Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (18.01.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Ekonomik konularla ilgili girişimlerde bulunabilir, iş ve sosyal hayatınızdan güçlü kişiler ya da üstleriniz çabalarınızın karşılığında sizi destekleyerek eksiklerinizi gidermenizi sağlayabilir. Bugün yaptığınız işlerden verimli sonuçlar alabilirsiniz fakat büyük beklenti içine girmemelisiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün hem yaşamınızı ilgilendiren konularda hem de ilişkilerinizde önemli gelişmeler yaşanabilir. Aynı görüşü paylaştığınız güçlü kişilerin de desteğini alarak yaptığınız yanlışları düzeltebilir, kaçırdığınız fırsatları tekrar yakalayabilirsiniz. Fakat fazla iyimser davranarak fazla risk almamalısınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İçten içe kendinizi güvende hissetmek için isteyebilir, kazançlarınızı daha verimli kılmanın yollarını arayabilirsiniz. Finansal konularda güçlü destekler alarak uzun vadeli yatırımlar yapabilir ya da daha önce ki borçlarınızı kapatabilirsiniz. Fakat planlarınızı yaparken biraz daha gerçekçi olmalısınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Günü keyif içinde geçirebilir, eski arkadaşlardan ya da ilişkilerden gelen haberlerle mutlu olabilirsiniz. Maddi kaynakların kullanımında daha verimli ve akılcı davranmak için başkalarından fikir alabilirsiniz. Verdiğiniz sözlere dikkat etmeli, büyük vaatlerde bulunmamalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün iş ve sosyal hayatınızda kendinizi ifade edebilir, yaptığınız çalışmalarla göz önünde olabilir, topluluklara görüşlerinizi anlatabilirsiniz. İş yaptığınız kişilerin desteklerini alabilir, gözden kaçırdığınız eksikleri gidererek, kazançlarınızı artırabilirsiniz fakat fazla keyfi harcamalar yapmamalısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Hayata bakış açınızı ifade edebilir, keyif alacağınız konularda girişimlerde bulunabilirsiniz. Daha önce yapamadığınız ama aklınızın kaldığı, sizi mutlu edebilecek alanlara yönelebilir, izini kaybettiğiniz sevdiklerinizden haber alabilirsiniz. Fakat beklentilerinizi abartabilir, zevk düşkünü gibi görünebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Gayrimenkullerle ilgili yapılanmalar içine girebilir, alım satım, komisyon gibi işlerden kazanç sağlayabilirsiniz. Evde ihmal ettiğiniz ama masraflı tadilatlara kalkışabilir, ailenizin de desteğiyle finansal konularda girişimlerde bulunabilirsiniz. Alacağınız haberler sizi mutlu etse de beklentilerinizi karşılamayabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Yakın çevrenizden alacağınız güçlü destekler ve ikna gücünüzün yüksek olması işbirlikleri içinde olmanızı sağlayabilir. Karşınızdakilerin daha önceden verdiği sözleri tutmasını sağlayabilir, yarım kalmış anlaşmaları tamamlayabilirsiniz. Yaptığınız işten elde edeceğiniz kazançları daha gelmeden harcamaya başlamayın.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Çalışma ortamınızda güvenilir olmanızla ön plana çıkabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanarak eski projelerinizi yeniden daha başarılı bir şekilde gündeme getirebilir, ekonomik konularda verimli girişimlerde bulunabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda ki başarınızdan mutlu olsanız da size yeterli gelmeyebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün gelişmeler sizin istediğiniz yönde gidebilir, romantik ilişkilerde ve çocuklarınızla ilgili kararlarınızda istikrarlı bir şekilde ilerleyebilir, eksiklerinizi giderecek ve yanlışlarınızı düzeltecek fırsatlar yakalayabileceksiniz. Fakat abartılı beklentiler içinde olmanız şüpheye düşmenize neden olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Gayrimenkullerle ilgili girişimlerinizde beklenmedik destekler alabilirsiniz. Arkanızdan dönen dedikoduların ve kulislerin açığa çıkmasıyla kendinizi sağlama alma fırsatı yakalayabilir, dostu düşmanı ayırt edebilirsiniz. Hedeflerinize varmak için atacağınız adımlarda finansal risklere dikkat etmelisiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün her zamankinden daha kararlı ve istikrarlı olabilir, eskiden kendinize koyduğunuz hedefleri yeniden gündeme getirerek, güçlü arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Verdiğiniz sözleri yerine getirmekle daha güvenilir bir pozisyon elde edebilirsiniz. Fakat yaptığınız işlerin getirisini gözünüzde fazla büyütmemelisiniz.