Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (18.05.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün ani alınan kararlar iş ve sosyal hayatınızda duygusal çatışmalar yaşamanıza yol açabilir.  Hayattan beklentilerinizin karşınızdakiler tarafından engellenmeye çalışıldığını düşünebilirsiniz. İşbirliği yapmanızda ve dengeleri bir anda alt üst etmemenizde fayda var.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Çalışma ortamınızda uzlaşmazlık yaşayabilir, beraber çalıştığınız kişilerle fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz. Kontrolünüzde olmayan gelişmeler bir anda dengenizi yitirmenize ve çatışmalara neden olabilir. Önünüze çıkan engelleri gözünüzde fazla büyütmemelisiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Romantik ilişkilerde bir anda yaşanan gelişmeler görüş farklılıklarını açığa çıkarabilir. Finansal konularda üstünüzde baskı hissedebilir ve mutluluğunuzun engellendiğini düşünebilirsiniz. Yaşamdan daha fazla keyif almaya bakmalı, ani tepkilerden kaçınmalısınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş ve sosyal hayatınızda yaşanan hareketlilik aile ortamınızda kendinizi istediğiniz gibi ifade etmenizi engelleyerek çatışmalar yaşamanıza neden olabilir. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerle aradığınız uyumu yakalayamamaktan dolayı huzursuz olabilir, evinizden çıkmak istemeyebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplarla fikir ayrılıkları yaşayabilir, duygu ve düşünceleriniz arasında ikilemde kalabilirsiniz. Sosyal medya da ya da diyaloglarınızda ağzınızdan çıkan ani bir söz girişimlerinizin yarım kalmasına yol açabilir, dikkatli olmalısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Ekonomik konularla ilgili kısa süreli gerilimler çıkabilir, anlaşmalarda son dakika da kopmalar olabilir. Kendiniz ve sevdikleriniz için alışveriş yaparken maddi açıdan yetersiz olduğunuzu düşünebilir, hayattan keyif almakta zorlanabilirsiniz. Duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Karşınızdaki kişilerin ani tepkileri ve söylemleri girişimlerinizin önünü kapayabilir ve kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Yaşamınızda dengeyi yakalamak isterken yaşadığınız duygusal iniş çıkışlar yüzünden üstünüzde ki baskı artabilir, kontrolsüz tepkiler verebilirsiniz. 

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün duygularınızı açığa çıkarmakta zorlanabilir, çalışma arkadaşlarınızla aranızda fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Arka planda kalarak gelişmeleri izlemeyi tercih etseniz de gelen giden haberler sizi harekete geçmeye zorlayabilir, olayları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sevdiklerinizle ve arkadaşlarınızla keyifli bir gün geçirme planları yaparken ekonomik sorumlulukların baskısı sizi mutsuz edebilir. Kariyerinizle ve sosyal ilişkilerinizle ilgili beklentilerin karşılanmaması gerilime yol açabilir belki de kendinizi doğru ifade edemeyebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Kariyer hedeflerinize odaklanarak ilerlemek istemenize rağmen ilişkilerde yaşanan hareketlilik ve gerilim iş ve sosyal yaşantınızda önünüze engel çıkmasına yol açabilir. Bugün yapacağınız sunumlarda ve toplantılarda dikkatli olmalı, tepkilerinizi kontrol altına almaya çalışmalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün kendinizi ifade etmekte zorlanabilir, duygu ve düşüncelerinizi aktarırken gereksiz yere sert çıkışlar yapabilirsiniz. Aynı görüşü ve zevkleri paylaştığınız kişilerle bir araya geldiğinizde aslında aranızda fikir ayrılıkları olduğunu görmeniz sizin de dengenizi bozabilir. 

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Hem duygularınızı hem de maddi kaynaklarınızı paylaşırken karşınızdakilerin tepkileri sizi de ufak çaplı bir krize sokabilir. Ani gelişen harcamalar finansal konularda dengenizin bozulmasına yol açabilir, olayları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.