Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (17.11.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Duygu dünyanızın derinliklerine inebilir; paylaşımlarınızla ilgili kapsamlı ancak kendi bakış açınızı değiştirecek kararlar alabilirsiniz. Ayrıca parasal konularda eksik bıraktığınız veya ihmal ettiklerinizle de ilgili girişimleriniz olabilir. Stres yaratacak düşünce ve kişilere karşı temkini elden bırakmayın.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş ve sosyal hayatınızda grupların, ekip çalışmalarının gündemde olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Eşiniz, ortağınız veya işbirliğinde olduğunuz kişilerin düşünceleri sizi etkileyebilir. Üzerinde çalıştığınız projeleri onların destekleri ve bilgileri doğrultusunda sürdürmenizi isteyebilirler.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yurtdışı, eğitim, medya veya hukuki işler gündeminizi meşgul edebilir. Geleceğinizi düşünerek mantıklı hareket edebilirsiniz. Ancak aklınızı kurcalayan durumlara dikkat etmelisiniz. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda belki bazı şeyleri sözlere dökmeden sezgisel iletişim kurmaya yatkınısınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Aşka dair düşünceleri irdeleyeceğiniz; var olan ilişkiniz hakkında derin değerlendirmeler yapacağınız bir noktadasınız. Duygu ve düşüncelerinizi de kağıda dökebileceğiniz; sözlerinizle etki bırakacağınız enerjilere de sahipsiniz. Güncel yaşamda ise parasal meseleler de sizi meşgul edebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirlikleri adına size yeni hedefler koymaya yönelten durumlar olabilir; sizden farklı kişi ve gruplarla bir araya gelebilirsiniz. Ayrıca eve, aileye veya ruh dünyanızın derinliklerini harekete geçirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Önemli kararlar alabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Ekipler içinde yapılacak faaliyetler sizi gün boyunca meşgul edebilir. Geleceğiniz adına atacağınız adımları derin araştırma ve değerlendirmelere tabii tutarak yapabilirsiniz. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili ise daha önce duymadığınız veya görmezden geldiğiniz şeylere şahit olabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Kendinizle ilgili daha önce önemsemediğiniz değerlerin varlığını artık bugün içsel olarak kabul edebilirsiniz. Parasal alanda ise yeteneklerinizi kullanarak kazançlarınızı arttırabileceğiniz anlaşmalar veya görüşmeler gündeme gelebilir. Aşk, çocuklarınız alakalı ise güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Duygu ve düşüncelerinize odaklı olmanız olaylara dar pencereden bakmanıza neden olmakta. Alacağınız kararlarda ısrarcı olabilirsiniz. Sonradan pişman olmamak için kapsamlı değerlendirmeler yapmalısınız. Eve, aileye ve kariyere ait konularda ise bitiş ve başlangıçlar yapabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İç dünyanızda sizi huzursuz eden takıntılı düşünceler içinde olabilirsiniz. Bazı korkularınız veya ısrarcı olduğunuz şeyleri kapsamlı değerlendirmelerden geçirmeden asım atmamaya çalışın. Yakın çevrenizle irtibatınızı kaybetmemeye; onlardan gelecek bilgilere karşı kapalı olmayın.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sosyal çevreniz, gruplar veya ekip çalışmaları gündeminizde önemli yer tutmakta. Düşüncelerinizi tutku ve ısrarla savunabilir; kendi mantığınız doğrultusunda çevrenizdekileri etkileyebilirsiniz. Ayrıca parasal konularla, alacak ve borçlarla ilgili işlerle uğraşabilir; bütçeleme yapabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Burcunuzda ilerleyen Ay, kendinizi rahat ifade etmenize ve hedefleriniz doğrultusunda hareket etmenize yardımcı olmakta. Ayrıca bugün babanızla, otorite konumundaki kişilerle ilgili bazı haberler de almanız söz konusu . İş ve sosyal yaşamınıza etki edecek yeni kararlar alabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yurtdışı, eğitim, yolculuklarla ilgili meseleler düşünce dünyanızı oldukça fazla etkilemekte. Derin değerlendirmeler yapabilir; konuya odaklanabilirsiniz. Ayrıca hayata bakışınızı değiştirecek gelişmeler de yaşanabilir. Gün içinde iç dünyanıza çekilmek isteyeceğiniz zamanlar var.