Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (18.03.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Günün ilk yarısında dışa dönük ve enerjiksiniz. Gruplar içinde ve arkadaşlarla organizasyonlar yapabilir veya eksik bıraktığınız işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Öğleden sonra daha içinize kapanıp, yalnız kalma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Ekonomik konularla ilgili destekler almanıza rağmen, kararlarınızdan emin olamamanız ve belirsizlik elinizi kolunuzu bağlayabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sabah saatlerini yapmanız gereken ancak eksik bıraktığınız işlerinizi tamamlayarak, kariyerinize dair attığınız adımları değerlendirerek geçirebilirsiniz. Öğleden sonra dostlarınızla aranızda duygusal bağlar kuracağınız; gruplar içinde aktif olacağınız bir süreçtesiniz. Fakat finansal konularda yaşanılan yetersizlikler hedeflerinize varmanıza engel teşkil edecektir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yurtdışı, eğitim ve yolculukları içeren işlerinizle ilgili değerlendirmeleri yapmak ve eksiklerinizi tamamlamak için sabah saatlerini değerlendirebilirsiniz. Günün ikinci yarısındaise değişen enerjilerle iş ortamınızda yoğunluk yaşanabilir. Gizli ilişkilerden destek görebilirsiniz fakat eşiniz, ortağınız ya da işbirliği yaptığınız kişiler girişimlerinizde sizi engelleyebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Finansal konularda geleceğe yönelik plan ve uğraşlarla geçen bir iki günün ardından sabah saatlerini attığınız adımları gözden geçirmek için kullanabilirsiniz. Öğleden sonra ise inançlarınız ve görüşleriniz doğrultusunda girişimlerde bulunabilir, aynı düşünceyi paylaştığınız gruplarla bir araya gelerek fikir alış verişi yapabilirsiniz. Fakat gündelik işlerinizde aksamalar olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Ortaklık ve işbirliklerine bağlı olarak geçireceğiniz sabah saatler yeni girişimlerde bulunamayabilirsiniz. Gün içinde ise iş ve sosyal hayatınızda sizi destekleyecek paylaşımlarda bulunabilir, üstlerinizden takdir toplayabilirsiniz. Yine de ortak gelirler, kira gibi finansal konularda beklediğiniz ödemelerde sorunlar yaşanabilir, harcamalarınızda dikkatli olmalısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

BAŞAK: İş, güçle geçen son günler sizi oldukça yıpratmış olabilir. Günün ilk bölümünü dinlenmeye ayırabilirsiniz. Öğleden sonra ise ikili ilişkiler ve ortaklıklara daha fazla odaklanabilirsiniz. Karşınızdakilerle fikir birliğine varsanız bile ailevi sorumluluklar aklınızın karışmasına ve girişimlerinizde engeller yaşamanıza neden olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sabah saatlerini; çocuklarınıza ve sevdiklerinize ayırarak; onların istek ve programlarına uyarak ya da eksiklerinizi gidererek geçirebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ise çalışma temponuzda hareketlilik yaşanabilir, finansal işbirliklerine girişebilirsiniz. Bu süreçte iletişim kanallarında yaşanan tıkanıklık kararsızlığa düşmenize neden olabilir.  Sakin olmalı olaylara sağduyuyla yaklaşmalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Eve, yerleşime ya da aileye dair yaşanan gelişmelerin sonuçlarını almak üzere biraz geri çekilebilirsiniz. Şimdiye kadar olan sorunları çözdünüz veya ertelemiş olabilirsiniz. Bugün öğleden sonrayı keyiflerinize, hayalini kurduğunuz hobilere ve sevdiklerinize ayırabilirsiniz. Fakat gelirlerde baş gösteren yetersizlik isteklerinizi yerine getirmenize engel çıkarabilir.  

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yolculuklar, eğitim ve anlaşmalarla ilgili eksik bıraktığınız noktaları gözden geçirebilir, kendinizi daha iyi ifade etmenin yollarını arayabilir, ihmal ettiğiniz yakınlarınızla görüşebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ise ailevi konulara yönelebilir iş ve özel hayatınızda uyum sağlamaya çalışabilirsiniz. Fakat yaşamınızı düzenlemek üzere aldığınız kararlardan vazgeçmeniz gerekebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Gerek maddi gerekse manevi değerlerinizi sorgulayarak, yeteneklerinizi yeteri kadar kullanıp kullanamadığınızı değerlendirebilirsiniz. Öğleden sonra kardeşler ve yakınlarınızla olan ilişkileriniz hareketlenebilir; karşılıklı anlayışın ve huzurunolduğu saatler geçirebilirsiniz. Fakat alacağınız haberler ve kulisler planlarınızın ve anlaşmalarınızın bozulmasına yol açabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Kendi ihtiyaçlarınıza odaklı geçen birkaç günün ardından artık değişen koşullar ekonomik koşullarınızı da gözden geçirmeniz gerektiğine işaret etmekte. Gerçi aileden alacağınız destekler doğru yatırımları ve gayrimenkullerin değerlenmesini sağlayacaktır fakat bütçenizin dışında yapacağınız harcamalara karşı dikkatli olmalısınız. İşinizden beklediğiniz geliri elde edemeyebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Günün ilk bölümünde kendi içinize dönük haliniz ilerleyen saatlerde Ay’ın burcunuzu geçmesiyle birlikte değişiyor.  Kendinizi daha rahat ifade edebilir; duygularınızı açıkça ortaya koyabilirsiniz. Alacağınız haberler sizi mutlu etse de iş hayatının getirdiği sorumluluklar ya da üstünüz olan kişilerle yaşanan gerilim girişimlerde bulunmanızı engelleyebilir.