Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (17.12.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Güne karmaşık ve adeta hayal dünyasında gibi bir ruh hali içinde başlasanız da ilerleyen saatlerde bunu üstünüzden atabileceksiniz. Kontrolünüz dışında gelişen olayları bir şekilde ele alabileceksiniz. Parasal alandaki işleriniz ve duygusal paylaşımlarınız adına oldukça yoğun bir gün geçirebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İdeallerinize ulaşmak için yaratıcılığınızı kullanabilir; yardım amaçlı faaliyetlere ve sosyal çalışmalara katılabilirsiniz. Ortak olduğunuz gelirler ve duygusal paylaşımlardan kaynaklı durumlardan dolayı bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkiler ve işbirliklerinde ise karşınızdaki bağlı kalmanız söz konusu.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sosyal konumuzda işbirliklerinizden veya beraberliğinizden dolayı bazı karmaşık durumlar yaşayabilirsiniz. Fedakarlık yapmanın yanı sıra bazı gizlediklerinizin getirdiği güvensiz koşullara açık olabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda geçenler duygusal tepkiler vermenize neden olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Duygu dünyanızda oldukça hassas olduğunuz bir dönemden geçmektesiniz. Gerek sevdiğiniz kişi gerekse de çocuklarınızla ilgili durumlar sizi derinden etkileyebilir ve tutkulu davranmanıza yol açabilir. Ayrıca yurtdışı, eğitim ve hukuksal işlerde ise sizi karıştıran ancak sorumluluk almaya iten gelişmeler olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İşte yaşadığınız baskı belki ev hayatınıza, parasal durumunuza veya iç dünyanıza etki etmekte. Yoğun ve tutkulu davranmaktasınız. Ortak olduğunuz gelirler, borç ve alacakların yanı sıra duygusal paylaşımlarınızda bugün bazı krizlere açıksınız. Hayaller yerine gerçekleri göz önüne alarak hareket etmelisiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Karşıt burcunuzda ilerlemekte olan Ay; sizi bazı fedakarlıklara itmekte. Gereğinden fazla toleranslı ve özverili davranışlarınızı bugün bir şekilde kontrol altına almanızı gerektiren durumlar yaşanabilir. Ayrıca kardeşlerle ortak olduğunuz işlerde ise artık paylaşımlarınızı belirleyebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugünlerde gerek iş hayatınıza gerekse de özel hayatınıza dair alanlarda bazı fedakarlıklarda bulunabilirsiniz. Koşulların belirsizliği sizi ikilemlerde bırakabilir. Gerçekçi olmaya bakın. Ayrıca aileden gelebilecek mal mülkten gelir edebilirsiniz. Kazanç ve harcamalarınızı dengelemeye çalışın.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Aşk hayatınızı veya çocuklarınızla olan ilişkinizin niteliğini gözden geçireceğiniz zamanlardasınız. Tutkularınızla hareket edebileceğiniz koşullar içindesiniz. Hayale kapılıp gitmek yerine gerçekçi değerlendirmeler yapmak uygun olabilir. Ayrıca harcamalarınızla ilgili de bazı değerlendirmeler yapabilirsiniz. 

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Eve, aileye ve duygusal dünyanıza ait konularda bazı belirsizlikleri bugün kendinizi sorgulayarak bir karar alma aşamasına gelebilirsiniz. Ancak yine de dengeleri bozan ve fedakarlıklara iten durumlar olabilir. Arka plandaki bir ilişki veya işbirliğiyle ilgili ise değer yargılarınızı sorgulayabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Duygu dünyanızda ve düşüncelerinizde sizi bulanıklaştıran durumlar söz konusu. Kontrolünüz dışında yaşananlar, otorite konumundaki kişilerden gelecekler sizi etkileyebilir. Ayrıca kardeşlerle ilgili de bazı olaylar yaşanabilir. İş hayatı ve grup çalışmalarında ise parasal alanda güç sahibi olmak isteyebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün kazanç ve harcamalarla ilgili sizi ikileme düşüren durumlar söz konusu olabilir. Hayallerinizi yüksek tutabilirsiniz. Size bir şekilde yol gösterecek olan kişileri dinlemeli ve söylemlerini dikkate almalısınız. İş ve sosyal yaşamda ise ilişki ve işbirliklerinizle öne çıkabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuzda ilerleyen Ay ile yaratıcılığınızın yükseldiği ve kendinizi daha rahat ifade ettiğiniz günlerdesiniz. Kendinize kural koymaya ve sınırlarınızı çizmeye çalışın zira abartılı davranabilirsiniz. Tutkularınız doğrultusunda yapacağınızdan hem duygularınızı hem de parasal durumunuzu iyi analiz etmelisiniz.