Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (18.04.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Gün boyunca görev ve sorumluluklarınıza odaklanabilirsiniz.  Sabah saatlerinde çok çalışmanıza rağmen işlerinizin istediğiniz hızda ilerlememesi ve fikir ayrılıkları kafa karışıklığına ve ertelemelere neden olabilir. Fakat sonrasında akılcı ve verimli sonuçlar alabileceğiniz gelişmeler yaşanabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün çocuklarınıza ve sevdiklerinize dair sorumluluklar, hobilerinizle ilgili çalışmalar sizi meşgul edebilir. Kredi, vergi, sigorta gibi işlerinizin yolunda gitmemesi keyfinizin kaçmasına neden olsa da sabırlı davranarak sorunlarınıza akılcı çözümler üretebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Her safhasını planladığınız girişimler yakın ilişki de olduğunuz kişilerin sizi engellemesiyle sekteye uğrayabilir. Başladığınız işlerde yetersiz olduğunuzu ya da eksikleriniz olduğunu düşünebilirsiniz. Fakat detayları tekrar gözden geçirince olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün yanlış anlaşılmalar yaşayabilir, özellikle iş anlaşmalarında ertelemelerle karşılaşabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerin ya da akrabalarınızın sizi engellemeye çalıştığını düşünseniz de aslında eksiklerinizi giderdiğinizde işleriniz hızla ve başarıyla ilerleyebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Gelir ve giderlerinizi düzenlemeye çalışırken gözden kaçırdığınız detaylar yanlış hesap yapmanıza neden olabilir. Finansal konularda akılcı ve sağduyulu davranmanız gerekebilir. Ayağınızı yere sağlam basarak, verimliliği yüksek kazançlar elde edebilir, iş hayatında başarı sağlayabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Hâlâ burcunuzda ilerleyen Ay; girişimlerinize hız kazandırmanızı gerektirebilir.  Fakat üstlendiğiniz sorumlulukları yerine getirirken zorlanabilir, kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Detaylara tekrar gözden geçirirseniz gelişmeler sizin lehinize ve istediğiniz gibi olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün girişimlerinizde ilerleme olmaması ve olayları kontrol edememeniz hareketsiz kalmanıza yol açabilir. Kendinizi ifade edememeniz ya da iletişim kanallarında ki tıkanıklık kendinizden şüpheye düşmenize neden olabilir.  Yalnız kaldığınızda daha detaylı ve akılcı planlar yapabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Güne hem ekonomik sorumlulukların getirdiği baskı ve engellerle mücadele ederek hem de büyük beklentileri getirdiği hayal kırıklıklarıyla başlayabilirsiniz. Fakat sonrasında yaptığınız planlar, ürettiğiniz çözümler çok verimli sonuçlar almanızı ve istediğiniz anlaşmaları yapmanızı sağlayabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yapmanız gereken birçok iş, katılmanız gereken birçok görüşme olabilir fakat sabah saatlerinde beklediğiniz gibi ilerleyemeyebilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirmeye çalışırken karşılaştığınız engeller eksiklerinizi fark etmenizi sağlayabilir. İlerleyen saatlerde başarılı sonuçlar alabilirsiniz. 

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sabah saatlerinden itibaren girişimlerinizin ilerlememesi hayal kırıklığına yol açabilir. Kontrolünüzde olmayan ya da sizden gizli gelişen durumlar önünüze engeller çıkarabilir. Fakat sonrasında sabırlı davranmanız ve detaylı planlarınız sayesinde istediğiniz gelişmeyi sağlayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün finansal konularda işlerin planladığınız gibi gitmemesi kafanızın karışmasına ve kararsız kalmanıza yol açabilir. Geleceğe dair hedeflerinize varmakta kendinizi yetersiz ya da eksik kalmış hissedebilirsiniz. Ama kadersel gelişmeler olayların lehinize dönmesini sağlayabilir. 

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Aldığınız eleştirileri kafanıza çok takarsanız ilerleme kaydedemeyebilir, kendinizi yetersiz görebilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda ki sorumlulukları yerine getirirken zorlanmanız, eksiklerinizi görmenize neden olabilir. Karşınızdakilerden fikir almanız, onlara danışmanız verimli olmanızı sağlayabilir.