Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (17.08.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Güne elde kalan işleri tamamlayarak ve her zamanki uğraşlarınızla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Akrabalarınızın ve yakınlarınızın ihtiyaçlarına karşılık vermek, çevrenizdekilere hizmet etmek önemli olabilir. Çalışma ortamınızda detaylı finansal hesapları yapmak size düşebilir. Bugün sağlığınıza ve diyetinize özen göstererek yeni kararlar alabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Romantik ilişkilerde derin paylaşımlarda bulunabilir; uzun soluklu yeni beraberlikler kurabilirsiniz. Sizi mutlu edecek hobilerle ilgilenmenin, yeteneklerinizi açığa çıkaracak detay ve yaratıcılık gerektiren çalışmalar yapmanın tam zamanı. Sevdikleriniz için daha faydalı olmak ve verimli işler yapmak isteyebilirsiniz. Çocukların sağlığına yönelik kararlar alabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Gün boyunca eve ve aileye dair konuları sizi meşgul edebilir. Günün büyük bir bölümünü tamamlanması gereken işlere ayırabilir; temizlik yapmakla ve düzen kurmakla geçirebilirsiniz. Bir süredir üzerinde çalıştığınız proje, eğitim veya alım satımla alakalı işleriniz için karar alma ve anlaşma zemini bulabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla beraber projeler üretebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yakın çevre, kardeş, komşu ve kuzenlerle yoğun ilişki içinde geçen bir günde olabilirsiniz. Bugün çıktığınız seyahatten geri gelebilir; eski günlük düzeninize dönebilirsiniz. Bilgi alış verişi, eğitimle ilgili işlerinizi toparlayabilir, kendinizi sakin ama kararlı bir dille ifade edebilirsiniz. Risk içeren, spekülatif faaliyetlerle ilgili detaylı çalışma ve toplantılar gündeme gelebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Harcamalarınızı bir düzene koymanın, elinizdekileri en verimli şekilde değerlendirmenin yollarını arayacağınız bir gündesiniz. Finansal konularda size danışanlara fikir verebilir, detaylı işlerde çalışmalar yaparak, analitik yeteneklerinizi sergileyebilirsiniz. Geçen hafta başladığınız girişimlerin eksiklerini gidermek ve planlarınızı mükemmelleştirmek için çaba sarf edebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burcunuzda ki hareketini sürdüren Ay; hem kendinizi rahat ifade etmenize hem de sorumluluklarınızın bilincinde hareket edeceğinize vurgu yapmaya devam ediyor. Eksik kalan işlerinizi tamamlayabilir; üzerinize aldığınız görevleri yerine getirebilirsiniz. Bugün yoğun konsantrasyon gerektiren zihinsel işlerinizde başarılı olabilir, aldığınız kararlar doğrultusunda ilerleyebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Son birkaç gündür kontrolünüz dışında gelişen olaylar; sizi yalnız kalmaya ve korkularınızla yüzleşmeye itmiş olabilir. Endişelerinizden kurtulmak için sabırla beklemeniz ve durumu olduğu gibi kabullenerek değerlendirme yapmanız gerekmekte. Detay ve uzmanlık isteyen çalışmalarınızı tamamlayabilmeniz için çevrenizden izole olmaya ihtiyaç duyabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Dostlarınızın, yakınlarınızın desteğini alarak ilerleme kaydedeceğiniz bir gündesiniz. Gruplar ve ekip çalışmalarında üstlendiğiniz projelerle ilgili son çalışmaları yapabilir; eksiklerinizi belirleyebilirsiniz. Kariyerinizde size başarı kazandıracak işlerde detayların üstünden geçebilir, geleceğinize dair kararlar alarak, hedefler belirleyebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş ve sosyal hayatınızda yoğun geçen günler devam ediyor. Ancak bugün daha sakin ilerleyerek, kararlarınızı uygulamaya koyabilirsiniz. Gün boyunca toplantılar ve görüşmeler sizi meşgul ederken bir yandan da giderilmesi gereken eksiklikler zihninizi yorabilir. Uzmanlığınızı konuşturmanız ve üstlendiğiniz projeleri mükemmelleştirmeniz için çaba sarf edebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün hayatınızla ilgili eksiklerinizi fark ederek, planlar yapabilir, kendinize yeni bir yön çizme çabasında olabilirsiniz. Yaşama bakış açınızı değerlendirirken hem kendinize hem de görüşünü paylaştığınız kişilere eleştirel bir gözle yaklaşabilir, daha mükemmel ve verimli olmanın yollarını arayabilirsiniz. Gruplar ve arkadaşlar içinde düşüncelerinizi ifade edebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Finansal endişelerin üstesinden gelebilmek için daha detaylı ve hesaplı bir çalışmaya ihtiyacınız olabilir. Üstlerinizin de desteğiyle içinde bulunduğunuz krizleri çözüme ulaştırabilir, sizi zihnen de yoran bu konuların üstesinden gelmeye çalışabilirsiniz. Yeni ve riskli girişimlerde bulunmak yerine alacak borç gibi ödemelerinizin planlamasını yapabilir; bütçenizi ayarlayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirlikleri hâlâ gündeminizde ve kontrolü ele almanız zor görünüyor. Fakat karşınızdaki kişilerden öğrenecekleriniz olduğu gibi sizin de onlara katacaklarınız var. Endişelerinizi gidermek için uzmanlara ve size yol gösterecek kılavuzlara ihtiyaç duyabilirsiniz. Eleştirileri yapıcı bir gözle görebilmeli, detay gerektiren konulardan kaçmamalısınız.