Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (18.03.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Güne dingin başlayabilir ve tamamlanması gereken işlerinizi bitirmeye odaklanabilirsiniz. Sonrasında sizi harekete geçirecek, aktif kılacak ve kendinize olan güveninizi tazelemenize olanak sağlayacak enerjiler içine girebilirsiniz. Sevdiklerinizle, çocuklarınızla ilgili hoşluklar olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yarım kalan işlerinizi bitirmek için sabah saatleri oldukça uygun olabilir. Sonrasında değişen dinamiklerle birlikte iş ve sosyal yaşamınıza yönelebilirsiniz. Kendinizi ortaya koyabileceğiniz, gözler önünde olacağınız zamanlarınız var. Ancak hedeflerinizle ilgili fazla ısrarcı olabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sabah saatlerinde alacak borçlar, ödemelerinizle meşgul olarak geçebilir. Sonrasında ise zihinsel, iletişimsel ve bedensel olarak hareketleneceğiniz zamanlar var. Lafınızı sözünüzü esirgemeden davranabilirsiniz. Ayrıca size keyif verecek yolculuklara çıkabilir; çevrenizdekilerle yakın bağlar kurabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sabah saatleri başlatmış olduğunuz girişimlerin eksik kalan yönleriyle veya dinlenerek geçirebilirsiniz. Sonrasında finansal konular veya maddi manevi değerlerlerin öne çıkacağı gelişmelerle meşgul olabilirsiniz. Harcama yapmaktan çekinmeyecek; keyiflerinize yöneleceksiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Son birkaç gün bilinçli olarak geri planda kaldıktan sonra nihayet burcunuza geçen Ay ile kendinizi rahat ifade edeceğiniz zamanlar geliyor. Özgüvenle hareket edebilir;  isteklerinizi yerine getirmek için gerekli motivasyonu ve gücü gösterebilirsiniz. Gerek ilişkiler gerekse de iş konularında ön planda olabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yoğun geçen birkaç günün ardından dinlenmek isteyebilir ve bu yüzden belki gözlerden uzak durabilir; iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Enerjik ve dinamik olmanıza karşın gücünüzü başkalarının yararına kullanabilirsiniz. Ayrıca sevdikleriniz için fedakarlıklar da bulunacağınız zamanlar olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sabah saatleri tamamlanması gereken uğraşlarla geçebilir. Sonrasında hedeflerinize odaklanacağınız zamanlar var. Özgüvenle hareket edebilir; grupların da içinde olduğu faaliyetlere katılabilirsiniz. Güçlü kişilerle kuracağınız dostluklar da olabilir. Ayrıca sanat ve içinde keyif barındıran çalışmalar yapabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Yurtdışı, eğitim ve hukukla ilgili alanlarda yapmış olduğunuz çalışmaları bugün gözler önüne çıkarabilirsiniz. Ayrıca geleceğinizle ilgili aldığınız kararları da artık açıklamaktan kaçınmayabilirsiniz. Gerek iş yaşantınızda gerek aile içinde liderliği ele alarak hareket edebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Parasal konularla ilgili tamamlanması gerekleri sabah erken saatlerde halledebilirsiniz. Sonrasında ise daha keyifli olacağınız gelecekle ilgili planlara yöneleceğiniz zamanlar var. Yurtdışı, eğitim ve size özgüven sağlayacak uğraşlarla ilgilenebilir; bu alanlarda belli bir prestij elde edebilirsiniz. 

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Değişen dinamiklerle ilişkilerin ve işbirliklerinin finansal kısmı sizi meşgul edebilir. Yönetimi ele alabilir ve üzerinde çalıştığınız işleri özgüvenle başarmak isteyebilirsiniz. Ancak zaman zaman otorite savaşları ve krizleri yaşayabilirsiniz. Duygusal paylaşımlar adına ise hareketli süreçler var.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Karşıt burcunuza ilerleyen Ay ile ikili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirlikleri gündeminizde ön plana çıkabilir. Sizi etkileyecek kişilerle karşılaşabilirsiniz. Onların size sunacakları sizi yüceltirken bir yandan da otoritelerine boyun eğme riskiniz olabilir. Ayrıca sağlığınıza da gereken önemi vermelisiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün iş hayatınızda yönetimi ele almanız ve özgüven sergilemeniz gereken koşullar içindesiniz. Lider yönünüzü öne çıkarmaktan çekinmeyebilir; kararları bireysel alabilirsiniz. Ayrıca çalışma arkadaşlarınıza karşı bir yandan koruyucu bir yandan da otoriter tavırlarınız olabilir. Sağlığa dikkat.