Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (17.09.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

İlişkiler, işbirlikleri, ortaklıklar adına sorgulama ve yeni düzenlemeler yapacağınız bir sürecin içindesiniz. Özel yaşam gerek iş gerekse de parasal alanlarda elen teklif ve önerilerin size ne kadar ne derece uygun olup olmayacağını; hayallerinizi ne kadar gerçekleştirebileceğinizi artık belirleyebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugünlerde sorumluluklarınızı yerine getirirken engeller ve ertelenmeler yaşamaya açıksınız. Karşınızdaki kişilere bağlı kalarak isteklerinize ulaşmayı tercih etmeniz gelecek beklentilerinizde değişime neden olabilir. Kendinizi arzu ettiğiniz gibi özgür hissedemeyebilir; hayallerinizi gözden geçirebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Aşk hayatınızı, çocuklarınızla olan bağlarınızı veya aileden gelen kaynaklarınızla ilgili kararlarınızı gözden geçirdiğiniz bir süreçtesiniz. Bugünlerde uyum ve dengeleri sağlamakta zorlanabilirsiniz. Ayrıca kariyerinize dair alanlarda ise beklentilerinizle gerçekler arasında değerlendirmeler yapabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Eve, aileye, iş hayatına veya yerleşime dair konularda var olan koşullarınızı yeniden değerlendirebilirsiniz. Uyumlu ve işbirlikçi davranışlar göstermekte zorlanabilirsiniz. Eğitim, yolculuklar veya yakınlarınızla alakalı alanlarda ise sizi hayalkırıklığına uğratan ve gerçekleri gün yüzüne çıkaran gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yakın çevreniz, kardeşlerinizle olan ilişkilerinizi yeniden değerlendireceğiniz günler geçirebilirsiniz. Ayrıca anlaşmalar, eğitim ve yolculuklar adına da bazı belirsizliklerle karşılaşabilirsiniz. Finansal işleriniz, kazançlarınızla ilgili ise beklentilerinizin ne derece yerine gelebileceğiyle yüzleşebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Kazançlarınızı, ortaklı işlerden elde edeceğiniz gelirleri yeniden değerlendirmeye yönelik hareket edebilirsiniz. Ayrıca işbirliği ve uyuma ne derece yatkın olduğunuzla alakalı kendiniz hakkında bir fikir elde edebilirsiniz. İkili işliklerde ise var olan koşullar ve beklentileriniz arasındaki farkı daha net görebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burcunuzda geri gitmeye başlayan Merkür; gerek fikirlerinizi gerekse de davranışlarınızı irdelemenize olanak sağlayacaktır. Bugünlerde işbirliğine pek yatkın davranmakta zorlanabilirsiniz. İş hayatına, sağlığınıza dair alanlarda ise hayal ve beklentilerinizle ilgili yüzleşmeler yaşayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İçinize dönerek ikili ilişkiler, iş ortaklıkları ve anlaşmalarla alakalı konularda sorgulamalarda bulunmaya hazırsınız. Bunları yaparken hedeflerinize ne kadar yakın durduğunuzu; sosyal alanda ve arkadaşlıklarda bugüne dek nasıl hareket ettiğinizi görebilirsiniz. Gelecek hayallerinizle ilgili ise yüzleşmeler olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yurtdışı, eğitim, medya ve hukuki işlerinizle alakalı yolunda ilerlemeyen alanları tekrardan ele alabilirsiniz. Sorunları çözebilir veya aşmanız gereken gelişmelerle uğraşabilirsiniz. Ayrıca evi, aileyi ve kariyere ait beklentilerinizin ne kadarını somutlaştırabileceğinizle ilgili yüzleşmeleriniz olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş ve sosyal yaşantınızda işbirliklerinizi gözden geçirebileceğiniz koşullar içindesiniz. Ayrıca özel yaşantınızda işliklerinizle, annenizle olan bağlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Yurtdışı, eğitim, yolculuklardan beklentilerinizde gerçekleri göz ardı etmeden hareket etmeli; hayallerle var olanı iyi değerlendirmeye bakmalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Hayatı ele alışınızı, inançlarınızı gözden geçirebileceğiniz gibi eğitim, yurtdışı alanlardaki işlerinizi de değerlendirmelere tabi tutabilirsiniz. Gerek parasal durumunuzun gerekse de var olan yeteneklerinizin ne derece hedeflerinizi gerçekleştirmenize olanak sağlayacağıyla ilgili de bir yüzleşme yaşayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugünlerde ortak olduğunuz gelirler ve duygusal paylaşımlarınızda geri bildirimler alabilir ve değerlendirmelerde bulunabilirsiniz. İşbirliği içinde hareket etmekte zorlanabileceğiniz koşullarınız olabilir. Kendinizle ilgili veya hedeflerinizle alakalı beklentilerinizin ne derece gerçekleşebileceği hakkında bir kanıya varabilirsiniz.