Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (17.10.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Zihinsel hem bedensel olarak oldukça hareketlisiniz. Fakat yorucu ve belirsiz koşullarla uğraşmak zorunda kalabilir, planlarınızı erteleyebilirsiniz. Detaylara takılmanız işlerinizde ilerleyememenize neden olabilir. Farkındalık kazanmanız cesaretle harekete geçmenizi sağlayabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Finansal konuların hareketli olduğu, borç ve alacaklarla ilgili inişli çıkışlı bir gündesiniz. Sevdiklerinizle aranızda yaşanacak çatışmalar, keyiflerinizden vazgeçmenizi gerektirebilir. Risk almanızı gerektiren koşulları iyi hesaplamaya çalışırken fırsatları kaçırabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün karşınızdakilerin koşullarına uyum sağlamaya çalışırken ikilemde kalabilir, çıkarlarınızı korumak isterken çatışmalar yaşayabilirsiniz.İşbirlikleri ve anlaşmalar ertelenebilir, planlarınız bozulabilir. Size farkındalık kazandıran dostlar, gruplar sayesinde hedeflerinizle ilgili değişimler yaşayabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Çalışma ortamınızda sunumlar, eğitim ve anlaşmalar sizi meşgul edebilir. Hızlı karar almanız, hızlı hareket etmeniz gereken durumlar ve yoğun koşuşturmaca sizi zihnen yorabilir. İş arkadaşlarınızla aranızda ki bilgi alışverişi ve iletişim trafiği aksadığından ertelemeler yaşayabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün maceracı davranmaya niyetlenseniz bile ekonomik koşullar kendinizi yetersiz hissetmenize neden olabilir. Keyif aldığınız konularda harcama yapmak isteyebilirsiniz fakat bütçenizi düzenleme çabanızdan dolayı kararsızlık yaşayabilirsiniz.  Geleceğinizi ilgilendiren cesur ve hızlı kararlar alabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Evde, işte veya ailevi konularda bitiş ve başlangıçlar içinde olabilirsiniz. Kendi bildiğiniz doğrular yönünde hareket etmek isterken kararsız ya da yetersiz kalabilir, detayları gözden kaçırmanın telaşını yaşayabilirsiniz. Finansal konularda sürpriz ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün iletişim trafiği kafanızın karışmasına yol açabilir, aldığınız haberlerden dolayı kararsız kalabilirsiniz. Dedikodulara karşı dikkatli olmalı, emin olmadığınız bilgileri paylaşmamalısınız. İşbirliği içinde olduğunuz kişilerle ortak harekete geçerseniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Kazanç ve harcamalarınızı kontrol altında tutmak, geleceğe yönelik yatırımlar yapmak isterken, risk faktörü kafanızı karıştırabilir. Planladığınız hedeflere varmak için attığınız adımlar engellerle karşılanabilir. Çalışma hayatınızda değişen dinamikler gelirlerinizi olumlu etkileyecek fırsatlara yol açabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün kendinizi daha rahat ifade ederek; cesur davranışlar gösterebilirsiniz. Girişimci ve maceracı yönünüzü ortaya çıkaracak; yeni başlangıçlar yapmaya istek duyacaksınız. Fakat iş ve sosyal hayatınızda ki yorucu tempo ve detaylı çalışma planları isteklerinizi ertelemenize neden olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bilinçaltınızı kurcalayan düşünceler içinde olabilir, risk almaktan çekinerek hareket edemeyebilirsiniz. Ancak yapacaklarınızın ön hazırlıklarıyla ilgilenebilir; yurtdışı işler, eğitim ve yolculuklarla ilgili planlamalarda bulunabilirsiniz. Fakat görüş farklılıkları zihinsel karmaşaya ve gerilime yol açabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Geleceğe dair hedeflerinize doğru iyimser bir bakış açısı içinde olabilir, harekete geçmek isteyebilirsiniz. Fakat finansal konular şüpheye düşmenize ve kendinizi geriye çekmenize neden olabilir. Grup çalışmaları, eğitimler, kişisel gelişim seminerleri ve toplantılardan fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yoğun bir gün sizi beklemekte. Toplantılar, görüşmeler ve sunumlar yapabilir, sosyal hayatın içinde yer alabilirsiniz. Fakat eşiniz, ortağınız ya da işbirliği içinde olduğunuz kişileri memnun etmekte zorlanabilir, eleştirilerden dolayı gerilim yaşayabilirsiniz. Gelir elde etmek için yeni fırsatlar bulabilirsiniz.