Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (18.05.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün gerçekleşen Yeniayla birlikte maddi manevi değerlerinizde uzun vadede yenilikler olabilir. Gelecekte kendinizi daha güvenli ve huzurlu hissedebilmek için yatırımlara yönelebilir, birikim yapmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Fakat hemen sonrasında hızlanan iletişim trafiği kendinizi baskı altında hissetmenize ve gereksiz tartışmalara neden olabilir, acele karar almamalısınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burcunuzda gerçekleşen Yeniay’ la birlikte yaşamınızda ve ilişkilerde yeni bir döneme girebilirsiniz. Fiziksel görünümünüzde, sağlığınızda ve hayatınızı ilgilendiren konularda kararlar alarak, girişimlerde bulunabilirsiniz. Öğleden sonra temponuz hızlanabilir, ticari faaliyetlerde bulunmak için harekete geçseniz bile finansal sorumluluklardan dolayı gerginlik yaşayabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bu Yeniay size dinlenmeniz, yavaşlamanız ve düşüncelerinizi toplamanız için fırsat verebilir. Kafanızı meşgul eden ama açığa çıkarmakta zorlandığınız, maddi endişelerinizi tekrar gözden geçirerek çözüm arayışına girebilirsiniz. Fakat günün ilerleyen saatlerinde burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay ile birlikte enerjiniz artabilir, karşınızdakilerle kopma noktasına gelebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İçinde bulunduğunuz gruplar ya da arkadaşlarınızla birlikte olabilir, kendinize yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Gelecekte kendinizi daha güvenli ve huzurlu hissedebilmek için yeni arayışlara girmeniz gerektiğinizin farkına varabilirsiniz. Öğleden sonra ise daha içinize kapanarak, öfkenizi ve duygularınızı kendinize saklayabilirsiniz fakat karşılaşacağınız aksilikler sinirsel gerilime neden olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Kariyer hedeflerinize odaklanarak, sabırla yeni girişimlerde bulunabilir, iş ve sosyal hayatınızda tutarlı tavırlar sergileyebilirsiniz. Başarıya ulaşmak için sizi bağlayan çalışmaları sonlandırarak başlangıçlara yönelmelisiniz. Fakat günün ilerleyen saatlerinde sosyal gruplar içinde yoğun bir tempo içine girebilir, hızlı gelişen olaylar karşısında ilişkileriniz zarar görebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Çıkacağınız uzun yolculuklar, alacağınız eğitimler önünüzde yeni ufuklar açabilir, hayata bakış açınıza yenilikler getirebilir. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplarla fikir paylaşımlarında bulunabilirsiniz. Öğleden sonra başlayan olaylara yetişmekte zorlanabilirsiniz. Ailevi sorumluluklar üstünüzde baskıya yol açarken, iş ve sosyal hayatınızda karşılaştığınız fırsatların peşinden gidebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Finansal konularda risk almayarak kendinizi güvende hissedebileceğiniz yatırımlara yönelebilir, vergi, sigorta, kredi, nafaka ve miras gibi işlerinizde girişimlerde bulunabilirsiniz. Fakat Merkür’ ün geri harekete başlamasıyla birlikte attığınız adımları tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir. Görüş ve düşüncelerinizi hararetle ifade ederken çevrenizdekilerle çatışma yaşayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Karşıt burcunuzda gerçekleşen Yeniay ilişkilerinize vurgu yapıyor. Yeni işbirliklerine, ortaklıklara ve ilişkilere yönelebilir, şartları karşınızdakilerin koyduğu girişimlerde bulunabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde harcamalarınızı ve finansal durumunuzu kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Maddi sorumluluklarınız krizlere yol açabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sağlığınızla ilgili yeni kararlar alabilmek için gündelik alışkanlıklarınızı gözden geçirerek, farklı bir düzen arayışına gidebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda oluşan gerilimi giderecek ortamı hazırlayabilirsiniz. Öğleden sonra karşınızdakilerle iletişiminiz ve ilişkilerinizde yaşanan hareketlilik sinirlerinizi bozabilir. Kuralları koymak için ısrar edebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Çocuk sahibi olmak veya var olan çocuklarla ilgili kararlar alabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanabileceğiniz fırsatlarla karşılaşarak sanatsal tarafınızı açığa çıkarabilir, hayattan daha fazla keyif alabileceğiniz konulara yönelebilirsiniz.  Bugün beraber çalıştığınız kişilerden düşmanlık gördüğünüzü düşünerek, öfkeli tavırlar sergileyebilir, işinizi yaparken aksilikler yaşayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Güne aile, ev ve işinizi ilgilendiren konularda kararlar alarak, dekorasyon, tadilat gibi işlerle uğraşarak başlayabilirsiniz. Fakat günün ilerleyen saatlerinde enerjileriniz tamamen değişebilir. Sosyal ortamınızda yoğun bir hareketlilik yaşanırken, arkadaşlarınızla çatışabilirsiniz. Hobilerinize ve keyiflerinize zaman ayırırken sevdiklerinizle gerilim yaşayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yeni eğitimler, yolculuklar ve anlaşmalar önünüze fırsatlar çıkarabilir. Yakın çevre, kardeş, kuzen ve komşularla ilişkilerde var olan sorunları çözmek için uygun bir zaman olabilir. Bugün iş, sosyal ve aile yaşamınızda bazı bitiş ve başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Kariyerinize dair sorumluluklar üstünüzde gerilime yol açabilir, ebeveynlerle ilişkilerde çatışmalar gelişebilir.