Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (18.02.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Duygularınızın yükseleceği; eve, aileye dair konuların önem kazanacağı bir gün yaşayabilirsiniz. Sevdiklerinize karşı empati ve anlayışla yaklaşmanız gerekebilir. Gayrimenkule ait ise kontrolünüz dışında bazı durumlar gelişebilir. Ayrıca evinize daha fazla yönelebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yakın çevrenizle, kardeş ve sammi arkadaşınızla daha fazla iletişime geçmenizi gerektiren durumlar olabilir. Sevginizi ve ilginizi fazlasıyla gösterebilir; herhangi bir ihtiyaçlarıyla ilgilenebilirsiniz. Ayrıca bugün sezgileriniz size yol gösterebilir; duygusal tepkiler verebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sezgilerinizi dinleyerek hareket edebilirsiniz. Bütçenizle alakalı bazı endişeleriniz dahi olsa yakınlarınızın desteğini almanız daha kolay olabilir. Ayrıca eve, aileye harcamalarınızda artışlar yaşanabilir. Gayrimenkule dair işlerden ise kazanç sağlayabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Burcunuzda ilerlemekte olan Ay; sizi bir hayli duygusal kılabilir. Sevdiklerinize ilgi ve duygularınızı yoğun gösterebilirsiniz. Ayrıca kendinizi de daha rahat ifade edebilirsiniz. Hayallerinizin peşinden inançla ilerleyebilirsiniz. Yurtdışına dair işlerde ise umulmadık gelişmeler yaşanabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İç dünyanıza dönebilir; duygularınızla baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Aileye, eve veya bilinçaltınızı kurcalayan yaşadığınız yere ait konuların değerlendirmelerinde bulunabilirsiniz. İşin parasal boyutu da sizi etkileyebilir. Yakınlarınıza maddi manevi  fedakarca davranabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Hedef ve ideallerinize daha duygusal yaklaşabilir; tepkilerinizi ve kararlarınızı bu yönde verebilirsiniz. İkili ilişkiler ve işbirliklerindeki belirsizliklerden kaynaklı bazı çekinceleriniz olabilir. Grup çalışmaları ve ekip işlerinde çevrenizdekileri koruyarak ve kollayarak hareket edebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İş ve sosyal yaşantınızda aileniz, eviniz ve duygusallığınızla öne çıkabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirirken vicdanlı ve çevrenizdekileri koruyup kollayarak hareket edebilirsiniz. Annenize dair konularda ona destek vermeniz gereken durumlar olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Geleceğiniz hakkında karar alırken duygularınızı ve sezgilerinizi dinleyerek hareket edebilirsiniz. Yaşadığınız endişeleri bir kenara bırakabilir; içinizden geldiği gibi davranabilirsiniz. Çocuklarınız veya sevdiğiniz kişiyi ilgilendiren konularda empati kurabilir; korumacı olabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Finansal  endişeli olabilir; paylaşımlarınızı hakkaniyetle yapabilirsiniz. Aileye ait gayrimenkul ve gelirlerle ilgili zaman zaman sizi zorlayan durumları ise iç sesinizi dinleyerek çözme yoluna gidebilirsiniz. Alacak borç hesaplarınızı yapabilir; gelir gider dengenizi değerlendirin.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay; sizi başkalarına bağlı kılmakta. Sevdiğiniz kişin, eşinizin, ortağınızın talep ve ihtiyaçlarına yönelik hareket etmek durumunda kalabilir; her zamankinden daha fazla anlayış gösterebilirsiniz. Alacağınız kararlarda sezgilerinize da danışabilirsiniz. 

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Gündelik yaşama dair sorumluluklarınızı artmakta. Gayrimenkule, gıda ve aileye ait konulardaki çalışmalar öne çıkabilir. Ayrıca sevdiklerinize karşı hizmet duygusuyla davranabilirsiniz. Sağlığınıza ise daha fazla önem verebilir; beslenme alışkanlığınızla ilgili adım atabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Aşka, sevgiye daha yakınsınız. Sevdikleriniz, çocuklarınız, size ilham veren bir hobinizle daha fazla ilgili olabilir; yaratıcılığınızı üst seviyede kullanabilirsiniz. Hassas ve duyarlı davranışlarınız da başkalarının da ilgisinin size yönelmesine ve üzerinizde toplanmasına neden olabilir.