ise duygularınızı tutkulu gösterebilir; yaratıcılığınızı ortaya çıkarabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Eve, aileye, gayrimenkule dair konularda bir süredir sizi meşgul eden Konya son noktayı koyabilir; nihayete erdirebilirsiniz. Ancak fazlasıyla tutkulu ve hırslı davranma riskiniz var. Burç değiştiren Venüs ise kısmetlerinizi bir süreliğine geciktirebilir. Duygularınızı i dünyanızda yaşayabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burç değiştiren Venüs; gruplar, dernekler ve ekip çalışmalarında daha fazla ye edineceğinize işaret etmekte. Ayrıca ailenize daha fazla vakit ayıracağınızı da göstermekte. Bugün ise eğitim, yolculuklar, anlaşma ve sözleşmeleri içeren alana hareketlilik getirecektir. Hızlı karar alabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Kazançlarınızla ilgili yolunda gitmeyen koşulları değiştirmek için bir hamleniz olabilir. Bu girişimde stratejik davranmaya çalışabilirsiniz. Aynı zamanda burç değiştiren Venüs; iş ve sosyal hayatınızda ön planda olacağınız zamanlara işaret etmekte. Aileniz ve sevdiklerinizle toplumsal yaşamda yer alabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Burç değiştiren Venüs; yurtdışı, eğitim, yolculuklar, medya ve hukuksal işlerinize olumluluk getirecektir. Ayrıca duygusal olarak sizi nelerin tatminkar kıldığıyla ilgili bazı değerlendirmeleriniz olabilir. Bugün ise kendi isteklerinize odaklı hareket edebilir; hırslı ve tutkulu davranabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bilinçaltı düşüncelerinizin yoğunluğu bugün sizi huzursuz hissettirebilir. Bazı gizli düşmanlıklar veya kontrol dışı olaylar yaşama ihtimaline karşı dikkatli olun. Burç değiştiren Venüs ise ortak kaynaklarınız, borç ve alacakların yanı sıra duygusal paylaşımlarınıza olumlu gelişmeler getirebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Karşıt burcunuza geçen Venüs; ay boyunca ikili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirliklerinden yana şans getirecektir. Sevdiğiniz kişiyle birlikteliğinizde yeni ve hoş durumlar yaşanabileceği gibi ailenizle olan bağlarınızı da güçlendirebilirsiniz. Bugün ise yakın çevre ve kardeşlerle iletişim derinleşebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün toplumsal alanda bir girişiminiz veya takındığınız tavırla gündemi meşgul edebilirsiniz. Başarılı olmak için atacağınız adım ses getirebilir. Burç değiştiren Venüs ise çalışma ortamınıza yeniliğin yanı sıra ilişkilerinize de sıcaklık verebilir. Size hizmet edenlerin canla başla davrandığını görebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burç değiştiren Venüs; aşk hayatınızı renklendirecek; çocuklarınızla, arkadaşlarınızla olan sevgi bağlarını güçlendirecektir. İlgi alanınızda olan bir hobinizle daha fazla ilgilenebilirsiniz. Bugün ise bir süredir zihninizi kurcalayan konuyla alakalı yaptığınız derin araştırmalarla son kararı alabilirsiniz.