Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (17.06.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün eğitim, yurtdışı veya hukuki konularla ilgili işlerinizden beklediğiniz sonuçları alamayabilir hatta iletişiminiz kesintiye uğradığı için fikir karmaşası yaşayabilirsiniz. Düşüncelerinizden emin olamadığınız için kendinizi savunmakta zorlanabilirsiniz. Ancak iyimserliğinizi muhafaza edebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Maddi ve manevi kazançların değerlendirilmesinde bazı ikilemler yaşayabilir veya yatırımlarınızda değişiklikler yapabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz krizlerden çıkmak için bulduğunuz çözümler sizi sonuca ulaştırmayabilir, finansal konularda anlaşmazlıklar çıkabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İkili ilişkiler ve anlaşmalarda aceleci olmak faydadan çok zarar getirebilir. Karşı tarafın davranışlarını daha geniş bir açıdan değerlendirmelisiniz. Duygu ve düşünceleriniz arasında ki uyumsuzluk kararsız kalmanıza ve ikileme düşmenize neden olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Günlük işlerinizde beklediğiniz düzenlemeleri yapamayabilir, programınızın aksamasından dolayı başkalarını suçlayabilirsiniz. Kontrolünüz dışı gelişen ilişki ve maddi konulardaki gelişmeler zihninizi kurcalayabilir, çalışmalarınızı ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sevdiklerinizle beraber geçirmek için planladığınız zamanı başka konulara ayırmanız gerekebilir, iyimser davranarak her şeye yetişeceğinizi düşünebilirsiniz. Ancak öğleden sonra yaşanan karmaşa kararsız kalmanıza ve çevrenizdekilerle çatışmanıza yol açabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Ev ve ailevi konularda bütün iyimserliğinize rağmen değişken şartları kontrol edemeyebilir, bir süre için kararsız kalabilirsiniz. Ya kendinizi doğru ifade edemiyorsunuz ya da aileniz sizi anlayamıyor. Bugün ilişkiler ve anlaşmalarda dikkatli olmalı; toleranslı davranmalısınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün iyimser düşünmek istemenize rağmen aklınıza yatmayan düşünceler huzursuzluk yaratabilir. Kardeş, yakın çevre ilişkilerinizde yanlış anlamalara ve yanılgılara dikkat etmelisiniz. Kontrol edemediğiniz şartların getirdiği zihinsel karmaşa ve ikilem yaşayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Kazançlarınızla ilgili iyimser davranarak aldığınız riskler beklediğiniz sonuçları vermeyebilir. Duygusal paylaşımlar, ikili ilişkiler ve ortak gelirlerden beklentileriniz ufak ta olsa kriz ve ikilemler yaşatabilir. Harcama yaparken iyi hesaplamalı sonradan işinize yaramayacak alışverişler yapmamalısınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün ilişkilerinizde hevesli ancak dikkatsizce davranma ihtimaliniz var. Attığınız adımlarda karşı tarafın fikrini almamanız iletişimde kopmalara ve yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Kendi istek ve taleplerinizin peşinden giderken yanılgılara açık olabilirsiniz, gelişmeleri akışa bırakmalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Gün içinde şartların kontrolünüzde olmayışı ikilemler yaratabilir ve risk almanız gerekebilir. Yurtdışı, eğitim ve ilişkileri konu alan görüşlerinizde bazı kararsızlıklar ve çatışmalar gündemde olabilir. Çalışma arkadaşlarınızla düşünce farklılıkları yaşayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle zaman geçirerek ideallerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Fakat seçenekler arasında kalarak bazı ikilemler; kararsızlığın veya yanlış bilgilendirmenin getirdiği ikilemleri yaşayabilirsiniz. Sevdiklerinizle birbirinizi anlayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün iş hayatınızda risk alacağınız girişimlerde bulunabilirsiniz fakat yeteri kadar bilgilenmeden atacağınız adımlar sonuca ulaşmadan yarı yolda kalabilir. Kariyeriniz ve aileniz arasında kalarak ikilemler yaşayabilir, sözel tartışmalara girebilirsiniz.