Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (18.04.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün burcunuzda gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte son dönemde ertelediğiniz işlerle ilgili olarak yeni girişimler yapabilirsiniz. Parasal alanda atacağınız adımlarda temkinli ve ayağınız sağlam basarak isteyebilirsiniz Ancak zamanlamayı doğru belirlemeniz gerekmekte. Kendinize verdiğiniz değer ve ilişkilerinizle alakalı yeni durumlarda söz konusu.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Uzunca bir süredir bilinçaltınızı kurcalayan veya sizi geri planda bırakan duygu ve düşüncelerden kurtulmak bugün akşam saatlerinde gerçekleşecek olan Yeniay’ı kullanabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde kendinizden daha emin ve isteklerinizin peşinden gider bir hal ve tavır içinde olabilirsiniz. Ancak kalıplarınızı kırmaya çalışmalısınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bir süredir gerçekleştirmek istediğiniz ancak gerekli koşulları oluşturamadığınız işleriniz ve hedefleriniz için Yeniay’ın enerjisini kullanabilirsiniz. Yeni enerjiler eşliğinde bağlı olduğunuz gruplar içinde daha aktif olabilir; arkadaşlıklarınızla yeniden iletişime geçebilir ve sosyal çevrenizi hareketli kılabilirsiniz. Ancak gizli düşmanlıklara dikkat etmelisiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş ve sosyal hayatınıza bugün gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte hareket gelebilir. Bir süredir istediğiniz ancak cesaret edemediğiniz hamle ve girişimleri yapabilir; yaşantınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz. Yeni başlangıçları yaparken geleceği düşünerek maddi manevi olarak güvende olmak sizin için önemli olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Gerçekleştiremediklerinizi bugünkü Yeniay sonrası hayata geçirebilirsiniz. Yaşantınızda yeni dönemi başlatabilir; cesaretle hareket edebilirsiniz. Yurtdışını içine alan durumlar, eğitim, medyayı ilgilendiren temaların yanı sıra kendinizi geliştireceğiniz alanda adımlar atabilirsiniz. Kariyerinizde ise ilerlemenize olanak sağlayacak kararlar alacaksınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yeniay ile birlikte bir dönüşüm sürecine girebilirsiniz. Gerek maddi alanda gerekse de duygusal paylaşımlarınızda daha önce cesaret gösteremediğiniz şeyler için atak olabilirsiniz. Sizi risk almaya yöneltecek durumlara açıksınız ancak bir yandan da temkinli ve geleceğinizi güvence altına alarak ilerlemekten vazgeçmeyeceksiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Karşıt burcunuzda gerçekleşecek olan Yeniay; ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız ve işbirliklerinize yeni durumlar getirebilir.  Maddi manevi güvenceye önem vererek ilerlemek isteyecek; atacağınız adımlarda temkinli davranmak isteyeceksiniz. Ancak zaman zaman kriz yaratan gelişmelerin yaşanacak olması önümüzdeki günlerde sizi yorabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Karşıt burcunuzda gerçekleşecek olan Yeniay; ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız ve işbirliklerinize yeni durumlar getirebilir.  Maddi manevi güvenceye önem vererek ilerlemek isteyecek; atacağınız adımlarda temkinli davranmak isteyeceksiniz. Ancak zaman zaman kriz yaratan gelişmelerin yaşanacak olması önümüzdeki günlerde sizi yorabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Aşk hayatınıza, çocuklarınızla olan ilişkilerinize, hobilerinize, arkadaşlıklarınıza yeni durum ve heyecanlar söz konusu. Ayrıca ailen gelen mal varlıklarınız, yatırımlarınızla ilgili yeni değerlendirmeler yapmanıza olanak sağlayabilir. Bir yandan yeni deneyimlere açık, girişimlerinizde risk almaya eğilim gösterirken diğer yandan ise temkinli davranmaya gayret edeceksiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Herşeyi hesaplayarak ve ayağınız yere sağlam basarak hareket etmeyi isterseniz. Bugün gerçekleşecek Yeniay ile birlikte daha az düşünerek ve cesaretle yeni başlangıçlar yapmanız mümkün. Bir süredir aklınızda olan yatırımları yapabilir; düzenlerinizi değiştirecek kararları alabilirsiniz. Ailevi konuları içine alan meselelerde liderliği ele alabilir ve maddi manevi güvence sağlayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugünkü Yeniay ile birlikte bir süredir ertelediğiniz eğitim, kişisel gelişim, yolculuklarla ilgili yeni girişimleriniz olabilir. Bir yandan kendi fikir ve düşüncelerinizde ısrarcı olurken diğer yandan ailenizden size gelecek önerileri de kulak ardı etmeyebilirsiniz. Yakın çevre ve kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde ise güven duygunuzu pekiştirecek olaylar yaşayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Finansal konuların önemli olacağı bir Yeniay sizi beklemekte. Gelir ve giderlerinizle ilgili yaptığınız değerlendirmelerin sonucunda para konularında yeni düzenlemelere gidebilirsiniz. Ayrıca artık yeteneklerinizi geleceğinizi yönlendirmek için daha rahat kullanabilir; kendi değerinizin farkında olarak hareket edebilirsiniz. Önümüzdeki günlerde eğitim ve yolculuklardan yana şanslısınız.