Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (17.10.2014)

KOÇ 21 Mart - 20 Ni­san

Keyifli ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Risk almaktan çekinmeyerek girişimlerde bulunabilir, cesaretinizi ve liderliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz.Sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayabilir, sevdiklerinizle beraber olabilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin desteğini alarak, size güç kazandıracak anlaşmalar yapabilirsiniz. Bugün bozulmuş ilişkileri ve sözleşmeleri yenileyebilirsiniz.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

Ekonomik konularla ilgili ailenizden destek alabilir, gayrimenkul yatırımları için fazladan gelir kaynağı bulabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerle bozulan ilişkilerinizi düzeltmek için fırsatlar yakalayabilir, yanlış anlaşılmaları düzeltebilirsiniz. Çalışma ortamınızda keyifli ve hoş organizasyonlar yapabilir, aile içinde kendinizi ifade edebilirsiniz.

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

Kendinizden emin bir ifadeyle yaptığınız konuşmalar, hedeflerinize varmanızı kolaylaştıracaktır. Yoğun iletişim trafiği içinde sizi mutlu edecek haberler alabilir, kaçırdığınızı düşündüğünüz fırsatları tekrar yakalayabilirsiniz. Özellikle romantik ilişkilerde küslükler bitebilir, size keyif veren sosyal ortamlara tekrar girebilirsiniz. Kârlı anlaşmalar yapabileceksiniz.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Sizi destekleyecek ve çıkarlarınızı gözetecek işbirlikleri içine girebilir, iş ve sosyal hayatınızdan gelişen fırsatları kullanarak, gelir kaynaklarınızı değerlendirebilirsiniz. Aile içinde ilişkileri düzeltmek için tekrar bir araya gelebilir, kendinizi ifade edecek ortamı bulabilirsiniz. Yatırımlarınızı yeniden düzenleyerek, anlaşmaları gözden geçirebilirsiniz.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Bugün eski arkadaşlıklar tekrar canlanabilir, geçtiğimiz günlerde yaşanan yanlış anlaşılmaları düzeltecek fırsatlar yakalayabilirsiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplardan alacağınız destekle fikirlerinizi açıklayabilirsiniz. Risk içeren konularda cesaretle girişimlerde bulunabilirsiniz. Hâlâ burcunuzda hareket etmekte olan Ay; olayları kontrol etmenizi de sağlayacaktır.

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Girişimlerde bulunmanız için uygun bir zaman olmamasına rağmen, yeteneklerinizi açığa çıkarabileceğiniz ve verimli çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Finansal alanda yaşanan değişimler size fırsatlar da getirebilir, kulislerin ve gizli bilgilerin desteğiyle yatırımlarınızı yönlendirebilirsiniz. Eski alacaklarınızı toplayabilir ve işbirlikleri aracılığıyla kazançlarınızı artırabilirsiniz.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

Son günlerde bozulan ilişkilerin düzelmesi için fırsatlar yakalayabilir, küslükleri sonlandırabilirsiniz. Yakın ilişki de bulunduğunuz kişilerin yardımıyla hedeflerinize ilerleyebilir, eski gruplarınızla tekrar bir araya gelebilirsiniz.Aldığınız haberler cesaretinizi toplamanıza ve harekete geçmenize neden olabilir. Yaşamdan daha fazla keyif alabileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz.

AKREP  23 EKİM-22KASIM

İş ve sosyal hayatınızda kendinize güveniniz ve cesaretiniz tam olacak. Beraber çalıştığınız kişilerin desteklemesiyle fırsatların peşinden gidebilir, kendinizi ifade ederek dikkatleri üstünüzde toplayabilirsiniz. Gizli ilişkilerin ve kulislerin faydasını görerek, olayları lehinize çevirebilirsiniz. Aldığınız kararları tekrar değerlendirebilir, kırgın olduğunuz kişileri affedebilirsiniz.

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

Görüş ve düşüncelerinizi cesaretle ifade edebilir, duygularınızı ve fikirlerinizi herkese açıklayabilirsiniz. Uzun yolculuklar, mahkemeler, yüksek eğitim ve medya ile ilgili konularda işbirliklerinin desteğini alarak, harekete geçebilirsiniz. Çatışma yaşadığınız grup ve arkadaşlarla aranızı düzeltebilir, karşılıklı uyum ve nezaket içinde davranabilirsiniz.

OĞLAK  22 ARALIK-20 OCAK

Hedeflerinize varmak için var gücünüzle çalışabilir ve grupların desteğiyle girişimlerde bulunabilirsiniz.  Çalışma ortamınızda karşılaştığınız fırsatlar finansal kazançlara dönüşebilir, komisyon gibi gelirler elde edebilir ya da ortak kaynakları yönetebilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda kendinizi rahatlıkla ifade edebilir, diplomasi yeteneğinizi kullanabilirsiniz.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

Yakın ilişkide olduğunuz kişilerin, eşinizin ya da ortağınızın cesaretle ön plana çıkması sizi heveslendirebilir ve işbirliği yaparak girişimlerde bulunabilirsiniz. Geçmişte ki anlaşma fırsatlarının tekrar karşınıza çıkması ile sonuç alacağınız imzalar atabilirsiniz.   Yeteneklerinizi yaratıcılık gerektiren çalışmalarda kullanabilir, keyif alabileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

Çalışma arkadaşlarınız sizi cesaretlendirebilir ve ekonomik konularda risk içeren girişimlerde bulunabilirsiniz. İlişkilerde yaşanan krizleri çözmek için uyumlu davranabilir, küslükleri sonlandıracak adımlar atabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarda bulunmak içinizde ki kırgınlıkları çözmenize yardımcı olabilir. Ortak kaynakların adil dağıtılmasını sağlayan imzalar atabilirsiniz.