Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları 17.12.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün İkizler burcundaki Dolunay’ın etkisi altındasınız. Yakın çevreniz, kardeşlerle dialoglar ve haberler ön plana çıkabilir; eğitim, anlaşmalar ve iletişime dair konularla meşgul olabilirsiniz. Gelecekte yapacaklarınız üzerine düşünebilir; planlar hazırlayabilirsiniz. Ayrıca yolculuklar, medya ve hukuksal alanındaki işlerinizle ilgili sonlanmalar gündeme gelebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Finansal konularınızı içine alan alanda gerçekleşecek olan Dolunay; size yeni kazanç kapıları açabileceği gibi bazı sonlanmaları da beraberinde getirebilir. Miras, vergi, sigorta veya primlerle ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sözel alandaki yeteneğinizi kullanarak kendinize yeni gelirler yaratabilirsiniz. Ayrıca bilinçaltınızda aydınlanmaya neden olacak durumlar var.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Burcunuzda gerçekleşen Dolunay; sizi duygusallaştırabilir; ilişkilere daha fazla önem vermenize neden olabilir. Diğer bir taraftan dışa dönük ve hareketli olacağınızı unutmamalı; anlaşma, ticaret ve işbirliklerinde meydana gelebilecek yeni gelişmelere açık durmalısınız. Karşı tarafında haklarını göz önünde bulundurarak atacağınız adımlar size fayda sağlayacaktır.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Dolunay’ın etkisiyle kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilir; adeta bir iç hesaplaşma yaşayabilirsiniz. Sizi huzursuz kılan düşünceleri geride bırakmak için bu yoğun enerjileri kullanabilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşleriniz veya ticaret, eğitimle ilgili sizi yoran koşulları tespit edeceksiniz. Kontrol dışı olaylar karşısında tepkilerinizde kontrollü olmalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Duygusal davranmak yerine akılcı olmanız gereken bir süreçtesiniz. Aşk hayatınızda sizi ikileme düşüren durumlar, çocuklarınızla ilgili gelişmeler Dolunay ile birlikte daha fazla sizi meşgul edebilir. Hedefinizde olan işlerle alakalı son adımları atabilir; dostlarınızdan ve bağlı olduğunuz grupların da sizi desteklemelerini bekleyebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün gerçekleşecek Dolunay; sizi iş ve sosyal hayatınızda yeni bir evreyi başlatabilir. Yakınlarınızdan alacağınız destekler, bilgi ve beceriniz sayesinde eve, kariyere ait var olan zorlukların üstesinden gelebilir; yeni düzen kurmak için atağa geçebilirisiniz. Ayrıca karşınıza çıkan çifte durumlar kararsızlığa neden olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Düşünceleriniz, hayata bakışınız yavaş yavaş değişmekte. Bugün gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte bunun daha çok farkına varabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim, medya veya hukuki konularda bir süredir üzerinde çalıştığınız işlerle ilgili bazı sonlanmalar yaşayabilir; beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. İlişkiler adına hareketli

  bir döneme girmektesiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Dolunay ile birlikte finansal konular daha bir önem kazanabilir. Elde edeceğiniz faiz, prim gibi alacaklarınızla ile ilgilenebilirsiniz. Bir yandan da ortaklıkların para kısmı daha fazla meşgul olabilir; yeni durumlarla karşılaşabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarda ise aklınızı kurcalayan bazı sorularınıza cevaplar bulabilir; ilişinize bakışınızı değiştirebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Karşıt burcunuzda gerçekleşecek Dolunay, ikili ilişiler ve ortaklıklarınıza ışık tutuyor. Geleceğinizi etkileyecek yeni kararlar alabilir; hayat tarzınızı değiştirebilir; var olan birlikteliğinizi ise üst bir evreye taşıyabilirsiniz. Kişisel gelişiminize yardımcı olacak kişilerle tanışabilir, onların fikir ve görüşlerinden yararlanarak yeni adımlar atabilirsiniz. Eğitim, ticaret ve hukuki işleriniz sonuçlanabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Dolunay ile birlikte sağlığınızı etkileyen alışkanlıkları, gündelik düzenlerinizi veya çalışma koşullarınızı yenileme isteğinde olabilirsiniz. Diyete başlayabilir; sizi yoran iş ortamınızdan uzaklaşabilirsiniz. Ayrıca geleceğinizi etkileyecek anlaşmalar, yolculuklar veya eğitimlerle ilgili nihai kararları alabilirsiniz. Ailevi konularda bir süredir yolunda gitmeyen durumlar olumluya dönebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Aşk hayatınız, çocuklarınız veya sizi hareketli kılan hobilerinizle ilgili yeni bir döneme giriyorsunuz. Dolunay’ın etkisiyle enerjinizi bu konulara aktarabilir; yeni bakış açınızla gelişmeleri değerlendirebilirsiniz. Keyfi harcamalar yapabilir; hayatı olumlu tarafından ele alabilirsiniz. Geleceğiniz için harcayabileceğiniz olanakları elde edebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ev, yerleşim, iş hayatınız veya ailevi konularda bitiş ve başlangıçlar söz konusu. Bugünkü Dolunay’ın etkisi bu durumu katmerlendirebilir; size yeni koşullar getirebilir; bir süredir aklınızda olanları yerine getirme fırsatı getirebilir. Ailenize yeni katılacak bir birey, uzak yollardan gelecek konuklar bir süre için hayatınızı hareketli kılacaktır.