Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (17.07.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün hayatın keyiflerini yaşamaya istekli olabilir, şansınızın açık olduğunu düşünebilirsiniz.Dışa dönük, iyimser bir ruh hali içindesiniz.Çocuklarla beraber vakit geçirebilir; size mutluluk veren ziyaretler yapabilir; gezilere katılabilirsiniz. Uzun süredir görüşemediğiniz arkadaşlarınızla karşılaşabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Günü ailenize ve sevdiklerinize ayırmak isteyebilir, ev ziyaretleri yapabilir, ebeveynlerinizle bir arada olmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Ev, gayrimenkul ve yerleşimle ilgili yeni düşünceler içinde olabilirsiniz. Yaşadığınız yeri güzelleştirmek veya dostları yuvanızda ağırlamak gibi planlarınız olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Çevre gezilerine katılabileceğiniz, kısa yolculuklara çıkabileceğiniz bir gündesiniz. Yoğun bir iletişim trafiği içinde kendinizi gerek düşünceleriniz gerek söylemlerinizle rahat ifade edebilirsiniz. Kardeşler veya yakın çevrenizden sizi mutlu edecek haberler alabilir; beraberce keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün lüks harcamalar yapabilir; keyiflerinize yönelebilir; paranızı dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Daha önceden istediğiniz ancak fırsat bulamadığınız alış verişleri yapabilir, kendinizi şımartabilirsiniz. Sevdiklerinizle bir arada olmaktan mutluluk duyacağınız bir gündesiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Burcunuzdaki Ay kendinizi rahat ifade etmenize ve isteklerinizi yerine getirmenize olanak sağlamakta. Bugün neşeniz, keyfiniz yerinde olabilir; arkadaşlarla veya ailenizle bir arada olmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Hem kendinizi hem de sevdiklerinizi şımartmak isteyeceksiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün kendi içinize dönerek keyiflerinize ve kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Fazla dışarı çıkmadan küçük aile toplulukları içinde olabilir, sevdiklerinize hizmet etmek için uğraşabilirsiniz. Size ihtiyacı olanların yanında olmaktan mutluluk duyabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Arkadaşlar ve gruplar içinde geçecek keyifli bir güne hazırlıklı olun. Çocuklarınızla ya da sevdiklerinizle bir arada olmaktan mutluluk duyabilir, sürpriz programlar yapabilir; kendinizi geliştirebileceğiniz ve yaşamınıza değer katacak pek çok şey öğrenebileceğiniz ortamlarda yer alabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sosyal hayatınız açısından oldukça aktif ve parladığınız bir gün olabilir. Hem aileden hem de iş ortamınızdan tanıdığınız kişilerle bir araya gelebilir, kararlı ve kendinizden emin duruşunuzla çevrenizdekiler üzerinde etkili olabilirsiniz. Bugün aşk hayatınızda renkli ve hareketli olabilir. 

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili size keyif verecek gelişmelere açıksınız. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplarla bir araya gelmekten mutluluk duyabilir, fikirlerinizi özgürce ve cesaretle ortaya koyabilirsiniz. Bugün geleceğe umutla bakarak, kendinizi şanslı hissedebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Duygusal paylaşımlarda kendi istekleriniz kadar karşınızdakinin isteklerine de kulak vereceğiniz, daha yüce gönüllü davranacağınız bir gündesiniz. İçinde bulunduğunuz krizleri bir tarafa bırakarak, günün keyfini çıkarabilirsiniz. Aile ilişkilerini canlandırmak size iyi gelecektir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün keyif alacağınız beraberliklerin yanı sıra arkadaşlarla paylaşılacak güzel zamanlar da geçirebilirsiniz. Olayları kontrol etmek yerine yaşadığınız durumdan mutluluk duyabilir, alacağınız haberlerle daha heyecanlanabilirsiniz. Yolculuklara çıkabilir, ziyaretlerde bulunabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Gün içinde yapacaklarınızı planlarken keyiflerinize ve sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz. Gerçi koşturmaktan ve hizmet etmekten yorulsanızbile yaptığınız işler size mutluluk verecek, enerjinizin yüksekliğine siz bile şaşıracaksınız. Akraba ziyaretleri yapabilirsiniz.